• 9.377.249 stemmen

Alternatieve titel: The Sighting

Geregisseerd door: David Blair en Adam Pitman

Met onder meer: Adam Pitman, Nathaniel Peterson en Kent Harper

Plot Travis

"Will you believe what you see?"

Twee schoolvrienden, Travis en Nate, worden tijdens een roadtrip naar Canada aangevallen door mysterieuze en kwaadaardige wezens. Nate wordt ontvoerd in de bossen en Travis zal er alles aan doen om hem terug te krijgen. Travis vraagt Nate's oudere broer Chris een arsenaal mee te brengen om oorlog te voeren tegen deze monsters in een poging om Nate terug te halen.

Travis Brooks

Chris Conway

Joey Domain

Stephanie Radley

avatar van dominion

dominion

avatar van Daan258

Daan258

Waarom staat er op IMDB dat de film pas dit jaar uitkomt??

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

hm. heb alleen de trailer gekeken, maar krijg een goedkope indruk. Trouwens, als een onguur type je nou adviseert om niet de gewone weg te nemen maar één of ander zandpaadje, midden in de nacht, wat doe je dan? Meteen gaan natuurlijk! (not) Verder krijg ik een beetje een 80er-jaren-rubber-monster idee bij de wezens. Denk dat ik deze oversla

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Nou nou, 5 sterren voor deze film? Dat is toch wel zwaar overdreven. Op IMDb klopt het beter.

Laat ik het zo zeggen, het is een aardig tussendoortje als er echt helemaal niks anders te kijken valt.

Dus verwacht geen topfilm.

avatar van Daan258

Daan258

Wat een film zeg. OM TE LATEN LIGGEN.

Echt een vreselijk werkje.

Had geen hoge verwachtingen bij de film maar dit was wel echt zeer dramatisch.

Gooi een paar mensen in een aapachtige pak vanuit een feestwinkel gekocht en laten we een film gaan maken. :s Dit is serieus wat er gebeurd. XD

Ik ben er gewoon helemaal stil van en weet niet wat ik moet zeggen, heb zelden zo'n verschrikkelijke film gezien.

Het is dat ik niet lager dan een 0,5* kan geven anders had ik dit zeker gedaan.