Mean Girls 2 (2011)
Met onder meer: Jennifer Stone, Tim Meadows en Maiara Walsh
Bekijk via SkyShowtime
Plot Mean Girls 2
"The Plastics are back!"
Op de middelbare school stemt nieuwe leerling Jo ermee in om bevriend te worden met de buitenstaander Abby. Dit op aandringen van Abby's rijke vader in ruil voor het betalen van alle kosten voor de studie van haar dromen. Jo en Abby gaan samen de strijd aan tegen de "gemene meiden" van de school die bekend staan onder naam "Plastics". Uiteindelijk komt het tot een confrontatie wanneer Abby er achter komt dat de vriendschap is gekocht.
Johanna "Jo" Mitchell
Tyler Adams
Sidney Hanover
Mr. Winkle
sarah--
Klinkt wel heel erg als de eerste, jammer dat ze niet de actrices van de eerste gebruikt hebben. Ik betwijfel of ik dit wel wat vind.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Ik kijk hier naar uit. De eerste was niet slecht, goed concept, maar kon beter uitgewerkt worden. Deel 2 kan een verbetering worden, daar is allesinds ruimte genoeg voor....
juliegirlxoxo
Ik kijk er ook naar uit.De meeste gaan nog een geen kans aan Mean Girls 2 willen geven omdat er meisjes van Disney Channel in mee spelen maat dat vind ik zo flauw!Want Lindsay Lohan die de hoofdrol speelde in het eerste deel van Mean Girls speelde ook mee in The Parent Trap,Life-Size,Get a Clue,Freaky Friday en pas daarna in Mean Girl en als ik me niet vergis zijn die eerste films in Amerika al vaak op Disney Channel gekomen wat dus wilt zeggen dat ze ook een Disney Channel meisje vroeger was,dus waarom zouden ze deze dan geen kans geven
Elineloves
Zal wel niet vele worden, maaaar... Maiara Walsh speelt mee, dat is wel een grote plus.
jorrie055
deel 1 was echt een hele goeie geniale film.goeie humor.maar als ik al zo naar de 2e titel kijk met andere actrices en ander verhaal denk ik niet dat het echt een topper wordt
benthe
De eerste film is voor mij de ultieme chickflick. Ontzettend vaak gezien met feestjes etc., kan zelfs grote delen meepraten. Niet dat hij zo geweldig is, het is gewoon zo gebeurd. Ben benieuwd of ie er aan kan tippen!
skullcandygirl94
is dit een remake ofso? die plastics zien er bijna hetzelfde uit als deel 1 maar dan andere actrices en opsteling (de bruin harige is hier de queen b)
benthe
Als je de trailer had bekeken had je meer geweten. Er is nog steeds een groep plastics. Er komt een nieuw meisje op school die samen met een aantal andere meisjes de Anti-plastics begint. And the battle begins.
renessepoker
Zonder te kijken kan ik het alvast raden der vriendin komt er achter dat ze der geld voor krijgt vriendschap over en worden ze op het einde toch vrienden om de plastics naar beneden te halen eind goed al goed
.Fee.
Precies! Dat heb ik nu ook. Zo vaak gezien met vriendinnen en bepaalde typetjes vergelijken met de typetjes op je eigen school
Helaas was dit echt een slap aftreksel, sommige delen waren grappig, leuk bedacht, maar vooral ook veel na-gedaan van het eerste deel. Niet bijster goed geacteerd en niet overal even boeiend.
benthe
Tja. Wat kan ik hier nou van zeggen. Niet veel goeds. Maar je wist ook dat het niet veel goeds zou worden. Slecht geacteerd, slechte verhaallijn, on-origineel. Maar toch, het blijft Mean Girls. 2*
mottsluhrev
De film is natuurlijk allesbehalve origineel, zeker niet na de eerste film die wel iets beter was. Er zijn al duizenden films over dit onderwerp gemaakt maar toch vond ik deze film best wel genietbaar om naar te kijken. Mijn verwachtingen lagen sowieso niet superhoog. Meaghan Martin vond ik trouwens een degelijke hoofdrol neerzetten. ik heb al veel en veel slechtere films gezien...
melvddonk
Het verhaal is bijna hetzelfde als die in Mean Girls. Natuurlijk zijn alle details anders, maar de grote lijnen van het verhaal is precies hetzelfde. De actrices uit deze film zijn iets minder als in het eerste deel, maar ook deze actrices zijn erg vermakelijk en erg fijne eyecandy. Ik moet zeggen dat ik me net zo vermaakt heb als bij met eerste deel. Deze filmpjes doen het gewoon erg goed bij mij. Wat bitchy meiden, wat meiden die er tegen in gaan en filmen maar!
Ik heb bijna de gehele film met een glimlach op mijn gezicht gezeten en alleen dat is al genoeg voor een voldoende. Origineel is de film verder niet, maar dat maakt het niet minder vermakelijk.
Elineloves
Leuk stukkie Mel! Heb hem hier al weken liggen maar kom er niet aan toe, deze week toch maar eens opzetten. Lijkt me wel een vermakelijk 'tussendoor' filmpje.
melvddonk
Als je Mean Girls leuk vond vind je deze denk ik ook wel leuk. Het enige wat je kan tegenvallen is de iets mindere actrices. Lohan en McAdams waren echt heel leuk samen. Hier is dat ietsje minder, maar nog steeds erg leuk. Wat verder nog kan tegen vallen is dat je het gevoel kan hebben dat je hetzelfde verhaal aan het kijken bent, maar als je dat in gedachten neemt voordat je de film gaat kijken zal hij je alles meevallen denk ik.
buddhapuckie
Wat 'n slechte film zeg! Als ik een dochter zou hebben zou ik haar verbieden deze film te kijken! Amerikaanse troep!
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Toch best leuk weer.
Ook deze is best vermakelijk. Slaat natuurlijk dezelfde wegen in, al is er genoeg anders en nieuws om je mee te vermaken. Cast is er dan wel wat op achteruit gegaan, vooral bij de Plastics, toch blijft het goed genoeg. Vooral Meaghan Martin is een sterke vervanger van Lindsay Lohan.
Jessen0wnt
Een sequel van de meest geslaagde ''meiden film'' die ik in tijden heb gezien :O ? Deze moet ik dan ook maar binnenkort de kans geven, kon het eerste deel wel goed waarderen.
sarah--
Wat is dit slecht zeg. Ik heb 'm wel helemaal uitgekeken aangezien ik gister ziek op bed lag, maar de film was 10 x slechter dan de normale. Ik vond hem zó enorm flauw. Mean Girls zelf vind ik overigens wel een geslaagde film!
Elineloves
Mean Girls is één van de leukste tienerkomedies van de afgelopen jaren. Mean Girls 2 maakte me dan ook nieuwsgierig, zeker toen ik zag dat Maiara Walsh meespeelde. Ik vind haar een aantrekkelijk meisje, maar ze past ook perfect in de rol van 'Queen Bee', de rol die origineel vertolkt werd door Rachel McAdams. Maiara heeft een girly uitstraling maar is daarentegen ook 'bitchy'.
Hetzelfde verhaal, maar in een ander jasje gestoken. Het is niet slecht, want het kijkt zeker gemakkelijk weg, maar er mist wel iets. Een bepaald soort aantrekkingskracht tot de personages. In deze film is het lastig 'binding' te voelen met de karakters.
De hoofdrolspeelster was mooi, maar helaas niet altijd even overtuigend. Best aardig dat tomboy-gehalte, maar het maakt haar ook vaak een tikkeltje storend. Al heeft ze wel snel de 'hunk' van school in the pocket. (Hoewel...)
Wel zijn de bijrollen vermakelijker, de andere schoolgenoten zijn wat normaler. Al miste ik de dikke gay-friend en de butchy 'lesbienne' wel een beetje.
Geen hoogvlieger, maar wel aardig.
skipy05
Redelijk goede film. Had hem slechter verwacht. Verhaal viel mee. Iets over halfweg zwakte het wel een beetje af. Ik vond Meaghan Martin niet zo goed acteren
killer13
ik vond de eerste al niet veel soeps, wat dacht ik in hemelsnaam dan om deze te zien.
vreselijk slecht
joyann
Wat een vreselijke film!
Deze film was gewoon te slecht voor worden... Slecht verhaal en slecht geacteerd.
Leeft zeker niet op naar zijn voorganger.
*film fan*
wat een slechte film.
niet eens bekende leuke actrices.
waar is de glitter & glamour als in deel 1....
jammer, geen aanrader.

Mean Girls