• 9.374.535 stemmen

Oorsprong: Duitsland / Canada

Geregisseerd door: Uwe Boll

Met onder meer: Lindsay Hollister, Willam Belli en Uwe Boll

Plot Blubberella

"She will kick ass with her big ass"

Blubberella is half vampier, half mens. Ze vindt niets leuker dan Nazi's te doden en kalkoensandwiches te nuttigen. Blubberella wordt echter met haar grootste vijanden geconfronteerd: een legioen ondode Nazi soldaten en hun meedogenloze leiders; een demonische commandant, een gestoorde dokter en een bloeddorstige luitenant. Tegelijkertijd krijgt ze ook nog te maken met haar heerszuchtige moeder, twee verzetsstrijders en Hitler in hoogsteigen persoon.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Adolf Hitler

jarno1975 (moderator series)

Uwe Boll op zijn best

avatar van canciser

canciser

Alleen Uwe kan dit bedenken! Geweldig!

Tonypulp

Dit kan wel eens de eerste pulp-hit(!) worden voor Uwe. Ik gun 't hem van harte, dit zijn regisseurs die we moeten koesteren .

avatar van Justice4All

Justice4All

ergens een trailer te bekennen?

dominion

Titel + Trailer + Poster = Geniaal .

avatar van Grunner

Grunner

Whahaha dit gaat echt nergens over!!!

dominion

De effecten zien er wel goed uit.

wimnoot

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Toen ik de poster zag moest ik al lachen De trailer vind nog niet eens zo slecht, lijkt me een leuke komische film

Al speelt het verhaal zich wel af tijdens de 2de Wereld Oorlog, waar eigenlijk niet mee te spotten valt vind ik. Maar het gaat natuurlijk allemaal om de Bluberella wat ik natuurlijk (niet) wil missen.

avatar van jipt

jipt

dominion

Waneer komt hij nou eindelijk uit ?

avatar van gillette

gillette

Hahahah, geniaal. Uwe Boll blijft maar gaan.

avatar van clockwork72

Uwe Boll

avatar van Lancher

Lancher

• 1914 stemmen

Geniaal! Echt een film voor een avondje met vrienden!

avatar van Jonesy

Jonesy

Serieus he, en zo''n regisseur probeert een serieuze wo2 film te maken.

Thorak

Deze film kun je nou niet bepaald serieus noemen toch? Of bedoel je Auswitsch? Darfur was ook een vrij serieuze film en nog een goede ook!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Deze is voor mij een must see !!

Tonypulp

Zo, aan mij de eer om de eerste stem + recensie neer te planten bij het nieuwste meesterwerk van Boll .

Hij begint een beetje de Duitse Takashi Miike te worden op deze manier. Films in een sneltreinvaart zonder echt in te leveren aan de fun en/of kwaliteit. Ja, kwaliteit. Want als Uwe Boll één ding heeft bewezen tegen al die know-not haters, dan is het dat hij wel degelijk een sterke regisseur is. En één met een geweldig gevoel voor humor!

Geweldige volbloed komedie, dat heeft even geduurd sinds ''Postal'' maar nu is hij weer losgegaan met het belachelijk maken van allerlei figuren en films....waaronder z'n eigen werk. Dat spreekt mij zo aan; die zelfspot van deze man. Het ene moment maakt hij een serieuze film ''Auschwitz'' en vervolgens zit je dit te kijken...een parodie op het hele holocaust gebeuren waar hij zelfs even persoonlijk een boardgame-spelende hitler neerzet

Hou je van 100 en 1 fat-jokes? Ga er maar aan staan dan! Alléén voor de liefhebbers van parodie films met humor van het zwakzinnigste soort. Ik zie de reacties en shitload aan 0,5* alweer voor me, eigenlijk.

Maar hé...Uwe Boll blijft een held

Edit: Willam Belli speelt hier een zeldzame rol, namelijk die van een GRAPPIG homo-figuur. Speelde ook al zo briljant in Ticked-off Trannies with Knives!

avatar van jirachi03

jirachi03

Misschien is er toch hoop voor onze Bol. Deze film ziet er niet verkeerd uit.

Tonypulp schreef:

Ik zie de reacties en shitload aan 0,5* alweer voor me, eigenlijk.

Die komen er uiteraard in grote hoeveelheden weer aan, en voor minimaal 90% niet eens omdat de film slecht is, maar omdat het een Boll is

Tonypulp

Het is heel normaal bij parodie films maar bij Boll komt er inderdaad een schepje bovenop .

Thorak

Door je recensie kan ik nog minder wachten om dee film te zien! Ik ben er echt heel erg benieuwd naar, ondanks dat ik helemaal niet van parodiëen hou. Maar Boll stelt mij toch meestal niet teleur

avatar van clockwork72

clockwork72

clockwork72 schreef:

Die beschrijving...

Ik bedoelde eigenlijk

Tonypulp

Deze week op Eigenwereld.nl heb ik besloten om Uwe Boll er maar eens bij te pakken samen met zijn Blubberella. Voornamelijk een betoog over Uwe geworden, maar toch ook echt een review over dit meesterwerkje! Klik hier.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986