Blubberella (2011)
Duitsland / Canada
Geregisseerd door: Uwe Boll
Met onder meer: Lindsay Hollister, Willam Belli en Uwe Boll
Plot Blubberella
"She will kick ass with her big ass"
Blubberella is half vampier, half mens. Ze vindt niets leuker dan Nazi's te doden en kalkoensandwiches te nuttigen. Blubberella wordt echter met haar grootste vijanden geconfronteerd: een legioen ondode Nazi soldaten en hun meedogenloze leiders; een demonische commandant, een gestoorde dokter en een bloeddorstige luitenant. Tegelijkertijd krijgt ze ook nog te maken met haar heerszuchtige moeder, twee verzetsstrijders en Hitler in hoogsteigen persoon.
Blubberella
Lt. Caspar Jaeger
Director
Slutlana
Tonypulp
Dit kan wel eens de eerste pulp-hit(!) worden voor Uwe. Ik gun 't hem van harte, dit zijn regisseurs die we moeten koesteren
dominion
Titel + Trailer + Poster = Geniaal
TragieStar.*
Toen ik de poster zag moest ik al lachen
De trailer vind nog niet eens zo slecht, lijkt me een leuke komische film
Al speelt het verhaal zich wel af tijdens de 2de Wereld Oorlog, waar eigenlijk niet mee te spotten valt vind ik. Maar het gaat natuurlijk allemaal om de Bluberella wat ik natuurlijk (niet) wil missen.
Jonesy
Serieus he, en zo''n regisseur probeert een serieuze wo2 film te maken.
Thorak
Deze film kun je nou niet bepaald serieus noemen toch? Of bedoel je Auswitsch? Darfur was ook een vrij serieuze film en nog een goede ook!
Tonypulp
Zo, aan mij de eer om de eerste stem + recensie neer te planten bij het nieuwste meesterwerk van Boll
Hij begint een beetje de Duitse Takashi Miike te worden op deze manier. Films in een sneltreinvaart zonder echt in te leveren aan de fun en/of kwaliteit. Ja, kwaliteit. Want als Uwe Boll één ding heeft bewezen tegen al die know-not haters, dan is het dat hij wel degelijk een sterke regisseur is. En één met een geweldig gevoel voor humor!
Geweldige volbloed komedie, dat heeft even geduurd sinds ''Postal'' maar nu is hij weer losgegaan met het belachelijk maken van allerlei figuren en films....waaronder z'n eigen werk. Dat spreekt mij zo aan; die zelfspot van deze man. Het ene moment maakt hij een serieuze film ''Auschwitz'' en vervolgens zit je dit te kijken...een parodie op het hele holocaust gebeuren waar hij zelfs even persoonlijk een boardgame-spelende hitler neerzet
Hou je van 100 en 1 fat-jokes? Ga er maar aan staan dan! Alléén voor de liefhebbers van parodie films met humor van het zwakzinnigste soort. Ik zie de reacties en shitload aan 0,5* alweer voor me, eigenlijk.
Maar hé...Uwe Boll blijft een held
Edit: Willam Belli speelt hier een zeldzame rol, namelijk die van een GRAPPIG homo-figuur. Speelde ook al zo briljant in Ticked-off Trannies with Knives!
jirachi03
Misschien is er toch hoop voor onze Bol. Deze film ziet er niet verkeerd uit.
Thorak
Ik zie de reacties en shitload aan 0,5* alweer voor me, eigenlijk.
Tonypulp
Het is heel normaal bij parodie films maar bij Boll komt er inderdaad een schepje bovenop
Thorak
Door je recensie kan ik nog minder wachten om dee film te zien! Ik ben er echt heel erg benieuwd naar, ondanks dat ik helemaal niet van parodiëen hou. Maar Boll stelt mij toch meestal niet teleur
clockwork72
Die beschrijving...
Ik bedoelde eigenlijk
Tonypulp
Deze week op Eigenwereld.nl heb ik besloten om Uwe Boll er maar eens bij te pakken samen met zijn Blubberella. Voornamelijk een betoog over Uwe geworden, maar toch ook echt een review over dit meesterwerkje! Klik hier.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod