• 9.372.718 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Stuart St. Paul

Met onder meer: Billy Murray, Craig Fairbrass en Laura Aikman

Plot Freight

"One country. Two worlds....about to collide."

Een illegale Russische bende onder leiding van de meedogenloze Cristi neemt de stad over. Ze smokkelen Oost-Europeanen het Verenigd Koninkrijk binnen om ze dan uit te buiten: de vrouwen in de seksclubs en de mannen in de illegale kooigevechten. Wanneer ze per ongeluk de lokale zakenman Gabe Taylor tegen het lijf lopen escaleert een gevecht tussen de beiden kampen. Maar wanneer de dochter van Gabe wordt gekidnapt wordt het pas echt oorlog.

avatar van alfie

alfie

ik hou wel van dat soort films,,,deze was niet slecht 3.5

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk goede film.

De film deed me dadelijk aan "Matroesjka's" denken, gaat ook over mensenhandel en gedwongen prostitutie, al is deze laatste veel beter dan deze film.

Maar zoals ik reeds zei, slecht is het zeker niet.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Eens met mijn bovenbuurman.

avatar van rensenbrinck

rensenbrinck

Goede,harde b-actiefilm met redelijke acteurs;vooral Craig Fairbrass deed zijn "best".

Geen "dode" momenten;doden zijn er nochtans genoeg!!

Alleen de gevechten in de "kooi" vond ik minder goed gefilmd.

Al bij al ,aangenaam tijdverdrijf met een belangrijke achterliggende boodschap.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Freight is een behoorlijk harde actiefilm van het kaliber dat je tussendoor best even kunt bekijken. Deze Britse film is een eigenlijk niet meer dan een standaardverhaal, maar het bied genoeg harde actiescènes en spanning in een vlotte vaart dat zonder meer vermaakt.

avatar van Noodless

Noodless

Het eerste half uur is een chaos van formaat. Er wordt lustig op elkaar geslagen en geschoten , maar wie is wie. Heel wat personages komen voorbij en er wordt vaak versneld van beeld tot beeld gesprongen zodat het allemaal onduidelijk overkomt. De gevechten lijden daardoor onder waardoor het dus een chaotisch werkje wordt. 4/10

avatar van deRappe

deRappe

Van te voren was ik nogal sceptisch.....ik dacht...zal wel een verschrikkelijke B-film zijn, maar de film viel me nog niet tegen....ik vond hem zelfs goed!

avatar van Phantasm

Phantasm

Prima actiefilm die lekker wegkijkt. heb me hier prima mee vermaakt.