• 9.373.067 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Richard Clabaugh

Met onder meer: Casper Van Dien, Robert Englund en Frayne Rosanoff

Plot Python

"Created by nature... redesigned by man."

Wanneer een vrachtvliegtuig neerstort en er na een tijdje een lijk gevonden wordt dat tot op het bot ontdaan is van vlees, volgt een grondig onderzoek . De dader blijkt een genetisch gemanipuleerde, twintig meter lange python te zijn. Een geheime organisatie wou met deze python de perfecte moordmachine creëren. De ontsnapte python heeft echter een onstilbare honger en laat een spoor van dood en geweld achter zich.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van damon

damon

Robert Englund speelt mee in zo'n monsterfilm? wat raar.....

avatar van jassonn

jassonn

kan het nog slechter? 0,5 ster.

avatar van Tomaszz

Tomaszz

echt een bagger film, maar wel grappig om 1 keer te kijken

avatar van biosman

biosman

eem goed kope maar wel grappige film als je tog niks beters tedoen hebt

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

slechte film, indrukwekkendste was nog dat je boobie van die chick zag. 1 * daarvoor

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Geweldig dit! Ik heb me prima vermaakt vanavond. De CGI is bedoevend, het acteerwerk bijna zonder uitzondering lachwekkend en het verhaal... tsja laat ik daar maar niet over beginnen. Op sommige momenten absoluut hilarisch door de onmogelijke domheid maar er zaten zowaar echt leuke grappen in. In het begin dacht ik zelfs dat dit beter ging worden dan Anaconda maar dat had ik mis. Toch altijd fijn, dit soort films, om eens even goed te lachen. 1*

avatar van Rujar

Rujar

Onbegrijpelijk………

0.5.

avatar van EmDee

EmDee

Ik zie nog liever een keer een film als Costa dan dit ongelofelijke prul.

Horror/Thriller?

Komedie zul je bedoelen.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Had enkel een interesse in deze film vanwege Englund, maar had verder geen hoge verwachtingen van deze film. En dat was achteraf gezien maar goed ook, want Python is niet meer dan zo'n standaard belachelijke monsterfilm met belabberde effecten en acteerwerk van het laagste niveau. Maar aan de andere kant is dat ook meteen het pluspunt van de film; het is allemaal soms zo belachelijk en slecht dat je er smakelijk om kunt lachen.

Voor dit vermaak toch nog 2 hele kleine sterren.

avatar van EmDee

EmDee

Chainsaw schreef:

Maar dat is toch niet de functie van een Horror/Thriller?

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Chainsaw schreef:

Had enkel een interesse in deze film vanwege Englund

Die speelde niet eens zo slecht, maar het materiaal waar hij mee moest werken . Echt alle cliches werden uit de kast getrokken.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

EmDee schreef:

Maar dat is toch niet de functie van een Horror/Thriller?

Op zich niet, maar een mislukte film kan met het 'zo slecht dat het weer leuk is' principe nog best vermakelijk zijn. Python is compleet mislukt als horror/thriller, maar als heerlijke foute film weet hij nog wel enigszins te amuseren.

BoordAppel schreef:

Die speelde niet eens zo slecht, maar het materiaal waar hij mee moest werken

Mee eens. Kon sowieso merken dat Englund hier weinig van zichzelf kon laten zien.

avatar van mafiabaas

mafiabaas

Wat een lelijke, neppe en slechte gemaakte slang was dat niet normaal.

avatar van movie-freak

movie-freak

Moet dat computer gedrocht een levensgevaarlijke slang voorstellen?! Mijn tuinslang lijkt nog meer op een python! Slechter dan slecht... 0,5 ster!

Je zou wel gek zijn om een tweede deel te maken... Ow jezus, maria en jozef, die is er ook!!!

avatar van damon

damon

slechte film met opvallend veel C-acteurs

gelukkig speelt William "Karate Kid" Zabka mee! *1/2

avatar van sash!

sash!

slechte special effects, slecht verhaal,...

Gelukkig deed robert englund nog mee zeer goede acteur, die ik graag eens zou zien in "halloween" als vervanger van dokter loomis (donald pleasence). 1*

avatar van Minotrax

Minotrax

, niet grappig gewoon, verhaal ook zo heel erg origineel, en de slang is om te lachen, niet om bang te worden...

avatar van mikey

mikey

Deze film is zo slecht dat het weer interessant wordt. En vermakelijker dan de gemiddelde film op tv. veel alcohol is aan te raden tijdens deze nature stikes back of zoiets als experiment gone mad!! .

avatar van xangadix

xangadix

Tsja... imuun zijn voor het gif, zo kan ik het ook!

avatar van Horrorfanaat

Horrorfanaat

De film was wel slecht maar wel leuk slecht. Het Horrorgehalte is erg laag maar de Komediefactor is erg hoog. Ik weet alleen niet of dat de bedoeling was. 2 sterren

avatar van Livie

Livie

Wat een slechte film, niet normaal!

Een 0,5

avatar van vogelzang

vogelzang

Goede film ik heb mij goed geamuseerd.

avatar van R_D_C

R_D_C

Is nog niet zoon slechte film.

Maar met zoon titel hadden ze meer kunnen maken.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Toch nog best een amusante b-film. Bijster intelligent is het allemaal niet, het script rammelt aan alle kanten en de acteerprestaties zijn grotendeels ondermaats (vooral van de zogenaamde sterren als Casper Van Dien en (urk) Jenny McCarthy), maar het rommeltje wordt met dusdanig veel enthousiasme gepresenteerd dat het eigelijk best weer leuk wordt.

Ook de speciale effecten kunnen nog best door de beugel, in verhouding met gelijkaardige b-film nonsens dan. En het is altijd leuk om Robert Englund eens zonder make-up te zien. Hij doet in elk geval nog een poging om de kromme dialogen wat gewicht mee te geven. Ook al blijft het uiteraard reuze B.

Nou vooruit, 1.5 sterren.

avatar van haai

haai

Zwakke film, de python veranderd elke keer van grootte

avatar van fritsy

fritsy

mikey schreef:

of een jointje Zonder dat raad ik de film af om te kijken.

avatar van Dolphfan

Dolphfan

Ja gister stoned gekeken, maar dan nog raad ik hem af. Was wel vet toen die slang ineens heel 3d naar je toe kwam. Ik schrok bijna.

avatar van Arwien187

Arwien187

het acteerwerk is ronduit hilarisch. Dr. Anton Rudolph & Dootsen spannen de kroon!

avatar van JurassicPark

JurassicPark

2,5. omdat Robert Englund er in speelt. en de slang is natuurlijk erg nep gemaakt

avatar van bert_vl

bert_vl