• 9.370.980 stemmen

Geregisseerd door: Lisa Azuelos

Met onder meer: Miley Cyrus, Demi Moore en Thomas Jane

Releasedatum: 5 juli 2012

Plot LOL

"You can change your status, but not your heart."

Wanneer haar vriendje vreemd blijkt te zijn gegaan wil Lola hem terugpakken met een leugen. Maar dat zorgt alleen maar voor grotere problemen thuis en op school, waardoor de relaties met haar moeder en haar beste vrienden onder grote spanning komt te staan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van TimZor

TimZor

Ik vondt het gewoon een leuke (maar wel simpele) verstand op 0,0 wegkijkfilm. niets meer en niets minder.

avatar van Evy Coopman

Evy Coopman

mrwhite schreef:

Tja tis een tienerfilm die vooral voor de jonge meisjes leuk zal zijn. Het is een soort biografie voor meisjes van een jaar of 15 a 16 en mss zelfs jonger de dag van vandaag dus een echte komedie is het niet.

De film heeft wel nog een aangename cast met onder andere Marlo Thomas ( Friends )

2* voor de moeite en mijn vriendin tevreden te stellen want die vond de film wel leuk.

tis terover )

't is een leuke film om even tussen door te kijken met je verstand op stand 0. Echt een geweldige film is het niet, maar dat het je kunnen verwachten.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Veel LOL heb ik niet gehad aan deze film, hij heeft niks toe te voegen nadat je hem gezien hebt.

Een kijkje in het niet erg interessante leven van tieners die verslaaft zijn aan hun mobieltjes en internet en wiens wereld instort als het uit is met een vriendje. Daar gaat heel de film zo een beetje over.

Het webcammen met de kip die zoek was vond ik wel erg geestig.

De doelgroep zullen wel tieners en jonge vrouwen zijn, dus daarin had ik mij een beetje vergist.

Vanuit dat perspectief gezien geef ik hem 2,5 sterretjes, maar echt ergens over gaan.. nee dat doet LOL niet. Ik heb hem uitgekeken, maar dat was vooral omwille van Ashley Hinshaw.

2,5 sterren

avatar van kuiponok

kuiponok

Niet slecht, ook niet goed, net voldoende...

avatar van rep_robert

Stiekem heb ik me toch nog een beetje vermaakt met de film, dat komt vooral omdat het allemaal oppervlakkig blijft(elk nadeel hep z'n voordeel, aldus meneer Cruijff). De luchtige toon werkt prima en houdt de film levend, want van al die clichématige moraaltjes van die stereotype ouders gaan je wel de nekharen overeind staan.

Je moet gewoon niet met veel verwachtingen dit soort tienerfilms in gaan, want inhoud heeft het niet, het verloop is voorspelbaar en je moet tegen zoetigheid kunnen. Ik was overduidelijk in een goede bui toen ik deze film keek. Of komt het door Ashley Hinshaw?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Jij hebt sowieso wel wat met tienermeisje films .

avatar van rep_robert

Of met tienermeisjes? Nee, nu ga ik te ver. Maar om de een of andere reden kon ik me helemaal niet storen aan de film, op de moralistische ouders na. Ik moest zelfs wel lachen om die bezopen oma.

Daarnaast ben ik ook genoodzaakt om dit soort films te kijken, om m'n vriendin te plezieren.

avatar van Dominootje

Dominootje

Leuke feelgood movie (:

avatar van Zeriel

Zeriel

Beetje simpele tienerfilm, die te weinig biedt voor speelfilmlengte, meer een te lange romcom aflevering. Ik was zo'n beetje weg aan het dommelen, en toen gingen ze nog naar Parijs, wat vooral een kunstgreep was om het flinterdunne zeer voorspelbare verhaaltje op te rekken.

avatar van danuz

danuz

Wat heeft Cyrus weinig charisme/presence. Iets in haar uitstraling staat me niet aan.. Verder een aardig onderwerp in een prima jasje, alleen weet Azueles er vrij weinig interessants uit te halen. Allemaal personages die mooi of 'nonchelant' mooi lopen te zijn, en een hoop 1st world problems die op deze manier een beetje irriteren..

avatar van ziggy06

ziggy06

Een gids in levenslessen voor jonge tienermeisjes. Niet voor mij bestemd eigenlijk, maar keek hem voor Ashley Hinshaw (Emily). Na het zien van About Cherry (Níet voor jonge tienermeisjes) heeft ze me te pakken....

avatar van SlickRick

SlickRick

leuke wegkijkfilm met mooie dames waaronder Demi Moore.

Het is een beetje 13 in een dozijn maar vond deze film wel een van de betere onder de feelgood tienerfilms.

avatar van Decec

Decec

Een leuke komedie film...

Leuk en grappig verhaal...

Prima en grappig acteerwerk...

Prima achtergrond geluid...

Prima kwaliteit HD breedbeeld...

avatar van acsaczy

acsaczy

Aandoenlijke feelgood movie over high school tieners zonder dat popi jopi gedoe met cheerleaders enz die boeiend wegkijkt.

Eerst zette ik hem na 7 minuten af omdat ik dacht wat is dit slecht zeg!! Toch maar weer opgezet de volgende dag en na 30 minuten zat ik er toch in. Ik zat te twijfelen 2.5 of 3* maar voor dit genre dan toch 3*

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Komedie???

avatar van Shadowed

Shadowed

Hm.

Ik zal hier echt de verkeerde doelgroep voor zijn, maar toen de film nog een keer werd aangeraden door bekenden had ik er genoeg van en besloot ik LOL maar een kans te geven. Achteraf denk ik dat ik nog steeds de verkeerde doelgroep hiervoor ben, maar afkijken en erop stemmen kan nooit kwaad.

De tijd voordat Cyrus een transformatie qua personaliteit maakte. Ik ben van bijna kanten niet zo'n fan, ik ben van Cyrus zelf ook gewoon geen fan. Ook in LOL weet ze me niet te overtuigen, ondanks een aantal aardige pogingen. In het algemeen probeert ze te hard een typetje te zijn waardoor het humane ervan af dwaalt.

De film zelf is redelijk rommelig in elkaar gestoken, erg herkenbaar vond ik het allemaal ook niet. De romantiek is erg kort door de bocht, standaard uitgewerkt en problemen komen en gaan. Er wordt werkelijk van alles bijgehaald om het leven van Cyrus zwaar te laten lijken, maar echt overtuigen doet het niet echt.

Regie is ook wat eentonig. Matige montage, matige beelden en matig camerawerk. Er zit niks bij dat opvalt voor de filmliefhebber. Als het verhaal daarnaast ook niet zo heel veel voor weet te stellen weet je dat je het als film zelf niet heel goed voor elkaar hebt gekregen. Ik kijk er ook raar van op dat dit zo herkenbaar is bij enkele mensen, qua uitwerking vond ik de loop namelijk alles behalve herkenbaar.

Buiten Cyrus om is het acteerwerk ook best matig. Enkel Moore (verrassend) vond ik goed uit de hoek komen. De tieners zijn te nerveus en de volwassenen te automatisch. De humor ligt me ook niet heel erg, een beetje arrogante soort humor. Verder veel boehoe, kusjes en liefde, maar overtuigend is het nergens.

Wel is de speelduur niet onnodig lang en het tempo redelijk. Omdat de film in een soort dagboekvorm is verteld wil het nog wel boeien om in ieder geval de aftiteling te bereiken. Verder is het allemaal maar een standaard highschoolliefdesgebeuren die niet wil raken of overtuigen, maar ook qua regie niets te bieden heeft.

avatar van mrklm

mrklm

Popster en actrice Cyrus beschikt duidelijk over voldoende talent om een film te dragen, maar helaas zit ze opgescheept met een formulematig romantische drama met een vleugje geforceerde humor. Zij speelt Lol (volledige naam: Lola) en het verhaal draait om haar liefdesperikelen rondom haar vriendje Chad [George Finn] en haar beste vriend Kyle [Douglas Booth], alsmede de pogingen van haar moeder [Demi Moore] om haar liefdesleven een nieuwe impuls te geven. Er is ook aandacht voor Lola’s beste vriendinnen Emily [Ashley Hinshaw] en Janice [Lina Esco] maar Azuelos weet niet goed hoe ze de verschillende verhaallijnen moet verwerken. Het resultaat is dan ook episodisch en oppervlakkig. Beste moment? De split van Step Up-acteur Adam Sevani.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Juist deze film bekeken op www.streamz.be. Wat ik van de film vond? Weet ik niet. Misschien wat tussen de 2. Ik vond dat de film eigenlijk alleen maar vrouwen, tienermeisjes, met de mannen en jongens samen kwamen. Was eigenlijk 1 verhaal. Ja, weet het niet zo goed ...