Genre: Komedie / Romantiek
Releasedatum: 17 februari 2011
Bekijk via Videoland
Bekijk via SkyShowtime
Plot No Strings Attached
"Friendship has its benefits."
Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?
Emma Kurtzman
Wallace
Eli
Shira
Angrod_Pallanén
Erg leuke trailer. 'You can't fight me, you're minitiature. You fight like a hamster.'
Hankieh
Vond de trailer niet zo speciaal, maar zou de film natuurlijk wel kijken vanwege Natalie Portman.
Hanne
No strings Attached of Friends with benefits?.. Ben benieuwt welke het beter gaat doen.
groente12
Ik hoop dat deze een stuk beter is dan love and other drugs sinds dit ook over seks gaat.
scholtie
Heb de film vanavond gezien en heb me echt vermaakt. Echt veel beter dan love and other drugs!
De film love and other drugs heeft een zielige achter liggende gedachte terwijl deze film overgoten is met goede humor. De acteer prestaties waren top en in tegenstelling tot love and other drugs was er echt een connectie te zien tussen de hoofdrol spelers, Natalie Portman en Ashton Kutcher
cordiacovens
erg leuke romcom die zowel grappig is als goed geacteerd met een leuk verhaal, echt een aanrader om zo even te zien in de bios als je nergens over na wilt denken..echt leuk
arjan89
Natalie Portman.....hmmm
Is écht een stoot ja.
Ga er niet voor naar de bios, kijk wel uit naar de dvd.
charrie-1994
Ik heb hem net gekeken, vond hem niet super eerlijk gezegd, de trailer vond ik heel veelbelovend en daarom viel hij toch een beetje tegen. hij was opzich wel vermakelijk. 3*
ingrid87
Vrijdag in de bios gezien. Leuke Valentijn film met goede klik tussen Ashton Kutcher en Natalie Portman. Zeker aanrader als je van romantische komedies houdt.
miepke
Gewoon een leuk tussendoortje. (had Portman ook vást wel gedacht).
Verder niets speciaals.
Roel-
- 1978 berichten
Erg vermakelijke film. Toch de twijfel tussen de 3 of 3,5 aangezien het nergens origineel is en eigenlijk toch weer een standaard romcom is.
tukkerstein
Dertien in een dozijn romantische komedie die - is tegenwoordig een beetje in? - gaat over seks in of zonder een relatie. Gelukkig net iets minder braaf dan de echt slechte romantische komedies, met een paar echt goeie grappen (andere zijn weer zo onleuk als maar kan), maar dat maakt het nog steeds niet bijzonder. Natalie Portman
Oja, en weeeeeer "subtiele" reclame voor de Toyota Prius ("The thing about fucking in a Prius is you don't have to feel guilty about it"). Meet the Little Fockers, The Other Guys en The Next Three Days zijn twee recente films die me te binnenschieten die volgens precies dezelfde formule reclame voor dit gladde wagentje met een elektromotortje maken. Flauw. (Zie trouwens ook hier)
Jessen0wnt
You look like a pumpkin, bitch!
Dikke meevaller. Wellicht komt het omdat je al een hele gezellige avond hebt, je met je halve klas naar de film gaat (voor lekker weinig geld
- 25 euro voor 3gangenmenu en bioscoopkaartje!) en dat je in een bioscoop zit met allemaal mensen die dit ,,echt een hele goede film'' vinden. Het was de sfeer, maar ook de film. Het is natuurlijk precies hetzelfde zoals je al duizend keer hebt gezien, al proberen ze nu de ''seks'' barière te doorbreken, ze verzinnen wel weer iets anders om het spannend te houden. Het is gewoon een pure romcom met niks nieuws of aparts. Wel geslaagde grappen en Natalie en Cary hebben wel een echte klik samen wat het prettiger maakt om te kijken. Zeker te doen als je niet zo houd van al dat kleffe gedoe, ik zie nu dat 'ie nog best lang duurt maar dat is in de beleving niet zo. Wellicht mochten de laatste 10 minuten in 30 seconden van mij uitgestippeld worden, maar ach: het is vergeven. Vermakelijk met zeker (wat) geslaagde grappen! 3 sterren
skullcandygirl94
Wauw dat wa het meest goedkope einde die ik ooit heb gezien...!
leuk maar simpel filmpje. niet te veel diepgang en meestal geslaagde grappen.....
was me nog nooit opgevallen hoe lang Ashton Kutcher is! (vergeleken bij Natalie Portman XD)
wwelover
Leuke film, verhaal is geinig (en ok voorspelbaar). Moest een beetje denken aan Love and other drugs, maar dan wat vrolijker natuurlijk. De humor is erg leuk, maar dat komt ook doordat Nathalie Portman en Ashton Kutcher samen erg leuk zijn, en individueel ook. Wel gek aangezien ik onlangs nog Black Swan heb gezien met Portman. Ik begin toch een beetje verliefd op haar te worden. Wat een prachtige en leuke vrouw. Kreeg een hele positieve vibe van deze film.
Kippie.
Ik moet zeggen dat ik aanvankelijk 0,0 verwachtingen had van deze film. Het begon ook allemaal wat goedkoop en rommelig: 15 jaar eerder, 15 jaar later, 1 jaar eerder, 6 weken later, de cijfers vliegen je om de oren. Daar gaat het natuurlijk niet om, maar alsnog een beetje ongestructureerd. Dan komt het moment dat Portman en Kutcher daadwerkelijk een bedscène hebben. Amerikaanse films worden op dit gebied steeds losser, wat erg positief is naar mijn mening.
Ik heb ook een aantal keren kunnen lachen, een prestatie dat dit lukte aangezien ik zelden lach om films. "Adam, did you make me a period remix?" Red, red wine, sunday bloody sunday.. Nergens overstijgt het de gemiddelde romcom, maar vanwege het acteerwerk en de chemie tussen Portman en Kutcher (werkte perfect!) leverde me dit toch een erg goed gevoel op. Natuurlijk, het einde zie je al van mijlenver aankomen, maar het heeft toch ook weer wat aandoenlijks mede doordat er op een bepaald niveau geacteerd werd. Verder nog sluikreclame van apple gezien (zo gebruiken ze allemaal iPhones en houdt Adam zijn duim op een gegeven moment precies onder het Apple-teken), maar stoorde verder niet. Leuk, erg leuke film om eens te zien.
lotteke_ik
Beter dan ik verwacht had.
Het had heel veel hilarische momenten. Period remix
Helaas vond ik het tegen het einde een beetje langdradig worden en werd het te veel drama.
Maar ik heb zeker heel veel kunnen lachen!
immar
Wat een superfilm. Ik hou ook erg van romcoms. Maar hier heb ik enorm gelachen; wat een humor. Heb zelfs een paar keer de slappe lach gehad. Kortom, ik heb genoten!
missyanaroid
Had van deze film iets meer verwacht. Een paar leuke grappen zaten erin wat toch wel een grijns/glimlach op m'n gezicht toverde. Maar er bestaan zeker betere romcoms.
hannes64
- 1926 berichten
Ja, leuke aanrader.
Portman ( die ook steeds mooier word ) speelt jofel, en Kutcher...ja, komisch, zoals altijd.
Met een paar zeer leuke scenes heb ik me geen moment verveeld, ook al ben ik niet zo`n liefhebber van dit genre.
Een lekkere feelgood.
_Casper_
hele leuke romantische komedie/feel good movie, film kijkt heerlijk weg en verveelt geen seconde!. Het verhaal is misschien wel een beetje bekent nu, maar is zeker 1 van de betere in zijn soort.
Een3.5*
aanrader, en zeker waard om een keer te kijken!
mandy7
Ik vond hem echt veel leuker dan ik had verwacht hem te vinden.
Heb erg gelachen om de hoofdrolspelers en de supportcast was ook tof.
Soms zijn de beste vrienden in dit soort films TE grappig of juist helemaal NIET grappig.
Maar dat was hier geen probleem
Oh en Ballon + Mixtape-CD = Win!

vaneijck
Ik vond hem juist tegenvallen, vond de verhaallijn niet boeiend..
2.5 sterren, meer niet!
Nientje1980
Leuk leuk leuk, vooral om natalie eens in een heel andere rol te zien.
Goed en grappig gespeeld en een lekkere chicklit film
dames, ga maar lekker smullen van deze romcom

Hilarische en romantische film 'No Strings Attached' vanavond op televisie

Brothers
Drama / Oorlog, 2009

Mao's Last Dancer
Biografie / Drama, 2009
ouder-kindrelatiecasual meetingstudent of medicine vriendenopen relationship sexual humorbeste vriendinvalentine's daycasual sex friends in loveduringcreditsstingerfling father son conflict