Problem Child 3: Junior in Love (1995)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Greg Beeman
Met onder meer: William Katt, Justin Chapman en Sherman Howard
Gesproken taal: Engels, Italiaans en Portugees
Plot Problem Child 3: Junior in Love
"Junior in Love!"
De kleine duivel 'junior' wordt gedwongen om meer met andere kinderen te doen. In dit geval ook ....dansen!! Bweeh! Maar toch blijkt het plan van pa te werken. Junior wordt al snel verliefd op de altijd mooie en populaire Tiffany. Maar hoe komt hij in de buurt? En wat moet hij doen om zich voor haar te winnen?
Ben Healy
Duke
LifeofAgony
wat een butt film, als er een 0,1 gegeven mog worden, hak da wel gedaan
moviefreak#1
Het is gewoon een zonde om deze film nog een halve ster te moeten geven !!! een min halve ster was beter geweest, wat een rommel !!
davidov
te erg voor woorden, zelfs het geluid klopt niet, dat kut kind lacht met zn mond dicht, en volwassenen ook.....vaak is commentaar ook nog fout (dat joch kan niet skaten, postbode loopt langs en zegt iets van nice try kid, maar zn mond gaat nooit open)
waardeloos....zonde van de film
PeterIsDopie
oke er zitten wel veel kleine foutjes in maar zo erg vallen ze helemaal niet op. Op dit moment is de film op tv en tot nu toe is me nog niets opgevallen. Het is ook geen echte topfilm maar het is ook niet verschrikkelijk deze film te kijken. Ik geef m een 2
djelle
Waarschijnlijk het ergste en hopelijk laatste deel uit de vreselijke "Problem child" - trilogie. 0,5*
film_kaza
laaste deel. meer hoefde er ook niet te komen.
weer zo´n van problem child verhaal.
3 sterren.
garlic senior
nog 2 stemmen en deze film komt in de flop 100
duffman
Ik vind dit juist een helde goeie film waarom wilt iedereen deze in de flop 100. Ik geef hem zeker een 4.
garlic senior
waarom staat deze film nog niet in de flop 100?????
Demoniac
Gilbert Gottfried is ook zo verschrikkelijk irritant met dat stemmetje van hem en zijn achterlijke gedrag. Daar hadden trouwens meer last van in deze film.
martlybra
Eindelijk in de flop! (Zodat Moonwalker nu lager in de flop komt te staan)
kitno
Een waardeloos derde deel waarbij zelfs mijn broertje van 11 nog wegliep. Deel 1 vond ik nog wel vermakelijk, maar de overige delen waren zeer ondermaats. Deel 3 was het absolute dieptepunt.
jumpstylemovie
jammer dat er nog niet genoeg stemmen zijn om hem in de flop 100 te plaatsen 0.5***
Sportingerke
Ik heb nooit de eerste twee films gezien (ze kunnen natuurlijk ook al uit mijn geheugen gewist zijn) en herinner me enkel deze film, waarvan ik nog wel enkele scènes herinner.
Als kind vond ik dit een goede film, dus toch nog twee sterren.
timburton
Hoeveel moet je er dan hebben? 0,5 overigens
Die Hard,Willis
Hoeveel moet je er dan hebben? 0,5 overigens
150 stemmen.
Trieste film!0,5*
tommykonijn
De ergste van alle Problem Child Films, Echt ik had wel wat meer verwacht van de reeks sterker nog ik dacht dat ze allemaal heel Goed waren, Blijkt het tegenovergestelde te zijn.
Legan
Nog 8 stemmen om vervolgens een ijzersterke positie in de flop 100 in te nemen. Met de huidige gemiddelde (1,21) wordt dat de derde plek!
Hulde!
jumpstylemovie
nog 7 stemmen dan krijgt deze film eindelijk zijn plekje in de flop 100 die hij verdient
mierenmark
ik snap niet dat ze een vervoolg kunnen maken van zulke slechte film's.

Problem Child 2
1991

Problem Child
1990

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Hansel and Gretel

Beethoven's Christmas Adventure
Familie / Komedie, 2011

Problem Child
Komedie / Familie, 1990
verpleegsterouder-kindrelatiespoiled childslapstickvervolgdonkere komedieproblem child dokterdentistmischievous child kindjaren 90