Genre: Komedie / Drama
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 12 juli 1991
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Once Around
"The Bellas were one big happy family. Then Renata met Sam..."
Renata Bella's leven is een mislukking. Maar als ze voor haar werk ergens naar toe moet, vindt ze de ware in de vorm van Sam Sharpe, een succesvolle zakenman, die veel ouder is dan Renate. Ze valt helemaal voor zijn charme en beleeft romantische dagen met Sam. Maar haar hele relatie leidt tot conflicten in de familie. Haar geliefde vader, Joe, wil geen aandacht meer aan haar besteden.
Sam Sharpe
Tony Bella
Peter Hedges
Jim Redstone
Rob

Volgende week op tv. Heb ooit eens een stuk gezien en dat was (weer) typisch Hällstrom: geweldig.

donnie B.
Een film die je zeker raakt en je bebonden houdt tijdens het kijken. Goede rollen, mooie muziek van Sinatra..

TVGids
1 van de beste films van begin jaren 90. Goed verhaal, schitterend geacteerd en een passend einde. 4,5 ster

Zoals ik al dacht: Schi-te-rend! Geweldig Amerikaans debuut van Hallström. Het einde liet me even stil achter. Ontzettend mooi... 4,5*

neo
Dreyfuss is op zijn plaats als goedwillende, maar arrogante man die het gezin uit elkaar dreigt te laten groeien.Aiello loopt de hele film weer rond dezelfde gezichtsuitdrukkingen zoals je van hem gewend bent, maar dat hij goed kan acteren blijkt maar weer eens.Hunter is ook zeer op haar plaats.Jammer genoeg wordt James Horner's score op een waardeloze manier in de film gebruikt; teveel ondergedrukt. 3.5 sterren

TVGids
Het einde liet mij ook even stil achter. Zal de film niet snel vergeten.

Ga de film beter en beter vinden. Waarom is ie nergens op dvd!?

Opnieuw herzien en weer een halfje erbij. De volle vijf sterren. Deze film is perfect.

Je bent gek. Absoluut perfect.

neo
Het zal een bewuste keuze zijn om de score een iets andere plek te geven dan andere geluiden. Het kan zomaar te maken hebben met een verwachtingspatroon bij het bekend zijn met muziek waarbij je pas veel later diens functie ziet in het medium waarvoor het in de eerste plaats was bedoeld. Gebeurt soms.

Het is dan ook eigenlijk onnatuurlijk om filmmuziek zo goed op zichzelf staand te kennen, voordat je een film ziet.

neo
Kan wel zo zijn, maar vaak is het niet zo'n probleem. Hier wel helaas

Prinzes
ik wil graag de dvd kopen, maar er is nog (steeds) geen release???
weet iemand wat meer?

Chanaya
waarom is deze mooie en goede film nooit op DVD uitgekomen zou hem zo graag in mijn bezit willen hebben

MissT
Geweldige film, voor de liefhebber van familiedrama met een lach en een traan. Richard Dreyfuss zet een heerlijk irritant personage neer. En dan die scène waarin Sam een lied wil voordragen op de herdenking van de dood? van de grootmoeder van de familie en hoe Gena Rowlands daarop reageert... geweldig! Danny Aiello speelt ook een heerlijke rol als de vader van Holly.
Fijn dat ie weer eens op tv komt, ik keek er al lang naar uit. Bewaren deze film, want hij wordt nog maar zelden uitgezonden

David Aaronson
Mijn filosofische abstractie, de mens is gedoemd om voort te ploegen en enkel en alleen voor nageslacht te zorgen, kun je geestelijk overleven door innerlijke immigratie. Zoek het geluk in je naaste omgeving (gezin, familie, echte vrienden), de natuur en bij je zelf.
Deze film geeft dit principe ontzettend mooi weer. Een klein verhaal, een kleine kring van mensen, maar wel zo verschrikkelijk mooi, gevoelig en echt uitgewerkt. Net als het echte leven.
Zoek het niet in grote, onbereikbare zaken, maar zoek het dichtbij. Prachtig!

Simon Smith (crew films)
Toen maakte Lasse nog goede films, de laatsten waren toch echt minder.

Gatvol
yep, kan me nog herinneren deze film. super goed neergezet door RD en hunter. lekker irritante trekjes.
mooie film , nog een keertje dan.

Goeie film over een vrouw die haar nieuwe vriend voorstelt aan haar familie. Simpelweg een mooi familiedrama met genoeg goeie scenes. Vooral hoe de nieuwe ietwat onbedoeld irritante vriend zijn plaats inneemt binnen de familie. De personages komen goed uit de verf mede dankzij de fijne cast en het goede acteerwerk.

'Führer und Verführer' staat binnenkort op Netflix: 'Interessante film die veel toont van Goebbels bijdragen aan het naziregime'

'Batman v Superman: Dawn of Justice' is morgenavond (17 maart) op de buis: 'Wat was dit slecht zeg, maar dan ook echt slecht'

'Saving Private Ryan' verdwijnt uit het streamingaanbod: 'Cinematografisch zit alles perfect'

Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?

Paradise
Drama, 1991