• 9.377.570 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 9 december 2010

Plot New Kids Turbo

"Kick some kut"

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

Gerrie van Boven

Rikkert's boss

avatar van De_Hollander

De_Hollander

ExToR schreef:

Donderdagavond in een dronken staat bekeken met wat vrienden, verwachtte toch wel een lachwekkende film aangezien ik de serie nog best grappig vond zo nu en dan... maar helaas. De film raakt kant(je) nog wal, zit totaal geen verhaal in (had ik overigens ook niet echt verwacht), de humor was ronduit slecht (en dan bedoel ik geen foute humor zoals in de series, maar humor die simpelweg niet grappig is)... dikke tegenvaller

Moet je nagaan, in een dronken bui vindt je alles wat grappiger, nuchter zou je deze film dan nog slechter vinden.

Ow ja de dvd is ook slecht van kwaliteit, lijkt wel vhs kwaliteit.

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Horrid Crow schreef:

Weet je wat je ook kunt doen? Gewoon niet kijken en niet serieus gaan zeiken net of je mensen je irrelevante mening in de strot wilt douwen.

Ligt niemand wakker van.

Ik werk in een bioscoop dus zal wel moeten kijken.

Het was echt een straf om deze film te zien.

avatar van Fortune

Fortune

Moet je in als je in een bioscoop werkt dan alle films gezien hebben die er draaien?

avatar van Fixi88

Fixi88

Net gezien op Blu-ray en moet zeggen dat ik goed heb gelachen. Was eerst kritisch en dacht van dit gaat nooit langer dan een kwartier leuk zijn maar dat was dus niet zo. Gewoon anderhalf uur krom gelegen van het lachen. Un goei filmpke, snapte.

avatar van film88888

film88888

Even geweldig als de serie!

New Kids Turbo is helemaal het zelfde als de serie, de sfeer, grappen, nonsens actie noem maar op echt alles gewoon, en dat is net een fantastisch plus punt want veel verfilmde series slagen daar niet altijd in.

Best zijn dat er veel bekenden even opduiken als Hans Theeuwen, en Theo Maassen dat hier verschrikkelijk goed op dreef is, waar ik me toch goed mee moest doodlachen.

Dit is zo één van de weinige films dat bij mij nooit zal vervelen als ik hem zo vaak herbekijk.

Laat er nog maar een nieuwe film van komen, BAM!

4,0

avatar van NyaH

NyaH

Fixi88 schreef:

Gewoon anderhalf uur krom gelegen van het lachen. Un goei filmpke, snapte.

ik zie veel van dit soort reacties, je vind het goed of helemaal niks net zoals meezingen en meeklappen met het publiek als de yostiband op tv begint te spelen of doorzappen ... ik zap door.. en denk wat een yostifilm.

avatar van MMXMMX

MMXMMX

Wat een leuke film was dat Ik heb genoten

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Niks voor mij. Wat een draak van een film zeg. Gewoon een K T film dus.

avatar van Number23

Number23

Er is niet echt een midden weg voor deze film gezien alle reacties. Je haat de film of je vindt m geweldig

avatar van Awake78

Awake78

Nou jij geeft hem anders wel een 'gemiddeld' cijfer

avatar van Wouter

Number23 schreef:

Hoe kom je dan bij 2,5 ster?

avatar van MadButcher

MadButcher

Fragment met Reinoud OERLEmans is het dieptepunt.

avatar van Kelsey16

Kelsey16

wat een verschrikkelijke film, hoe kan dit zo overhyped zijn?

avatar van 606

Wat zijn er toch veel mensen die alleen maar zeggen hoe verschrikkelijk het wel niet is, zonder enige verklaring waarom.

En dan ook nog 0,5 geven

avatar van KingJ

KingJ

Ik had lage verwachtingen maar ik moet zeggen dat ik toch wel erg heb gelachen....

Leuk pulp filmpje!

avatar van Babszel

Babszel

Ik vond de film gewoon niet erg grappig. Terwijl ik de serie filmpjes toch wel erg leuk vond...

Het punt waarop Eyeworks de boel overnam vond ik ook echt een dood punt in de film.

Toch 2,5. Want niet alles saai hoor.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

In het begin is het nog goed te pruimen.

Het geknal met auto's en fietsen onder luide happy hardcore muziek tovert eigenlijk al een glimlach op mijn gezicht.

Helaas zetten ze dit niet de hele film voort, naar het einde toe is het eigenlijk alleen maar lompe actie met standaard muziek, echt grappig is het niet meer en de acteurs vallen veel te vaak uit hun rol.

Overigens was de bijrol van Peter Aerts volstrekt overbodig, en werd de beruchte Oerlemans-scene te lang (voor zover er een verhaal was, verdween die nu in luttele seconden).

Positief ben ik wel over de andere (summiere) bijrollen. De scene met Hans Teeuwen is het hoogtepunt.

Verder is het zéér povertjes en meer voor de échte liefhebbers van New Kids.

JustMike

wat was dan de scene met hans teeuwen, ik heb hem denk ik gemist, kan iemand misschien zeggen op hoeveel min. ik heb de film hier thuis liggen?

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Dat is die scene dat Hans Teeuwen Rikkert ontslaat, hoe kan je dat toch ontgaan zijn, ken je Hans Teeuwen uberhaupt wel??

Het is trouwens bij 9.25 min als ik me niet vergis.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

"Rikkert! Je bent ontslagen, kut!"

mcdaktari schreef:

Het is trouwens bij 9.25 min als ik me niet vergis.

o, was dat hem, ik ken hem wel, alleen een beetje hoe hij er vroeger uit zag, ik heb geen idee hoe ik het heb kunnen missen, bedankt

BlueJudaskiss schreef:
"Rikkert! Je bent ontslagen, kut!"

"Rickert, het is een geintje, het is een geintje...
Hey Rickert, je bent toch ontslagen."

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ik kan dit soort nonsens zeker waarderen, maar dit ging mij (vooral na het absurd slechte einde) echt te ver.
Mijn god wat een drama is dit zeg. Die korte sketches kan ik wel waarderen, maar zo'n hele speelfilm absoluut niet. Ten eerste, kon ik sommige dingen, wat erg grappig moest zijn, gewoon niet verstaan. Het leek dus voor mij als ik een Chinese film zat te kijken zonder ondertiteling. Humor is op veel vlakken bij mij echt mislukt hoor. En bij geheel de film alleen maar kut en homo roepen ? Ik zal de onschuldige clue er wel weer niet van snappen. Maar ik vond dit echt ernstig hinderlijk. Heb twee a drie keer nog kunnen lachen. Hond die wordt doodgeschoten en daarna begraven wordt. Wat aanrijdingen met name wanneer de vriend van en het M.E team wordt aangereden door een Josti band type. Maar dit zorgt niet dat ik hier nog een punt voor ga geven. De grappen zijn mislukt en de acteurs komen mij de neus uit. Scenario is ook een drama. Dat had ik ook leuker verwacht. Ik kan nu eeuwen doorgaan met zeuren maar dat helpt natuurlijk vrij weinig. De knipoog van deze film heb ik dan ook absoluut niet gesnapt. Qua persiflage nog best leuk, maar zo komt het absoluut niet over.

Voor sommige 87 minuten vermaak, maar voor mij een grote draak. 0,5.

avatar van parcivalis

parcivalis

Na de serie waren mijn verwachtingen hoog gespannen maar de film maakte niets waar. Ik heb precies 1x gelachen (Bankstelophondscene) De Oerlemans-scene was een stukje tenenkrommende Nederlandsche centeneukerij en volgens mij is er meer 'gesuperviced' door de grote geldschieter. Als het grote geld zich met dit soort concepten gaat bemoeien wordt het altijd ruk. Het wachten is op de New-Kids koffiemokken.

avatar van Autopapieren

Autopapieren

Wernertje schreef:

Is film kijkend Nederland nu zo laag gezonken kwa niveau dat we ons laten verleiden tot zulke pulp?

Volgens mij heb je zelf ook niet al te veel niveau. 'kwa'...

Hahahahaha

avatar van Skrean

Skrean

Grappige film, ff tussen de middag in de pauze van mijn leerwerk gekeken, moest lachen en ging daarna weer verder.

avatar van evildead666

evildead666

Helemaal dubbel gelegen! Enig minpunt is dat ie te kort was.

avatar van Kippie.

Kippie.

Ik kon altijd lachen om de sketches en besloot deze film te gaan kijken, maar wat een bagger. Nooit meer, dit. Vooral die scène bij Eyeworks. Tenenkrommend slecht. Helaas, er komt nog een vervolg ook. Die ik oversla.

avatar van Honkie

Honkie

Kon me maar weinig boeien. Paar leuke scene's te weinig om echt tof te zijn.

avatar van evildead666

evildead666