• 9.377.372 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 9 december 2010

Plot New Kids Turbo

"Kick some kut"

De crisis heeft toegeslagen. Ook de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Zelfs nog erger, hun uitkeringen zijn stopgezet. Met slechts één logische oplossing, nergens meer voor betalen, loopt alles uit de hand.

Gerrie van Boven

Manuela van Grinsven

Reinout Oerlemans

Rikkert's boss

Quido

Film die vooral na afloop beter wordt, als je erover gaat praten met vrienden. En dan krijg je toch op de een of andere manier weer zin om hem in de Blu-Ray speler te gooien.

De_Hollander

De verkoop van blu-ray en dvd's valt ook tegen.

Veel mensen vinden het ook niet waard deze op dvd. of blu-ray nogmaals te bekijken.

Maar ik ben zeker niet humorloos, in tegendeel.

Maar ik vindt dat de humor in deze film slecht is.

De_Hollander schreef:

De verkoop van blu-ray en dvd's valt ook tegen.

Hoe kom je daar in hemelsnaam bij? Dat ding loopt als een tiet.

Overigens raakt ook je eerdere opmerking over de kwaliteit van de DVD kant noch wal, die is namelijk gewoon prima.

avatar van JustMike

JustMike

Hoe kom je daar in hemelsnaam bij? Dat ding loopt als een tiet.

Kan een tiet lopen? dat moet mijn vrendin leren

hahaha.

avatar van miesmol

miesmol

Zeer matig, had er wel iets meer van verwacht. Snap niet dat het zo'n hype is.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

evildead666 schreef:

Helemaal dubbel gelegen! Enig minpunt is dat ie te kort was.

Te kort? Veel te lang zelfs.

evildead666 schreef:

humorlozen

Zat hier humor in dan ?

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Meer dan wout, kut en homo komen er uit deze mondjes niet uit.De film heeft qua humor een belachelijk laag niveau, maar in principe weet je dat als je de serie gekeken hebt. Ik heb meegekeken omdat ik moest, het is te marginaal, te overdreven en te uitgesmeerd om nog grappig te vinden.

In de tijd was iedereen geshoqueerd door Brüno, wel wat ik hier te zien kreeg is 50 x erger. Ik zie niet goed in wat hier zo geweldig aan is. Dit is 1000 x beter uitgevoerd in de Flodders, iets wat dan wel nog grappig was!

Twee sterren vind ik een eerlijke en gepaste score. Dit gemiddelde is om te lachen momenteel!

avatar van Shaky

Shaky

Zwakker dan ik had verwacht. Serie naar mijn mening beter voor dit format.

Zou deze film geen tweede keer willen zien, om die reden stem aangepast van 2,5 naar 2.

Hoe kom je daar in hemelsnaam bij? Dat ding loopt als een tiet.

Nee hier toch niet,valt zeer tegen, ik werk ook bij de free recordshop een paar dagen in de week.

Kwaliteit van dvd is niet goed vergelijking met andere dvd's die uitgebracht worden.

De data van de main movie bevat nog geen 3 gig.Je ziet zelfs op sommige plaatsen compressie artefacts.En het beeld is zeer wazig.Er zit net zoveel extra's data op de dvd dan de film zelf, dat zegt ook genoeg.

Quido

Video Film Express bedoel je, en de kwaliteit is gewoon prima (lees ook reviews her en der op het web - die weten waar ze het over hebben).

Quido schreef:

Dat zegt niks, ze melden zelfs over blu-ray wat 1080i en vol met ruis zit over goede kwaliteit.Maar ze willen de NLdistributeurs niet afkraken. Ze hebben zelfs topics gesloten van forums waar mensen aan het licht willen brengen over slechte kwaliteit van NL distributeurs.En dan krijgen ze een pm van de admin dat ze gespekt worden door de distributeurs, en daarom geen negatieve tijd willen plaatsen.

Zoals ik een pm kreeg van een admin van de bekende NL site www.dvd.nl hij zegt:

"Daarom worden dit soort topics ook vrij snel gesloten. Wij zijn geen distributeur, maar zijn wel afhankelijk van wat de maatschappijen ons aanbieden. Die relatie willen we graag goed houden en niet kapot laten maken"

Kijk bv naar de blu-ray machette, de NL mainmovie uitgave is in het geheel 16 gig, de UK uitgave is 35 gig aan mainmovie.

De NL blu-ray uitgave daar zie je zelfs ook compressie artefacts.De UK uitgave heeft bv ook een menu en extra's, dat heeft de NL blu-ray zelfs niet.

Ook met bv Underworld Blu-ray De NL uiutgave van DFW daar staat op het hoesje dat het 1080P is.

Dus niet, maar wel 1080i. de mainmovie is maar 14 gig groot en de UK versie 25 gig.

Zo zit ik op forums die niet afhankelijk zijn van NL distributeurs, en daar wordt wel gewoon over gesproken dat ze rommel uitbrengen.

Maar over New Kids Turbo, het beeld kwaliteit lijkt op VHS zeer wazig beeld.

avatar van aspro

aspro

zou het misschien daaraan liggen dat hij afgekraakt wordt dat er brabants dialect gesproken wordt?

avatar van russo

russo

qua verhaal niet erg boeiend, maar omdat ik me wel rot gelachen heb toch 4 sterren

aspro schreef:

melvddonk

Eindelijk heb ik New Kids Turbo kunnen zien. Als Maaskantenaar móet je deze film natuurlijk gezien hebben, dus ik moest eraan geloven. De sketches vond ik altijd al erg lachwekkend, maar ik was bang dat de film een beetje tegen zou vallen.

En dat deed hij ook. Wat ik opmerkte was dat ik het vooral leuk vond om de herkenbare plekjes uit mijn geboortedorpje te zien (vooral Den Dungen, want veel is er niet gefilmd in 't Maaskantje) en de film zelf niet zozeer leuk vond.

De grappen waren goed. Ik vind het nog steeds erg lompe, maar leuke humor waar ik zeker wel om kan lachen. Alleen anderhalf uur diezelfde soort humor ging me een beetje vervelen op den duur. Ik had het na een uurtje wel gehad. Wat mij betreft zijn die korte sketches dus veel geslaagder.

Al met al heb ik wel erg genoten van de New Kids en vond ik het zeker een voldoende waard.

avatar van loer

loer

Ik ben het zo eens met Materny (29 januari 2011). een land dat asocialen als Oh Oh gerzo en New Kids ziet als nieuwe rolmodels, verdient het absoluut niet om enig respect vanuit het buitenland te krijgen. We missen nu al miljarden aan investeringskapitaal omdat multinnationals volstrekt niet geassocieerd willen worden met grofgebekte, red district junks, en boeren en scheten latende hollanders. Well done Holland.

loer schreef:

Van Oh Oh Cherso kan ik nog begrijpen dat je ze ziet als asocialen, maar van de New Kids niet. Het zijn namelijk karakters die de mannen spelen, of dacht je dat ze in het echt ook zo waren? Neem bijvoorbeeld Tim Haars, die jongen heeft al ongelofelijk veel bereikt in zijn leven en dat hij nu dan in een film/serie de rol speelt van de asociale Gerry wil niet zeggen dat hij ook asociaal is. Het zijn doodnormale jongens.

Het zou hetzelfde zijn als je zegt dat Anthony Hopkins een moordenaar is, omdat hij ooit Hannibal heeft gespeeld.

avatar van hstippie

hstippie

Niet door mij, want ik kom uit helmond.

Ik wist niet dat hellemonders tijd hadden om films te kijken, want die sporten toch altijd.

hstippie schreef:

Je bedoeld omdat ze trainingspakken aanhebben.

Ik kom orrspronkelijk uit Best, ik woon 5 jaar in Helmond.

Maar Helmond is veel veranderdbuiten vroeger, maar ik zie haast nooit iemand in trainingspak.

avatar van harm1985

harm1985

Best de gekste! Kom er ook vandaan en mijn ouders en zus wonen er ook, dus met het taalgebruik van de new kids was ik al bekend.

Ondanks mijn negatieve recensie moet ik nog steeds glimlachen als ik reclames van deze film zie.

avatar van aspro

aspro

Niet door mij, want ik kom uit helmond.

Nou ik kraak de film niet af MAAR! ik denk dat het daardoor komt dat er brabants dialect in gesproken wordt.

En nog iets ik ben ook in helmond geboren 65 jaar geleden.

avatar van FillumGek

FillumGek

Duitse soundtrack. Elstak is beter maar op zich een leuke clip. Gerrie

avatar van dannydekoning

dannydekoning

Leuk, vooral met een jonintje.

avatar van dinhus

dinhus

Baggerturf! Wist mij op geen enkele manier te bekoren, op de ontmaagding scène van Rikkert na! Sketches waren altijd geweldig, maar 87 minuten was blijkbaar iets teveel van het goeie.

avatar van erpunited

erpunited

Ik heb enkele keren gelachen maar verder een slechte film. Het verhaal is echt belachelijk slecht. Hoe ze de personages neerzetten is wel grappig en knap maar verder viel de film me tegen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Ik vind dit een prima film. Leuker dan veel van die sketches. Alleen zit er niet heel veel tempo in de film, vooral halverwege niet.

Het hoogtepunt van de film is die prachtige Manta, die nu wat vaker in beeld was. Ook die martzwarte mocht er zijn. Het dieptepunt was dat stuk in Eyeworks met Oerlemans. Dat was echt onnodig.

Verder vond ik dat er in het begin iets teveel muziek ontbrak. En sommige shots hadden ze er veel beter uit kunnen laten zien. Was het nou echt zo moeilijk om Barrie keihard door te laten schieten op agenten terwijl op de achtergrond alle kratjes Schultenbra uit de truck vallen?

avatar van cm_punk

cm_punk

jumpstylemovie schreef:

Wow, bijna precies wat ik dacht. Behalve je hoogtepunt in de film.

Die Eyework scene was gewoon dikke bagger. Puur om Eyeworks te promoten en om "Arnie" nog een rol te geven. Wel geinig dat Peter Aerts erin zat

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Peter Keldert bodoel je toch? Ik dacht trouwens dat die scene uit de film zou worden gehaald.

avatar van joepp

joepp

peter aerts is die grote bijna kale vent die uit de vechtsport komt (waar geld geleend wordt)

melvddonk

Ik vond de bijrol van Theo Maassen errug leuk.