Genre: Actie / Avontuur
Geregisseerd door: Maksim Korostyshevsky
Met onder meer: Christian Slater, Sean Bean en Ving Rhames
Plot Soldiers of Fortune
Een bankier van Wall Street, een computergenie, een Russische aluminiummagnaat, een wapenhandelaar en een oprichter van een mobiele telefoon bedrijf zijn verveeld en gaan op zoek naar spanning en sensatie. Ze betalen enorme bedragen om zichzelf in te kopen bij een militaire operatie op een verlaten eiland om oorlogje te spelen. Maar na de eerste luxueuze dagen beginnen de dingen verkeerd te lopen. Plots bevinden ze zich te midden van een echte oorlog.
Craig Mackenzie
Dimidov
Sin
jarno1975 (moderator series)
TheLiberateLee
Flinterdun en ongeloofwaardig verhaaltje en slecht acteerwerk, alleen de actie is redelijk te doen maar heeft veel weg van een aflevering van the A-team. Heb hem met moeite uitgekeken.
Wernertje
Hier sluit ik mij voorledig bij aan, Het verhaal is simpel en standaard en de humoristische momenten (training scenes) komen ook al niet echt uit de verf.
De actie scenes zijn her en der nog een beetje te pruimen en dat maakt de film nog een beetje kijk baar.
Ik dacht dat de verhaal loze actie films ala (inderdaad) A-team actie idee, iets was wat ze alleen in de jaren 80 en begin 90 maakte maar hier heb ik mij kennelijk in vergist. Anno 2012 worden dit soort sbs 6 op Vrijdagavond naar 00:00 films nog steeds gemaakt.
Jammer dat er in deze film dan nog een aantal bekende acteurs mee spelen, waarschijnlijk alleen als lokkertje om de film een beetje aantrekkelijk te maken. Van een film met o.a Christian Slater, Sean Bean en Ving Rhames in de hoofdrol mag en kan je meer verwachten.
Kortom matige actie film.
Goodfella1812
Kortom matige actie film.
Van Sean Bean verwacht ik inderdaad ook meestal wel goed te verteren films, Slater en Rhames zijn al tijden terug gedegradeerd tot absolute B acteurs.
Mythikal
Film begon goed totdat je Christian Slater zag, dus voor een anderhalf minuut is de film nog te doen. Ik begrijp niet waarom ze nog Christian Slater kiezen voor een hoofdrol. Een film met hem erin is geheid een flop... En dan heb je ook nog Dominic Monaghan, ook zo eentje, pfff. Maar Domonic kon je nog verdragen, de rol was wel geschikt voor meneer irritantje.
2* met dank aan de andere acteurs
JacoBaco
Een film met hem erin is geheid een flop...
Misschien toch maar een keer True Romance proberen? Maar het is waar, 90% van de films waarin hij speelt is puin!
martyn205
deze film is echt te slecht voor woorden begin was opzich aardig maar naarmate de film voorderde werd het echt super slecht opzich houd ik wel van een filmpje die je niet hoeft te volgen maar en lekker kansloos is maar dit is zeker geen aanrader zonde van je tijd!!!!!
Elmotje
Christian Slater ... Wat een flop acteur zeg in deze film presteert hij ook ontzettend bagger.
maarten_d
dit moet de slechtste film aller tijden zijn ...
kan geen enkel positief element vinden ...
guus roovers
wat een slechte film, zit totaal geen verhaal in, springt van de hak op de tak de film is verschrikkelijk geëdit.
ook al stop je er een paar bekende acteurs in wil nog niets zeggen dat het een goede film moet gaan worden, die zijn er met een zak geld ervan door gegaan,en lachen het hardst om deze flop film.
wie niet zal lachen is regisseur Maksim Korostyshevsky, denk dat dit zijn eerste en laatste film is.
hoop ook eigenlijk niets meer van hem tegen te komen,
christophel
vreemde film, waarom als een stel rijke mensen een soort leger in gaan...
maar het draait om een held, een soort james bond..
recensent
Eerste 10 minuten wat Islam en Taliban bashing om vervolgens zo'n slecht in elkaar gedraaide film en acteerwerk af te leveren, damn what a waste of time
skipy05
Wat een erg ondergewaardeerde film. Ik vond het een echt vette film. Puur actie. Verhaal was goed. Zo een film moet je kijken met verstand op 0 en puur voor de actie en minder voor het verhaal. acteurs deden het goed. Ik vond de actie erg goed gefilmd. Alles was goed in beeld gebracht.
De eerste 60min waren het beste daarna zwakte hij iets af. Film had nog langer mogen duren.
Davezelf
Als liefhebber van schieten, tieten en helicopters moet ik zeggen dat deze film toch wel tot de onderkant van dit door mij zo gewaardeerde genre behoort.
TheThirdMark
De film was natuurlijk te verwachten geen topper.
Maar om het nu ronduit beroerd te noemen ook weer niet.
Echt zo'n film die je achter de hand houdt als je echt niets meer te zien hebt.
barcam
Amerikaanse actie film die zo slecht is dat het zelfs niet meer grappig is. Het idee op zich is niet slecht maar de uitwerking is als een zeer slechte aflevering van the A-team waarbij de cast vervangen is door breindode idioten die te lang in de gym gezeten hebben of zwaar gebuisde acteurs. Enkel te bekijken als je 105 minuten van je leven wilt verspillen of straalbezopen bent.
Re73
LOL ik wilde vrijwel identieke reactie geven voor wat betreft A-Team. maar dan wel A-team uit de eighties.
Re73
Misschien de film met een verstand iets boven 0 bekijken dan zul je zien dat deze film toch echt gewoon ronduit slecht is en dat er toch honderden aktiefilms zijn die beter zijn dan dit.
Re73
Mooi filmpjes zeker niet slecht zoals,de,meeste hier zeggen
Met jouw waardering kunnen andere kijkers helaas zeker niets.Van je 10 laatste stemmen waardeer je er 7 met 5 sterren....gaat nergens over.
gauke
De regisseur heeft zonneklaar met behulp van een aanzienlijke cast de zwakte van het draaiboek en de voorspelbare opbouw van het belachelijke verhaal willen verdoezelen. Ondanks alles is Christian Slater sterk in mimiek en gebaren.

The Sweeney
Actie / Misdaad, 2012