• 9.369.500 stemmen

Wong Ga Jin Si (1986)

Actie | 96 minuten

Genre: Actie

Alternatieve titels: In the Line of Duty / Royal Warriors / Ultra Force / Huang Jia Zhan Shi / Police Assassin / 皇家戰士

Oorsprong: Hongkong

Geregisseerd door: David Chung

Met onder meer: Michelle Yeoh, Michael Wong en Hiroyuki Sanada

Gesproken taal: Kantonees en Japans

Plot Wong Ga Jin Si

"She's the last line of defense. And it's a line you don't want to cross."

Beroepsterroristen kapen de KCF: het lijntoestel Tokio-Hong Kong. Het lukt drie geheim-agenten, die zich aan boord bevinden, de kapers te overmeesteren en na een genadeloze strijd uit te schakelen. 's Avonds, tijdens de nieuwsuitzending, is men van deze schrikwekkende beelden getuige. Onder de kijkers bevinden zich echter ook fanatieke vrienden van de kapers, die op wraak uit zijn.

Madam Michelle Yip

Captain Lau Chi-Shing

Robin Hood

avatar van stephan73

stephan73

Wat een heerlijke Hong Kong actiefilm. Ijzersterke actiescenes, veel geknal en heerlijke martial arts.

Wel jammer is dat er, net als zoveel films uit Hong Kong uit dezelfde periode, een veelvoud aan komische bedoelde en ook romantische scenes in zitten die het tempo enorm uit de film halen.

Toch was dit echt genieten!

avatar van DiDa

DiDa

Sinds Eureka Entertainment (UK) diverse Hong Kong actiefilm op bluray aan het uitbrengen is, ben ik me meer gaan verdiepen hierin. Ik had bijvoorbeeld nog nooit van deze film gehoord. Maar wat een geweldige actiefilm is dit. Een heerlijk hoog tempo. We vliegen van martial arts knokscenes, naar autoachtervolgingen, schietpartijen en explosies.

Ik heb de bluray van Yes Madam ook meteen even besteld. Ook In The Line Of Duty 3 en 4 staan nog op mijn lijstje. Al heb ik deel 4 al eens gezien. Echt een ondergewaardeerde topper deze Royal Warriors!

avatar van eka81

eka81

Een zeer geslaagde Hong Kong film. Een van de betere uit die periode. Op blu ray bekeken via Eureka entertainment besteld. Beeld en geluid top.