• 9.371.645 stemmen

Geregisseerd door: Josh Becker

Met onder meer: Brian Schulz, Robert Rickman en John Manfredi

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Stryker's War

Vietnam 1969. Vier mariniers vechten zich een weg door de hel. Terug in Amerika raakt één van hen betrokken bij een afslachting van zijn beste vriend. Een goede reden om zijn makkers van Vietnam bij elkaar te roepen. De afrekening kan beginnen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sgt. Walker J. Jackson

2nd Lt. David Miller

Cult Leader

Chain Man

Pin Cushion

Jack Stryker (onvermeld)

Crushed Hood / Shot Cult Leader (onvermeld)

avatar van ichi

ichi

Rommelig, knullig en erg low-budget, maar met liefde gemaakt, dat is te zien en de film is hierin misschien te vergelijken met Bad Taste. Bruce Campbell pende het verhaal neer en heeft maar een heel klein rolletje(mij niet eens opgevallen) als newscaster en uncredited, dat hij hierboven als acteur wordt genoemd is daarom naar mijn mening dan ook niet terecht. Sam Raimi daarentegen, die hierboven niet staat vermeld, heeft een geweldige en aanwezige rol als megalomane sekteleider die denkt dat hij Jezus is en Ted Raimi is ook erg grappig en net zo gestoord als een van zijn handlangers. De dvd op amazon heeft Bruce Campbell als audiocommentator en dat schijnt erg lachen te zijn. Ik heb helaas een afgekloven tape uit de goeie jaren tachtig. De betere (cult)videotheek meot hem wel hebben.

avatar van D-Lo

D-Lo

ichi schreef:

Rommelig, knullig en erg low-budget, maamet liefde gemaakt, dat is te zien en hierin misschien te vergelijken met bad taste.

Ik heb de volledige film nog niet gezien, maar er stond een fragment op de dubbelDVD 'Stephen King - This is Horror'. Het stukje dat ik heb gezien was met Sam Raimi en het zag er inderdaad wel rommelig en low-budget uit, maar ook wel leuk. Ik zou hem dan ook zeer graag bekijken, al is het maar omdat hij meegeschreven is door Bruce Campbell.

avatar van Waku

Waku

Dit behoorlijk bloedig verhaaltje is chaotisch, rommelig en

wel heel erg gefilmd "uit de losse hand"'..

De actie/horror moet het hebben van zijn vreselijke harde gewelddadige actiescenes.

Voor liefhebbers van bloedige actie een must see..

Maar voor de rest...........

avatar van brucecampbell

brucecampbell

ik heb me geweldig geamuseerd met dit filmpje!

fantastische SAM RAIMI!

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Een stel Vietnamveteranen neemt het op tegen een losgeslagen hippiebende die onder leiding staat van een Charles Manson-achtig figuur gespeeld door Sam Raimi.

Deze lowbudgetfilm is goed te pruimen. Lekker fout ook: de hippies in hun extravagante ornaat moorden en verkrachten er op los en de militairen zijn goudeerlijke jongens die weliswaar geen geweld schuwen. Gij zult niet doden, tenzij... De mix van bloed en humor werkt goed en het doet bij vlagen een beetje aan het latere Bad Taste denken. Voor underground-liefhebbers een aanrader.

avatar van erik1677

erik1677

Fantastische low budget gore/actiefilm, met af en toe wat horrorelememten.

Ben al jaren op zoek naar deze film op dvd, maar helaas nog nergens gevonden.

avatar van erik1677

erik1677

En eindelijk is ie dan uit op dvd, zie ik net op amazon, damn! wat geweldig!

avatar van EVIL '84

EVIL '84

Lekker foute low budget film, keek lekker weg op n avondje doorpilsen.

Mooie no-brainer, verstand op oneindig (of beschonken) en lekker kijken die hap!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)