• 9.374.505 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Daniel Zirilli

Met onder meer: Vinnie Jones, Tony Schiena en Rashad Evans

Plot Locked Down

"He rules the streets from inside..."

Danny (Tony Schiena), een gerespecteerde agent, wordt erin geluisd nadat een politieonderzoek verkeerd afloopt en hij wordt overgebracht naar een staatsgevangenis. Hij probeert zichzelf rustig te houden in zijn cel en zijn tijd uit te zitten. De gevangenis wordt echter gerund door de maffiabaas Vargas (Vinnie Jones), die illegale kooigevechten houdt in het ketelhuis. Hoewel iedereen hem dood wil hebben ziet Vargas in hem een goede entertainer voor zijn gevechten. Ondertussen krijgt Danny hulp van Irving, een voormalig martial arts kampioen, die hem traint en voorziet van goede raad. Een agente van de afdeling Interne Zaken probeert Danny's onschuld te bewijzen en hem op vrije voeten te stellen. Als hij tenminste levend uit de kooi kan komen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Waneer komt deze film uit in de de bioscoop of op DVD.

grtz sven

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

svenverslype schreef:

Waneer komt deze film uit in de de bioscoop of op DVD.

grtz sven

Hier al te bestellen. Ergens anders las ik dat deze in November op DVD/Blu-Ray uitkomt. Ik verwacht niet dat dit in de bios gaat draaien.

avatar van xaid

xaid

ziet er vet uit

avatar van sportfan27

sportfan27

Wat een verschrikkelijk slechte trailer zeg, dvd voer van de eerste plank,wat een gedrocht.

avatar van Zinema

Geen impact.

DTV-regisseur Zirilli herpakt zich na het verschrikkelijke 'Circle Of Pain' met opnieuw een lelijk ogende knokfilm. Wederom voorzien van een zwak script en ditmaal onder het gevangenisgenre geplakt.

Dat laatste levert een uiterst voorspelbare maar enigszins onderhoudende rit op die geen enkel cliché schuwt. De gevechten worden nu wel iets beter in beeld gebracht. Maar doordat de impact altijd buiten beeld blijft, is de film ook weinig bijzonder binnen het actie-genre. Het eindresultaat is een film die nergens indruk maakt.

Doorsnee.

avatar van 606

Niet zo heel slecht, maar geen topper.

Het idee en verhaal zijn best wel oke.

Acteurs doen het op zich ook niet zo slecht.

avatar van martien76

martien76

Zeker niet slecht ik zie Vinnie Jones graag spelen,

en het verhaal zeker niet slecht dus ook van mij 3 sterre

avatar van stinissen

Locked Down is eigenlijk een belediging naar het genre gevangenis films.

De lokatie lijkt wel een oude gymzaal en het verhaal is zo krom gewoon niet te geloven.

Een gevangenis met ongeveer 2 dozijn mannen is wel heel weinig, soms zag je een shot van hekken rond om een gevangenis maar als je goed oplet dan zie je ook dat ze die beelden gewoon gebruikt hebben van een echte inrichting.

De vrouwelijke bewaker slaat werkelijk alles, er waren trouwens maar enkele bewakers wat de film nog minder realistisch maakte.

De acteurs leken wel weg gelopen uit een ghetto , behalve Jones die kwam van het voetbalveld af...

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

Sla maar over ... zelfs vinnie jones bakt er niks van in deze film

avatar van Pistons

Pistons

Leuk huurfilmpje voor tussendoor. Op tv-niveau uitgewerkt, de actiescènes gingen wel. Saai werd het niet.

avatar van Le Professionnel

Le Professionnel

Zonde van mij tijd geweest sla deze maar over mensen bagger 0,5

avatar van hellraisernl

hellraisernl

Een van de aller slechtste films die ik ooit heb gezien. Bagger acteer werk en slechte actie scenes. Geen aanrader.

avatar van wwwwww

wwwwww

Ik houd van zo'n films ondanks het acteer werk en dergelijke niet veel soeps was, er komen leuke scenes in maar de film is zeker geen hoogvlieger, gewoon eens leuk om gezien te hebben maar ik heb in dit genre al veel beter gezien maar zeggen deze echt zeer slecht is is ferm overdreven.

avatar van ExToR

ExToR

Dramatische film, het verhaal heeft geen enkele duidelijke lijn en slaat bovenal nergens op. Een smeris krijgt plotseling vanuit het niets ruzie met zijn vriendin, die opeens weg is, de volgende dag zit er opeens een zak drugs in zijn matras, hij is meteen de stoere jongen in de gevangenis... Echt een bagger verhaal.

De acteurs bakken er ook 10 keer niks van, veel te overdreven stoer, koel of juist onderdanig. Enige pluspunt is dat er veel actie in zit.

Ga hier geen tijd of woorden meer aan verspilling, dikke afrader.

avatar van RickZ

RickZ

Actiefilm met wat matige gevechten in een gevangenis en een dun verhaal. Vinnie Jonesis sloom geworden.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

deed me beetje denken aan undisputed

verder wel jammer hoe simpel alles geregeld werd allemaal

film is niet realistisch natuurlijk maar het kan ook TE slecht

acteren was ook erg matig

heb me er verder opzich wel mee vermaakt

maar verder dan een 2* kom ik helaas niet

aan het einde te zien zal er ook nog wel een 2e deel komen...

avatar van parcivalis

parcivalis

Mislukte poging tot gevangenisfilm.

Doelgroep: stoere, blanke jongeren die van slechte rockmuziek houden.

Zo ongeloofwaardig dat het nergens spannend of ongemakkelijk wordt.

Zonde van mijn tijd.

avatar van skipy05

skipy05

Goede film. Zit niet echt een verhaal in maar het is meer een film dat je ziet voor de actie.

avatar van subwoofer henk

Slecht verhaal

Alles zuigt gewoon

avatar van ruud_sengers93

ruud_sengers93

Haha de scores die deze regisseur haalt zijn best grappig:D

Ga me maar niet wagen aan deze

avatar van -Casper

-Casper

Film keek redelijk gemakkelijk weg.
Echter erg voorspelbaar en bepaalde stukken erger dan nep.
Voor verstand op nul prima te doen.
Het einde in de auto is voor mij te veel verrassing..
Opeens die vrouw van interne zaken naast hem? Hoe is dat opeens ontstaan? Die hadden elkaar nog niet eerder ontmoet dan dat hij in de gevangenis zat lijkt me. Daarnaast vraag ik me af wat hij nu gaat doen.. Weer politie of toch niet?

avatar van dennislaport

dennislaport

Hij is wel te doen als je van dit soort films houd

hoger dan een 2.0 kom ik niet

avatar van pindope

pindope

Zolang ik handkasjes ziet waarmee ze de kogelgaten in de jassen activeren anno 2011 gaat dit me echt te ver

Heb hem na een paar monuten afgezet helaas misschien als ik uit mijn irritatie ben kijk ik hem verder maar voor nu vewacht ik niet veel goeds zonde!!

avatar van Bluelabel

Bluelabel

Geen mooie, maar leuke film te zien..

Beter kan ik hem niet beschrijven.

Inderdaad totaal geen verhaal (in zekere zin) maar denk ook niet dat dit de bedoeling is geweest van deze film!

Best vermakelijk, voor op een zondag middag! (Als nu)

avatar van mnvisser

mnvisser

Er zit geen leuk verhaal in, heel voorspelbaar allemaal

avatar van pazuzu

pazuzu

bagger en een grote chaos qua verhaal...

avatar van gauke

gauke

Verhaal en actie zijn niet bijster origineel, de film zonder enige inspiratie en de acteerprestaties zijn niet om over naar huis te schrijven. Je mist helemaal niets.

avatar van mikeforever

mikeforever

slechte film, naarmate de tijd vordert wordt hij slechter en slechter

ook het acteerwerk is slecht ook van Vinnie

de vechtscenes gaan wel...

avatar van dwid

dwid

Eigenlijk zonder problemen uit gekeken deze 'Locked Down'.

Maar dat betekend niet dat ik hem goed vond...integendeel.

Wat een acteerwerk en wat een matige actiescenes (iri-slomo), tevens zeeeeer voorspellend !

Wat me door de film heen liep was toch wel het soort! verhaal (heb het dus niet over de verhaallijn die dan weer vrij slecht was). Alhoewel het soort verhaal ook niet echt vernieuwend is.

Conclusie, film is te doen, maar goed is die zeer zeker niet !

En zoals eerder vermeld; leuk voor een zondagmidag