• 9.373.511 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Ernie Barbarash

Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Neal McDonough en Austin Abrams

Plot Ticking Clock

Lewis Hicks (Cuba Gooding Jr.) is een misdaadverslaggever die gespecialiseerd is in de meest brute moorden. Wanneer hij het verminkte lichaam van zijn nieuwe vriendin vindt en per toeval op een dagboek stuit waarin de toekomstige slachtoffers van de seriemoordenaar te vinden zijn, besluit hij zelf op onderzoek uit te gaan. Hij komt er achter dat elk spoor leidt naar een 11-jarig weesjongetje dat in een opvangtehuis woont.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van pukkie88

pukkie88

Aardige film met een goede opbouw van spanning. Alleen einde was erg magertjes, vandaar een 2,5.

avatar van stinissen

Zeer vermakelijke en amusante Sciene-Fiction/Thriller met eindelijk weer een aardige rol van Cuba Gooding Jr , het plot zit vol met gaten maar daar stoorde ik me totaal niet aan en de film was boeiend tot het einde.

avatar van demik

demik

Leuke film met een plot wat je eigenlijk niet zou verwachten bij de film.

avatar van 606

Een best wel vermakelijke Science-fiction / Thriller met een redelijk goed plot.

Goed geacteerd Zowel the good and the bad guy.

avatar van Pistons

Pistons

Niet hoogstaand, maar met een beetje goeie wil wel degelijk af te kijken voor een filmkenner. Er is tenminste getracht er íets vernieuwends van te maken. Cuba acteert verrassend aardig.

avatar van Gabyvon

Gabyvon

Over een flop gesproken! Wat een slappe film, slechtste sf thriller die ik in tijden heb gezien!

avatar van Nelissuh

Nelissuh

Aardige film, maar niets speciaals. Net een voldoende..

avatar van erpunited

erpunited

Ik heb me goed vermaakt. Het verhaal was goed. Ik vond de uitvoering wat minder. Geen super acteerwerk. Er zat wel lekkere spanning in de film. De film is aardig om een keer te kijken

avatar van patrick17

patrick17

Son of a Bitch, You trace did call, You son of a bitch

Eindelijk weer eens een film van Cuba Gooding JR(die ik bekijk).
Hij speelt een goede rol in de film. Het is een spannende film
laat ik dat boven al stellen maar het is zoals bovenstaand
staat vermeld er zitten wel wat foutjes in. (In begin van de film
gaat de dame zonder sleutel naar binnen??). Als ik thuis kom
moet ik toch echt een sleutel gebruiken .

Kleine dingen niet stoorbaar maar wel noemenswaardig.
Overigens kent de film een grote voorspelbaarheid graad.
De dingen die in de film gebeurde waren vrij snel herkenbaar.
Jammer want de film en plot is totaal niet slecht.
Spannende film tot het eind maar in het totaal plaatje gezien mist hij
wel iets.

2.5 *

avatar van Rodger

Rodger

Niet echt een beste film, in het begin ging het nog redelijk, maar op het einde.. begon het bijna op een komedie te lijken..

1 keer gezien, en dan houd het ook op.

1.5 **

avatar van Toontje35

Toontje35

Pfff hele zit

Slecht acteerwerk , irritante rollen en bizar verhaal. Beetje Sixth Sense, beetje CSI

Rommeltje

avatar van hendrybs

hendrybs

vondt hem wel leuk om weg te kijken

avatar van gauke

gauke

Niet consequente, wat onzinnige actiethriller met een plot en script als een gatenkaas. Het einde is een aanfluiting. Het enige positieve is dat er goed geacteerd wordt.

avatar van Denny&Melenie

Denny&Melenie

Opzich een leuke film je blijft wel zitten maar het einde beetje vaag maar goede acteer werk leuke film maar ik kijk hem geen 2e keer

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Redelijk uitgewerkte mysterie/thriller die bijna tot het eind weet te onderhouden.

De film wordt enigszins van een stille dood gered door de acteurs die het geheel naar een kijkbaar niveau weten te tillen. De meeste acteurs doen hun best met Gooding Jr en McDonough als uitschieters. Het idee is aardig maar had beter en uitgewerkt kunnen worden. Sommige scenes ogen wat knullig en hier en daar valt nog wel een plothole te bespeuren. Jammer dat het eind nogal ongeloofwaardig wordt en de clichés zich opstapelen.

Hecht je daar allemaal niet te veel waarden aan dan is dit geen onaardige film.

avatar van Mai*

Mai*

Leuke film, mooi opgebouwd en je blijft geboeid omdat je echt niet kan raden waar de film heen gaat.

Ik heb mij vermaakt, leuke en goeie spelers.

avatar van Tarkus

Tarkus

Prima film is dit. Het was tevens lang geleden dat ik Cuba Gooding Jr. nog in zo'n goede doen heb gezien. Hij doet het hier voortreffelijk.

Maar ook Neal McDonough (die we allemaal kennen uit de briljante reeks 'Band Of Brothers') is in deze prent uitstekend.

Het scenario is ook prima, met een onverwachte wending tegen het einde van de film aan.

Tamelijk onbekend deze film en dat is zeer onterecht.

avatar van Passies

Passies

Niet al te best.

avatar van mug13

mug13

Tarkus schreef:

Tamelijk onbekend deze film en dat is zeer onterecht.

Zelf wou ik na het zien van deze film ook iets positiefs schrijven over Cuba Gooding Jr,maar dat is niet meer nodig ik sluit mij volledig bij jou aan.

avatar van 2009

2009

Erg dun verhaaltje...

avatar van Goirle_NL_Bas

Goirle_NL_Bas

Erg vage film, komt aardig wat fantasy bij kijken.

Zit toch lekker veel spanning in, waardoor de film lekker wegkijkt.

Soms irriteer je je eigen weleens aan bepaalde dingen, maar toch een vermakelijke film om naar te kijken.

avatar van StevenMighty

StevenMighty

Een aardige film met een interessant plot.

Beetje voorspelbaar bij momenten maar naar het einde toe toch nog verrassend.

Er werd naar behoren geacteerd en keek goed weg.

avatar van -P-

-P-

Aardig film idd.
Het begin is niet zo maar na ongeveer een half uur komt de film in een stroomversnelling en wordt hij zowaar best spannend.
Voor de rest niet te veel over nadenken, want films die over tijdreizen gaan kloppen nooit van geen kant.. Leuk tussendoortje.

avatar van cor1946

cor1946

Beetje vreemd einde maar rest was oke. Alleen niet spannend.Je blijf kijken want je bent nieuwgierig naar het einde.

avatar van Left4Dead

Left4Dead