• 9.373.625 stemmen

Tarzan, the Ape Man (1981)

Actie / Avontuur | 107 minuten

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: John Derek

Met onder meer: Bo Derek, Richard Harris en Miles O'Keeffe

Plot Tarzan, the Ape Man

"The most beautiful woman of our time in the most erotic adventure of all time."

Jane Parker gaat naar Afrika op zoek naar haar vader, een ontdekkingsreiziger. Hun weerzien is niet bepaald hartelijk en wat later wordt Jane gekidnapt door Tarzan, die haar redt uit de greep van een python.

Jane Porter

James Porter

Ivory King

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Bijzonder matige Tarzan film. Sowieso hadden die oude films wat en dit heeft helemaal niks. Het verhaal brengt nauwelijks een toevoeging aan het Tarzan gebeuren. Miles O'Keeffe is Tarzan maar ziet er eerder uit als rambo of de Hulk maar dan niet groen. 1,0.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Mijn eerste review van een film en meteen eentje die niet bij mijn favorieten hoort. Maar ik heb deze vandaag bekeken tijdens de treinrit zodanig dat het nog fris in het geheugen zit. Tja, er zit bijna geen verhaal in deze film dus daar ga ik niets van zeggen. Laat ik zeggen dat ik deze film vooral heb herbekeken uit jeugdsentiment. Het is de enige Tarzan-film die ik ooit heb gezien en het zal wellicht ook bij deze blijven. Niet dat ik andere Tarzan-films op deze wil afrekenen, maar het verhaal van Tarzan heeft me nooit zo erg geboeid. Ik heb wel eens stukken van George of the Jungle gezien, maar die was echt te dom naar mijn gevoel. Op dat vlak viel deze dan toch nog mee. Ik vond het knappe natuurbeelden, de dieren kwamen toch echt over. En ja ook Bo Derek mocht er zijn. Bloot was in die tijd precies veel minder een probleem dan nu. Maar om dit een erotische prent te noemen, vind ik te ver gezocht.