• 9.370.279 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Jeffrey Andersen

Met onder meer: Jeffrey Andersen, Matthew Kevin Anderson en Olivia Cheng

Plot Deeper

"Raw, Gritty, Beautiful Revenge"

Mark is een journalist die een exclusief artikel wil schrijven over Steve en John, die pornofilms produceren. De meisjes die in hun films figureren worden op straat opgepikt en tegen een geldelijke beloning in een rondrijdend busje gefilmd. Mark gaat mee in het busje om zo'n filmsessie live mee te maken. Als Beth en haar vriendin in de bus belanden, blijkt al snel dat de dames een eigen scenario in gedachten hebben. Mark raakt ongewild betrokken bij een gevecht op leven en dood als blijkt dat Beth uit is op wraak voor misdrijven die Steve en John in het verleden tegen haar hebben begaan.

avatar van Collins

Collins

Een wraakfilm. Best aardig. De spanningsopbouw is prima. Het vasthouden ervan gedurende de film lukt ook goed. De korte speelduur van 80 minuten en de snelle opeenvolging van gebeurtenissen zorgen ervoor dat herhalings- en uitmelkingseffecten amper voorkomen of althans mij amper opvielen.

Prima lengte dus. Veel langer moet het ook niet duren met dit soort films. En die voowaarde geldt ook voor “Deeper”. De plot is namelijk nogal dun en hoewel er wel wat verrassende aftakkinkjes zijn is de loop van de hoofdmoot wel voorspelbaar. Heel erg is dat niet. Zoals gezegd, gebeurt alles in een vlot tempo waarin de kijker weinig tijd wordt gegund om even te recupereren. Snelheid boven alles. Verveling is niet aan de orde.

Het script met ingrediënten als psychologische oorlogsvoering, enkele heftige actiescènes en zelfs wat Gore, heeft genoeg intelligente triggers om “Deeper” tot een vermakelijk schouwspel te maken. Daarbij is het acteerwerk ook nog eens acceptabel.

“Deeper” is 'van alles wat' in een vlot tempo. Wel wat oppervlakkig, maar saai wordt het nooit.

avatar van Daan258

only1ELEANOR schreef:

Zeker door de 2 eerste zinnen van de omschrijving

Ik ben ook wel benieuwd eigenlijk haha

Hahahaha.

Dat was inderdaad ook de grootste rede

avatar van Noodless

Noodless

Aardig werkje dat door de korte speelduur en verloop van het verhaal gemakkelijk wegkijkt.

Leuk tussendoortje ! 6/10

avatar van SPT

SPT

Heel aardige wraakfilm inderdaad. Het blijft een low-budgetproductie, maar qua acteerwerk en cinematografie was het allemaal best te pruimen. Een paar heftige actiescènes en het vlotte tempo maken het tot een heel aardige film.

avatar van Valak

Valak

Kwam deze titel door puur toeval zo juist tegen; ben helemaal dol op dit soort wraakfilms dus die ga ik zo snel mogelijk opzoeken.