• 9.381.601 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: John V. Soto

Met onder meer: Jacqueline McKenzie, Myles Pollard en Hayley McElhinney

Plot The Gateway

"What would you do for love?"

Jane Chandler en haar collega Regg zijn deeltjesfysica die op zoek zijn naar het geheim van teleportatie. Het lukt ze om contact te leggen met een andere dimensie. Wanneer Jane’s man Matt in een auto-ongeluk is omgekomen maakt ze, gedreven door haar verlies, gebruik van deze revolutionaire machine om hem terug te brengen. Dit heeft echter ernstige gevolgen voor haar werk en familie.

avatar van Decec

Decec

Yes SF ik ben benieuwd

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatige film.

De eerste 30 minuten zijn slaapverwekkend, pas nadien begint het wat leuk te worden en begint de miserie en het gevaar.

1 keer zien is genoeg, eentje die ik morgen al vergeten ben.

avatar van joolstein

joolstein

Verschrikkelijk, alsof een Hallmark-regisseur zich heeft gewaagd aan een SF-film. Dit betekend wel dat het film-werk nog best solide is. En ook het acteerwerk best aardig. Waarbij Jacqueline McKenzie de meeste credit mag ontvangen. Echter één van de grootste missers is wel de performance van de twee kinderen, een stijf tweetal dat er uit ziet als dertigers.De andere misser is het verhaal. Dit is vooral het beproefde (liefdes) recept van de man komt om bij een auto-ongeluk en tja als je kan teleporteren naar een ander dimensie... Heel veel moeite om te weten hoe dit afloopt hoef je niet te doen! Meerdere Star Trek afleveringen die handelen over parallelle universum's weten meer interessantere onderwerpen aan te snijden dan deze film. Ondanks een aantal ideeën en problemen die je nieuwsgierig maken weet deze film niet meer spanning op te wekken dan een dagelijkse portie Soap

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Geen overtuigend verhaal en zwak acteerwerk...

avatar van JBass

JBass

Er had zoveel gekund met dit concept. Maar helaas had ik constant het gevoel naar een slechte B-film te kijken....

De regie was verschrikkelijk en nergens in het acteerwerk voelde ik iets van realiteit. Pas aan het einde van de film wordt het iets van spannend, vandaar (toch nog) de 2 sterren.

waar kan ik deze film kijken zonder dat je met een creditcard hoeft te betalen? die heb ik namelijk niet.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Het idee van parallelle universums is best grappig maar de uitwerking in deze low budget film is niet zo goed. Er wordt matig gespeeld en de sfx/cgi zien er niet best uit. Aan het eind nog een slappe twist.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Sandra van Hijum heb je al ooit van pindakazen gehoord?