• 9.455.603 stemmen

Gesproken taal: Nederlands

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Caged

Stella (Chantal Demming) onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine (Babette Holtmann) bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Stephan

In tegenstelling tot Swingers (miniDV) is Caged op 4K gedraaid. 2x het standaard bioscoop formaat.

Dus de Blu-Ray is zeker een aanrader als je de haartjes wil tellen

Er komt overigens ook een ´making of´ op van dik een uur met, zoals de Engelsen zeggen: "Warts and all". Een beetje in de stijl van de Making of van Magnolia.

avatar van Mescaline

Mescaline

Je maakt me zeker benieuwd Stephan, leuk dat je op deze manier je film meer onder de aandacht kan brengen

Toch makkelijk die forums

avatar van Hannes791

Hannes791

Stephan, jouw opmerking over het collectieve tietendrama van NL is de spijker op zijn kop.

Stephan

Caged zal inderdaad op het Nederlands Film Festival in Rembrandt te zien zijn.

Data nog niet bekend.

DCP wordt maandag ingediend.

avatar van raymon

raymon

Hannes791 schreef:

waar vind ik deze opmerking?

raymon schreef:

waar vind ik deze opmerking?

Hier

Nieuwe poster:

(afbeelding)

Lelijk

Sowieso doet die bovenste rode band het lijken op één van die goedkope Extreme Films DVDtjes. Wil je denk ik liever niet.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Vind het ook helemaal niets. Expressie van niks ook, die actrice.

Ik vind 'm geweldig!

avatar van wimnoot

wimnoot

Ik vond die met Chantal Demming in het leer ook mooier. Is deze nu 100% definitief?

Stephan

Dit is de door de distributeur gecertificeerde versie, zoals hij voor DVD en Blu-Ray gebruikt gaat worden.

avatar van Zinema

De mooiste poster tot nog toe. Ik vind hem sterk.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Mooi op zich, ware het niet van die rode rand bovenaan. Doet me denken aan die goedkope horrorfilmpjes, zoals Onderhond al zegt...

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Is dit nog een andere dan waar we op moesten stemmen of? Vond toch de oude mooier, maar het sfeertje is in alle drie even duidelijk en zal niet veel aan de film veranderen

Stephan

Inderdaad. Aan de film heb ik geen enkele concessie hoeven doen.

INTERVIEW CHANTAL DEMMING en STEPHAN BRENNINKMEIJER

voor FILMS & STERREN over de film CAGED.

3 september op RTL 5, rond 16.00 uur.

4 september op RTL 4, rond 13.00 uur.

Lexcoaster schreef:

Mooi op zich, ware het niet van die rode rand bovenaan. Doet me denken aan die goedkope horrorfilmpjes..

De Maagdenzuigers!

(ken uw klassiekers)

Redlop

Maar wel benieuwd naar de film!

Waar/hoe kan ik die bekijken?

Je hebt meerdere opties:

SPECIAL PREMIERE August 31st KETELHUIS AMSTERDAM

CAGED WILL PREMIER September 1st on VoD.

CAGED selected for Dutch Film festival.

23, 25 September, Rembrandt Theater, 22:15

Available on DVD and Blu-Ray October 25th.

Psychologische thriller CAGED in première via VoD | Nederlands Film Festival - filmfestival.nl

==BRENNFILM==

Ben wel benieuwd hoe VoD distributie er concreet uit ziet.

Bijvoorbeeld via kabelaars als UPC en Ziggo voor mensen met digitaal abonnement?

Ik heb zelf ook een 'video on demand' optie op mijn UPC afstandbediening. Nog nooit gebruik van gemaakt trouwens.

Stephan

Ik geloof dat men (o.a. met deze première) de mensen juist daarop willen attenderen. Videotheek vanaf de bank. Eenmalige afschrijving. Weet niet hoeveel de film moet gaan kosten maar de meeste titels zitten rond de 4,99. Dat wordt dan automatisch afgeschreven.

kappeuter schreef:

CAGED selected for Dutch Film festival.

23, 25 September, Rembrandt Theater, 22:15

Ik weet niet of er dan een MM Meeting is, maar dat zou een leuke gelegenheid zijn om de film te gaan zien met een groep MM' ers.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 12004 berichten

Eerdere poster was iets mooier, maar dat goedkope Extreme-DFW achtige toontje vind ik er juist wel bij passen. Lekker commercieel ook, iets wat een film als deze zeker kan gebruiken.

avatar van Quido

Quido

Stephan Brenninkmeijer maakte in 2002 de erotisch geladen film Swingers. Pathé weigerde de film te vertonen, officieel vanwege te expliciete beelden. Met Caged, dat komende donderdag in première gaat via Video On Demand (VoD), gaat de regisseur nog een stapje verder. ‘In Caged waren we het erover eens dat de ‘braafheid’ die Swingers nog had, hier als hypocriet zou voelen.’ NeerlandsFilmdoek sprak met de regisseur.

Brenninkmeijer: ‘Indie-filmmaken in Nederland is zo dood als een pier’ - neerlandsfilmdoek.nl

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 12004 berichten

Keurige recensie!

Stephan

Vind ik ook. Zeker voor een site die op horror focust.

Deze is ook best fijn...

Neerlands Filmdoek

avatar van herder

herder

Stephan schreef:

Ik vind 'm geweldig!

Wat bent u lekker subjectief