Genre: Misdaad / Komedie
Geregisseerd door: Nicholas Tomnay
Met onder meer: David Hyde Pierce, Clayne Crawford en Nathaniel Parker
Plot The Perfect Host
"Dinner Parties Are A Dying Art."
Warwick Wilson is organisator van een etentje en schroomt niet daar een succes van te maken. John Taylor is een bankrover die op de vlucht is en zichzelf in veiligheid brengt door zich op het feestje als genodigde voor te doen. Ze maken het zich gezellig. We krijgen zo een steeds dieper beeld van de levens van beide mannen...
Warwick Wilson
Rupert
Storekeeper
Thief
Jan met de pet
Aardig niet meer en niet minder, de beschrijving over de film klopt niet, hij deed zich toch voor als een vriend van Julia?........al met al een 3,0
Mr Thee
leuke vermakelijke film, niet meer niet minder.
Je moet het natuurlijk zelf weten maruh.....een leuke vermakelijke film 2 sterren geven...dat is niet echt logisch....

mafkees
Beetje wazig was hij wel,Warrick speelde wel erg goed en de scene met het masker en de 8mm film waren wel goed.
pff toch 2,5*
SaNDuTjE
Meer dan prima thriller met een grandioze rol van Pierce die een dikke stempel op de film weet te drukken.
Het relatief simpele verhaal wordt op geweldige en vooral geniaal gestoorde wijze kleur gegeven door Pierce. De komisch absurde scenes, met als hoogtepunt de maskerscene, maken dit tot een thriller die daardoor tot het eind onvoorspelbaar en spannend weet te zijn.
Aangenaam verrast!
erpunited
Wazige film. Maar super geacteerd. Lekkere spanning. Goed verhaal. Sterk einde. Je Blijft heerlijk in de film zitten. Goede thriller die leuk is om een keer te kijken
Roel82
Zeker wel genoten van deze film, langzame opbouw maar dan slaat de film ook werkelijk 180 graden om. Blijft boeiend tot het einde en is behoorlijk onvoorspelbaar. Het acteren is niet van het allerhoogste niveau maar de verhaallijn maakt dit meer dan goed.
Zeker een aanrader om te kijken
purekillah
Trailer had al veel te veel weggegeven, en het einde was een lachertje. Mocht ook een beetje meer "hollywood" zijn. Meer spanning etc.
SaNDuTjE
Mocht ook een beetje meer "hollywood" zijn. Meer spanning etc.
Dat is nu precies de reden waarom ik films als deze kan waarderen. Een hollywoodplot op een gestoorde manier ingevuld
hoffhaan
Onwaarschijnlijk scenario. De film boeit wel en kijkt lekker weg. Geweldige rol van Pierce. Speelt een personage met een zeer gestoorde geest. 3.5 voor mij.
blisteringdude
Op zich mogen ze hier wel een veel spannendere remake van maken, het verhaal is best goed. Ook leuk om Niles Crane weer eens terug te zien!
Rodger
Verrassend zat goed in elkaar.. en wist me de hele tijd te boeien..
3.5**
kampsie1
Vreemde film, nergens echt spannend en toch nooit vervelend.
Crane(ben zijn echte naam even kwijt) is geknip voor deze rol.
Zou hem graag eens als psychopaat in een horror film zien.
Barry83
Een hele aparte, verrassende film waarin eigenlijk niks gebeurd maar toch ook weer continu spannend is. Warrick was geweldig om naar te kijken eindelijk eens prima acteerwerk in een film. Jammer dat het einde opeens zo "simpel" en kort was, daar hadden ze meer mee moeten doen en dan was het echt een topper geweest.
StevenMighty
Wat een verrassend goeie film.
Blij dat er af en toe nog eens zo eentje uitspringt in het huidige aanbod films.
Goed acteerwerk, spannend, verrassende plotwendingen... The Perfect Host heeft het allemaal.
Door die plotwendingen is het niet makkelijk om hier veel over de film te schrijven zonder alles ter verklappen, dus ik zou zeggen zeker kijken, het is een aanrader.
Jediron
Het was zeker verrassend .......het eerste half uur. Daarna verloor ik steeds meer de interresse. Er gebeurderde idd "niets" en dat is precies waar ik na 45 minuten +/- geen trek meer in had. Jammer, want er had zoveel meer in gezeten lijkt me. Toch een 2.5 want het is zeker geen slechte film, maar slechts eentje die me niet kon blijven boeien (heb het eind ook niet gezien).
mr_erp
Een verrassend goede film! Totaal niet wat je ervan verwacht maar dat maakt de film juit leuk.
Lekker spannende thriller die zo nu en dan ook best grappig is.
David Hyde Pierce zet een zeer overtuigende personage neer. En ook Clayne Crawford is leuk als bad-ass.
--> Aanrader
Mood Indigo
misschien moet je in de toekomst films gaan recenseren die maar een half uur duren
b00ts
Leuke film, humor. Veel plotwendingen. Op ongeveer de helft zakt de film even in. Over het geheel genomen, ik heb me vermaakt (tot en met het einde). Dat ene Jediron hierboven de film 2,5 ster geeft en hem slechts voor de helft heeft gezien, daar zakt mij de broek van af. Beoordeel hem dan ook niet.
nightbreed
Tja, dit kon me totaal niet boeien. Ik had gehoopt op een spannende film en dan krijg je zo'n ongeloofwaardige en flauwe vertoning voorgeschoteld.
orbit
- 12092 berichten
Best aardige thriller/comedy, je wordt een paar keer op andere benen gezet, maar uiteindelijk vind ik het wel leuk om de film zo te laten verlopen. Misschien een beetje matig geacteerd soms, en je zit met een aantal zaken soms, maar eigenlijk komt dat wel uit als je eenmaal weet wat voor gast die Warwick is.
Decec
Een redelijk misdaad film...
Redelijk verhaal...
Redelijk acteerwerk...
(geen bekende acteurs)...
Mooi HD kwaliteit...
Komedie is mijn smaak niet...
Geen moeite waard...
Wie houdt van komedie, dan moet je maar
deze film kijken?
Mr Thee
Een redelijk misdaad film...
(...)
Wie houdt van komedie, dan moet je maar
deze film kijken?"
Over die zinsnede...wat bedoel je nu? Het blijft gissen...je houdt niet van komedie?...mensen die er wel van houden moeten naar deze film kijken...? Waarom ben je em zelf gaan kijken?
Zo'n typische "doorsnee" komedie was dit niet toch? Ik noem het een thtiller met een komische inslag.
Aardige film waarin een bankovervaller toevlucht zoekt in een willekeurig huis, wat alleen wel het verkeerde huis blijkt te zijn. Het plot hangt werkelijk van de toevalligheden aan elkaar. En alhoewel je benieuwd bent naar hoe de film zal eindigen, zijn de scenes in het huis wat langdradig. De mix van comedie en thriller werkt wel goed hier, en dit is vooral te danken aan de goeie rol van David Hyde Pierce die een goed evenwicht hier tussen weet te vinden.
Fran
- 1953 berichten
Ik vond het een geweldig film. Heerlijk dat donkere, sinistere sfeertje en dan die hilarische momenten die zich voordoen. De mix van thriller en komedie is hier perfect in balans. Vooral de manier waarop Warwick wordt neergezet, tot aan zijn bijzondere loopje toe, is ijzersterk.
Het verhaal doet je nergens vervelen. Het verandert constant je manier van kijken. Zo knap gedaan. Vooral als op het einde blijkt dat Warwick de luitenant is van het politiecorps is briljant gevonden.
Ook de humor is geweldig. Ik zal altijd de mentale image van een dansende Warwick voor mijn ogen hebben als ik het nummer "Carwash" hoor. Wat heb ik gelachen. Ook het moment dat John compleet gedrogeerd in het zwembad hangt is hilarisch.
Je merkt het al, ik heb me prima vermaakt tijdens deze film.
Gon1234
Een film die erg leuk verzonnen is, maar aan alle kanten kwaliteit mist. Zo zit de film vol met dialogen, terwijl de dialogen niet echt heel boeiend of sterk zijn. Wel zitten er leuke scenes in zoals bijvoorbeeld de al eerder genoemde maskerscene. Het einde vond ik een beetje chaotisch en ver gezocht waardoor het nogal goedkoop oogde, maar toch kan ik deze film geen onvoldoende geven. Ik vond het namelijk wel een leuke film om te zien, voornamelijk vanwege het originele verhaal, en de nieuwsgierigheid naar hoe het afloopt.
3* (6,5)
Een erg leuk en interessant gegeven wordt het eerste uur leuk uitgewerkt, maar het laatste half uur verdwijnt het originele gegeven compleet en verandert de film in een soort van standaard misdaad verhaaltje(de film had zich in het geheel binnen het huis moeten afspelen). Het laatste dialoog is gelukkig nog wel weer grappig.
david bohm
Origineel verhaal met een paar aardige twists en met goed acteerwerk van met name David Hyde Pierce. Goed.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Nederlandse serie 'Rampvlucht' is een kijktip op NPO Start Plus