• 9.376.564 stemmen

Alternatieve titel: Caged Animal

Geregisseerd door: Ryan Combs

Met onder meer: Ving Rhames en Gillie Da Kid

Plot The Wrath of Cain

Cain (Ving Rhames) zit opgesloten in een zwaar beveiligde inrichting, terwijl zijn enige zoon Ricky (Nipsie Hussle) buiten de poorten hetzelfde te wachten staat. De gevangenisbewaarder Dean (Robert Patrick) vormt een sterke band met Cain en helpt hem over zijn slechte levensstijl uit het verleden heen te komen. Ricky, die al van Cain vervreemd is sinds zijn jeugd, wordt later ook opgepakt en naar dezelfde gevangenis overgebracht. Cain probeert om de vader-zoon relatie te herstellen en hem te overtuigen om op het rechte pad te blijven. Ondertussen wordt de rivaal van Ricky, JD (Gillie Da Kid) opgesloten in hetzelfde cellenblok. In de cel leren zowel Cain, Ricky als JD dat ze meer overeenkomsten hebben dan ze ooit dachten en Cain heeft er alles voor over om de twee jongens dichter tot elkaar te brengen.

avatar van filmkenner1

filmkenner1

goeie film super spannend

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

filmkenner1 schreef:

goeie film super spannend

Al je films heb je met 5 sterren 'gevote'. Zelfs 'The Grudge 2'. Hoe moet je dit serieus nemen.

avatar van SolAnd

SolAnd

Sorry Dirtdiver, maare......het is echt een goede film met geweldige plotwendingen. Van het begin tot het eind op het puntje op m`n stoel gezeten en dat heb ik niet vaak meer. Geloof me, er komen nog veel goede refs.

freeze

een film word wel heel spannend als je al een fles rode wijn achterover hebt gegooit SOLAND...! hahaha (zie plaatje!)

avatar van mock turtle

mock turtle

freeze schreef:

Is volgens mij geen rode wijn, hoor!

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Ik zie in ieder geval dat de kolonel van 'The Unit' er in speelt en Ving Rhames, dus misschien beloofd dat nog wat. Dan wel met een flesje "Roze wijn".

SolAnd schreef:

Geweldige plotwendingen? Puntje van je stoel? Vraag me oprecht af of je dezelfde film als ik gezien hebt. Vanaf de eerste minuut kon je elke plotwending aan zien komen en was het einde al zo goed als duidelijk, film is ook absoluut nergens spannend en het acteerwerk en de manier van filmen liet ook te wensen over. Nee, Rhames is de laatste tijd absoluut geen garantie meer voor een goede film. Slecht was ie ook niet en ik hou wel van gevangenisfilm vandaar een hele krappe voldoende 3*

avatar van Debo

Debo

De film heeft idd plotwendingen en die plotwendingen getuigen niet van een goede regisseur aangezien ze van de hak op de tak springen. De acteerprestaties zijn mager en de vechtsscenes ronduit slecht. Ook op het einde van de film waar een van de spelers wordt gedood met het handvat van een scheermesje is ronduit belachelijk. De film bevat geen enkel spannend moment en slechts enkel acteurs acteren redelijk. Een B-film van de eerste orde en a waste of time.

avatar van fam3000

fam3000

alles leuk en aardig maar vond het ronduit slecht, slecht geacteerd en vooral de vechtscenes.ik hou ook echt van dit soort films maar dit was me te nep

Ik heb m'n stem ook teruggedraaid van 3 naar 2.5*

avatar van b00ts

b00ts

Puntje van de stoel??? Rofl...... Ik was erg nieuwsgierig gemaakt, maar na een paar minuten wist ik het al. Als iemand drugs koopt bij een ander, daar een pak geld voor neer tikt en dan zonder te controleren de zooi meeneemt, dan weet ik genoeg. Als mensen hier vijf sterren voor geven, betekent dat, dat deze film het beste is dat ze ooit hebben gezien. Daar zakt mij de broek spreekwoordelijk van af. Twee en halve ster, en dan geef ik wellicht nog een halfje teveel.

avatar van Debo

Debo

b00ts schreef:

Hoho, filmkenner1 is natuurlijk wel een echte kenner anders noemt hij zichzelf niet zo!
Maar ik ben het wel met je eens en ook ik heb een halve ster teveel gegeven maar dat was omdat ik hem kon uitkijken.

avatar van Jeremiah1989

Jeremiah1989

Was wel te doen, aparte plotwending inderdaad!

avatar van etherman

etherman

Slechte film die ik met moeite heb afgekeken,toch wou ik weten hoe het afliep.

Over de slechte dialogen en montage maar te zwijgen.

avatar van rtopma

rtopma

Great Movie ,zeker een aanrader!!!!!

Goodfella1812

Zucht, die lui die elke film die ze tegenkomen, of het nou een echte topper of een regelrecht B prul is 5 sterren moeten geven zouden ze hier echt eens aan moeten pakken. Geloofwaardigheid van de ratings hier is steeds verder te zoeken.. jammer.

avatar van johan166

johan166

Moet hier eigenlijk wel smakelijk om lachen, 5 sterren geven op een film die het uitkijken niet eens waard is. Als ik dan eens dieper graaf zie ik dat er op bijna alle films een 5 word gegeven waarvan ik denk dat ze hoog uit een 2,5 tot een 3 zijn.

Maar goed. Meningen verschillen en wat voor de 1 een 3 ster film is, is voor de ander een 5.

Niet uitgekeken, dus ik stem ook niet

avatar van shorty

shorty

johan166 schreef:

Niet uitgekeken, dus ik stem ook niet

En wie ben jij dan ???????????????????????????????

avatar van Mood Indigo

Mood Indigo

20 minuten volgehouden, alleen om te zien hoe waardeloos een film kan zijn,

minder dan een B-film, inspiratieloos en de Sesamstraat is echt

spannender.

te slecht voor tv

zonde van je tijd.

shorty schreef:

En wie ben jij dan ???????????????????????????????

Hij heeft anders gewoon een goed punt! Belachelijk dat leden die standaard elke film 5 sterren geven nog niet verbannen zijn ondertussen, niemand vind elke film die ie gezien heeft de beste film ooit dus niemand die een beetje normaal rate geeft elke film 5 sterren.

avatar van Ottoman

Ottoman

Op zich een origineel verhaal, maar het valt vies tegen. ze kunnen niet acteren, de vecht scenes zien er gewoon niet uit, schiet scenes zijn uber-nep. heb het met moeite afgekeken.

freeze

ik heb hem dan eindelijk gezien en wat viel die mij tegen zeg!!

slecht acteer werk en een nog beroerder verhaal, maar misschien is het gewoon mijn genre niet.

dus van mij krijgt ie een 1.5*

mock turtle schreef:

Is volgens mij geen rode wijn, hoor!

en wat haal jij er dan uit? ghehehehe.

avatar van winkelman

winkelman

Deze film was echt heel slecht....

avatar van jadolino

jadolino

Herkenbare elementen die zich in de Noord Amerikaanse gevangenissen voordoen. Het verhaal is aardig , maar stijgt niet echt uit tot een topper.

avatar van Rudolf11

Rudolf11

Zeker de moeite van het bekijken waard en een apart einde. De vechtscene's waren inderdaad niet spectaculair gefilmd maar wel meer realistisch dan in veel andere films. Zo verloopt het in het echt wel en ik kan dit weten.

avatar van stinissen

Ving Rhames is al geen groot acteur en moet het dan ook vaak hebben als de derde man in de film, een film dragen is andere koek en dit is dan ook te veel van het goede voor Rhames ook al omdat de film een 13 in een dozijn is niet beter en niet slechter als de middelmaat.

avatar van albertvvl

albertvvl

Ongelooflijk slechte film , heb hem niet uitgekeken , pure tijdsverspilling .

avatar van desuperjh

desuperjh

Een vijf voor deze film gaat mij te ver... dit zou dus inhouden dat dit een van de beste films is en dat er geen mindere dingen in zitten... De film was vermakelijk maar meer niet.

avatar van gauke

gauke

Ik heb begrepen dat deze film niet in de bioscoop gedraaid heeft, maar voor dvd gemaakt is. Slechte regie en acteurs die waarschijnlijk niet beter kunnen.