• 9.378.919 stemmen

Met onder meer: Cameron Diaz, Justin Timberlake en Jason Segel

Releasedatum: 23 juni 2011

Plot Bad Teacher

"She doesn't give an F."

Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).

Elizabeth Halsey

Melody (Garrett's Mom)

Sandy Pinkus

avatar van herder

herder

Had ik maar een bad teacher (maar dan iemand die qua uiterlijk niet op Diaz lijkt).

avatar van blurp194

blurp194

Mwah.

Cameron Diaz is weer oke. Ik kon haar een hele tijd echt niet zien - niet nadat ik door Vanilla Sky (2001) echt een hekel aan haar gekregen had, zo overtuigend als ze in die film een echt takkewijf speelt. Getver. Maar, dat kwam goed toen ik Knight and Day (2010) zag, waarin ze haar oude grappige blondje weer is. Dus deze film kon ik uberhaupt gaan zien - dat was echt een probleem, eerder. Cameron, dus niet kijken. Maargoed, dat kan weer.

En deze film is wel wat grappig. Maar niet heel erg. Er zitten een paar grappen in die echt heel erg leuk zijn. Maar niet heel veel. En daarmee moet de film het enkel en alleen van Cameron hebben. Mhhhhmmh. Tsja. Het is wel een erg lekker wijf ^H^H^H^H^H^H^H^H^H^H aantrekkelijke mevrouw. Maar een hele film alleen daarop laten hangen? Leuke poging. Maar toch net niet gelukt.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Grappig.

Bad Teacher is een leuke zondag film waar verstand op 0 en brakheid voorop staat. Zo slaat deze uiterste flauwe humor aan en heb ik een leuke tijd gehad. Diaz vind ik ondanks deze rol karakter hebben, zoiets zit gewoon op een gezicht en is er of is er niet. En voor de rest keek ik de film eigenlijk nergens voor behalve dan voor onze Cam.

Wat geslaagde flauwe interactie, stom verhaaltje, onderhoudend camera werk en af en toe wat leuke muziek. Gewoon een echte flut film die bij mij wel heeft gewerkt. Ik heb gelachen, snel genoten en is vermakelijk geweest.

Meer dan te doen dus.

avatar van Chupacabras

Chupacabras

Lekker over de top foute leraar. Vond diaz wel grof voor haar doen, maar dat is de humor waar ik wel van hou.

Zeker een aantal keren gelachen, maar helaas (zoals vrijwel bij geen een komedie) ook wat saaiere stukken ertussen.

avatar van Jente

Jente

zeker goede film

goed mee gelachen en wie houdt er niet vaan een sexy leerkracht^^

avatar van linda--89

linda--89

Dit is echt geen goeie film.

Het enige positieve wat ik erover kan zeggen is dat Cameron Diaz er soms erg smakelijk uit ziet, maar dat is ook echt alles. Justim Timberlake voegt helemaal niets toe, het verhaal is onzinnig en de flauwe grappen hebben bij mij alleen maar gezorgd voor ergenissen.

avatar van marschalkX

marschalkX

Deze film lijkt veelbelovend als je kijkt naar de cast maar wat een flauwe humor zeg. Ik kan American Pie en dergelijk andere soorten films nog wel waarderen maar dit is te slecht voor woorden. Ik heb de film met veel moeite afgekeken omdat ik hoopte dat het einde beter zou worden. Maar helaas dat was wederom een illusie rijker.

Ik zal deze film nooit meer huren. Als ik hem gratis kreeg zou ik hem geven aan de kringloop.

avatar van JaneAusten

JaneAusten

Dit vond ik echt een ontzettend slechte film. Ik heb geen enkel moment gelachen, het verhaal was slap en sloeg soms (soms? de hele tijd) echt nergens op..

Ongeduldig zitten wachten op het einde.. Niet voor herhaling vatbaar.

avatar van Nickske1912

Nickske1912

Ik kon deze comedy zeker wel waarderen. Cameron Diaz is nooit een straf om naar te kijken en Jason Segel kan ik ook altijd wel waarderen.

Flauwe humor weliswaar, maar heb wel een aantal keren goed kunnen lachen.

avatar van Mythos

Mythos

Lippenstift op, lippenstift af, doe ik nooit onder het eten.

avatar van lemstra

lemstra

Wat een verschrikkelijke slechte film, niets om te lachen, zeer slecht geacteerd, en als toppunt die stupide droogneuk scene tussen Diaz en Tiberlake. Tjonge jonge wat is dit slecht.

avatar van BBarbie

BBarbie

Bad Teacher = bad performances + bad jokes = Bad Movie.

Really, really Bad!

avatar van Ritual

Ritual

Ik had meer van deze film verwacht als je de beschrijving leest.

Maar vond het eigenlijk wel tegenvallen.

Neemt niet weg dat het wel een leuke film is om te zien, maar hadden meer grappige momenten in gekund.

avatar van prikadel

prikadel

tegenvaller

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Leuk!

Cameron Diaz is sowieso geknipt voor dit soort vlotte, ondeugende rollen. Fantastisch om te zien hoe onpedagogisch zij te werk gaat en zich alleen maar om zichzelf lijkt te bekommeren. Fijn ook, dat deze film niet het gebruikelijke stramien van Hollywood volgt, waarin een slecht hoofdpersonage spijt krijgt van zijn/haar daden en ineens helemaal veranderd. En Lynn is een noemenswaardig bijpersonage, een leuke variant op de nog immer gedenkwaardige Milton uit Office Space. Een 3,5*

avatar van DV1984

DV1984

Waardeloos!

avatar van Film Pegasus

Geweldig, af en toe komt er een komedie bovendrijven die best nog wel leuk is. Geen doorsnee romcom inclusief loverboy met Engels accent of een platte 'hahaha, hij heeft d*ck gezegd' American Pie achtige wannabekomedie. Dit deed me wat denken aan School of Rock met gewoon humor zonder meer die regelmatig een glimlach oplevert.

Cameron Diaz past wel in dit soort rollen. Ze heeft er duidelijk zelf ook veel plezier in. Timberlake begint ook wat meer variatie in z'n rollen te brengen al is weeral duidelijk dat hij het acteren nog niet helemaal gewoon wordt. Ook hier is het quasi een karikatuur geworden. Al kan dat bij komedie niet helemaal kwaad. De rest van de cast zit wel leuk in elkaar. Onopvallend en gelukkig vrij rustig naar Amerikaanse normen, wat de film aangenaam maakt om te volgen.

Verwacht van Bad Teacher niet de klassieker van 2011, ondanks de lage score hier viel de prent best wel mee. Komedie is al een moeilijk genre, en ik heb zeker gelachen. Missie geslaagd dus.

avatar van xangadix

xangadix

Veel te geforceerd allemaal.

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Oh, ZO zo grappig!

avatar van TomaskeX

TomaskeX

lemstra schreef:

Slecht geacteerd? :O Da, hoop ik dat je het niet over Diaz hebt want ze is toch wel super

avatar van david bohm

david bohm

Film die nogal over-the-top is, waarbij ieder lid van de cast zich aan over-acting schuldig maakt en die amper grappige momenten kent. Wel dapper van Cameron Diaz dat ze zich hier toch tamelijk verlept toont dat wel. Alles is één-dimensionaal in deze film, geen enkel karakter wordt ook maar een pietsje uitgediept. De film kruipt naar het vervelende en voorspelbare einde toe. Jammer, saaie bedoening.

avatar van BBarbie

BBarbie

TomaskeX schreef:

Weet je zeker dat je deze film van haar gezien hebt, want Bad Teacher markeert toch wel zo'n beetje een dieptepunt in haar filmcarrière.

avatar van Betamax

Betamax

Hebben hier mensen naar gekeken die een Lars von Trier film verwachten?

Gewoon een simpele comedie en meer niet.

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Simpele komedie, helaas voor mij iets te simpel.

Nogal slap verhaaltje.

Justin Timberlake heeft hier ook nog een flutrolletje dewelke ie best niet op z'n CV vermeld.

Hier en daar een geslaagde grap, maar blijft toch onder het gemiddelde.

avatar van Zinema

Droogneuker.

Diaz als vuilbekkende lerares blijkt een goede keuze te zijn, in deze aardige maar nogal voorspelbare komedie. Het romantische staartje ziet een ieder in elk geval van een mijl aankomen. Timberlake, nota bene de ex van Diaz, is een iets minder goede keuze als haar droompartner.

Toch heeft de film een aantal platte maar geslaagde grappen in petto, waaronder een zeer grappige scène, waarin juist Timberlake de lach veroorzaakt als droogneuker. Die scène staat tevens model voor het uiteindelijke resultaat van de film, want ondanks een voldoende blijft het echte vuurwerk uit.

Goed.

avatar van mnrk

mnrk

Sign my yearbook.....Hold my ball sack...

Dit was gewoon een leuke maar simpele komedie....

Cameron Diaz was wel prima op dreef als de (foute) lerares, was leuk om haar zo eens te zien...de overige acteurs waren ook prima voor deze film. Alleen de keuze voor Justin Timberlake kan ik niet helemaal snappen (brengt niets extra's, op de "dry fuck" scene na)..

avatar van boemboem27

boemboem27

een filmpje van 13 in een dozijn.

het is dat ik Cameron Diaz niet onaardig vindt daarmee zijn de puntjes verdient in deze

slappe komedie

avatar van Marlyvk

Marlyvk

Gezien de trailer had ik me voorbereid op een avondje lachen, maar wat viel dat flink tegen.

Verhaallijn, was die er eigenlijk wel? Ja er was wel een doel waar naartoe werd gewerkt, maar dat vormt niet echt de hoofdlijn in de film. Eigenlijk draait alles om situaties die moreel eigenlijk te schandelijk zouden zijn. Daarbij worden twee extremen opgezocht: de extreem burgerlijke kant wordt belicht en de extreem maatschappelijk ongepaste vorm wordt geschetst. Verder bevat de film ook andere voorspellende typetjes.

Het type humor is een soort waar ik van verwacht dat zelfs de echte tieners niet gecharmeerd zullen zijn. Misschien dat het in Amerika wel anders ligt, aangezien ongecensureerde scheldwoorden op tv e.d. daar nogal ongebruikelijk zijn.

Om eerlijk te zijn vind ik Cameron Diaz iets te oud worden om nog een sexy lerares te spelen. De rol is, gezien de rollen die ze in het verleden heeft gespeeld, haar natuurlijk wel op het lijf geschreven. Van Justin Timberlake als acteur ben ik niet gecharmeerd, maar ik moet eerlijk bekennen dat hij de rol als nerd goed weet neer te zetten, waardoor ik zelfs even vergeet dat ik in feite naar een muzikant aan het kijken ben.

Verder bevat de film geen geluid- of beeldeffecten. Zelfs muziek ontbreekt praktisch geheel.

Mijn algemene conclusie is dat het een goedkoop opgezette film met een ontzettend slecht verhaallijn is en waar een aantal bekende acteurs/artiesten in geplakt zijn, vermoedelijk om daarmee de populariteit van de film mee omhoog te krikken. Voor Amerikaanse begrippen bevat het grove humor, maar hier in Nederland denk ik dat daar weinig mensen om zullen lachen of rode oortjes krijgen.

Het is zeker geen film die ik nog eens zal kijken of iemand aan zal raden te gaan kijken.

avatar van Brooke-S

Brooke-S

Heeel leuk! geslaagde komische film vind ik, niet irritant oid. kijkt lekker weg. Ik vind alleen Justin Timberlake eigenlijk helemaal niet bij haar passen. Maar dat is natuurlijk een ander onderwerp.

avatar van Karlok

Karlok

Toch een vrij grappige film!