• 9.377.892 stemmen

Met onder meer: Cameron Diaz, Justin Timberlake en Jason Segel

Releasedatum: 23 juni 2011

Plot Bad Teacher

"She doesn't give an F."

Sommige docenten doen maar wat. Elizabeth (Cameron Diaz), bijvoorbeeld. Ze is meedogenloos, onaangepast en vloekt er op los. Ze drinkt, wordt regelmatig high en wil niets liever dan een rijke man aan de haak slaan, zodat ze kan stoppen met haar flutbaan. Als ze gedumpt wordt door haar verloofde, zet ze alles op alles om een rijke, knappe vervanger (Justin Timberlake) voor zich te winnen. Elizabeth gaat de strijd aan met haar overenthousiaste collega Amy (Lucy Punch) en gaat niet in op de avances van een sarcastische, onfatsoenlijke gymleraar (Jason Segel).

Elizabeth Halsey

Melody (Garrett's Mom)

Sandy Pinkus

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Het verhaal is heel suf, maar lijkt me toch een aardige film Vooral met Diaz en Timberlake.

avatar van Elineloves

Elineloves

Timberlake als leraar? Diaz als lerares? Hm.. Mja, lijkt me best apart om te zien. Zeker aangezien die twee uit elkaar zijn vraag ik me af hoe de opnames zijn (geweest). Maar aan het jaar te zien, moeten we nog een flinke tijd wachten.

avatar van K*D

K*D

Ik verwacht een dikke flop

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Ziet er leuk uit Alleen lijkt het me weer een beetje standaard allemaal. Ben wel benieuwd.

avatar van Justice4All

Justice4All

trailer is zeker leuk. I

k hoop dat t een gitzwarte humor gaat worden.

Erg fijne trailer

Ziet er dom, irritant en veel te gemaakt nep uit. En Diaz past voor geen meter in die rol.

Maar wel Black Keys in de trailer, altijd +1 .

avatar van Hankieh

Hankieh

Ik gok op weer een slechte komedie van Diaz...

Jammer dat dan juist Segel en Timberlake mee doen.

avatar van pierrrke

pierrrke

Mag dat tegenwoordig zoveel schelden in trailers? :s

avatar van JustMike

Prudh

Die stem kan wel weg?

avatar van bobke90

bobke90

Ziet er leuk uit. (trailer)

JustMike schreef:

hahaha,

- Sign my yearbook?

- hold my balls.

Ballsack

avatar van Number23

Number23

Nipte 2.5*

Sommige personages in deze film vielen me een beetje tegen. Bijv. de dikkere lerares is volledig misplaatst en ook Timberlake komt niet goed uit de verf.

Verder was ik Diaz snel beu en Lucy Punch, waar ik hoge verwachtingen van had, verzandt ook in een te cliche karakter.

Klein rolletje van Thomas Lennon en paar fantastische momenten van Segel redden groot gedeelte van de film.

avatar van rep_robert

Waar valt deze al te zien dan?

avatar van TrickySmalls

TrickySmalls

Sneak preview

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Timberlake was eigenlijk de Justin Bieber van begin deze eeuw, en nu vind iedereen hem supercool.

avatar van apolicum

apolicum

Hectometerpaal schreef:

Als Bieber binnen 10 jaar ook muziek begint te maken zoals

YouTube - ‪Justin Timberlake - Rock Your Body‬‏

dan ga ik hem ook supercool vinden, d'uh!

avatar van Number23

Number23

Vandaag goed over nagedacht en toch halfje minder. Ondanks paar keer hardop lachen en 1 keer helemaal dubbel(Segel met zijn reactie op t feit dat Punch en Timberlake een eind zijn gaan rijden zonder kaart, geweldig), zal deze film bij mij nooit meer dan matig worden.

avatar van Q Jones

Q Jones

Nou ik denk niet dat veel mensen hem cool zullen vinden door deze film.

Opzich wel een leuk filmpje. Diaz is gewoon heerlijk om te zien als grof gebekte lerares. Jason Segal kwam ook scherp uit de hoek en zijn rol was eigenlijk te klein.

Veder zitten er veel irritante personages in de film maar Diaz is zo goed opdreef als leading lady dat je het allemaal wel vergeeft.

3,5 ster voor een in de klas wiet rokende lerares

avatar van Paalhaas

Paalhaas

Trailer in de bios gezien, dit lijkt me een gedegen kanshebber voor de Razzies.

avatar van Theunissen

Had deze film als voorfilm gezien in de bioscoop en ik had zoiets van "die sla ik fijn over". Niet echt mijn ding deze film. Wel grappig dat Cameron Diaz en Justin Timberlake erin meespelen. Niet omdat ik fan van ze ben (integendeel) maar omdat ze vroeger een relatie met elkaar hadden en volgens mij had Justin Timberlake haar juist gedumpt omdat hij liever een jongere vriendin had. Dus dat ze nu samen te zien zijn in een film verbaasd me wel en ze moeten ook nog samen romantische scènes doen. Alleen daarom zal ik hem heel misschien nog eens kijken.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Cameron Diaz op haar best: sexy en grappig.

avatar van Elineloves

Elineloves

Gezien in de Sneak.

Hoewel de Pathe uiteraard weer een fout maakte door Insidious te draaien i.p.v. De Sneak en direct 3/4 van de zaal naar buiten liep, waren we blij verrast toen we hoorden dat het een fout was. Snel van zaal veranderd, en we kwamen bij Bad Teacher.

Dit was een film waar mijn vriend en ik best naar uitkeken, plat vermaak, maar voor mij viel het een beetje tegen. Ik had kunnen verwachten dat de 'leuke' stukken in de trailer zaten, dit bleek ook het geval te zijn, maar toch waren er een aantal dingen anders dan in de trailer. Deze scene, maar een andere locatie of andere zinnen/woorden. Dit viel wel op.

Cameron is niet echt een van mijn favoriete actrices, maar ze deed het wel aardig. Justin was ook oke, alleen veel te suf en te cliche nerd naar mijn smaak. De slaapkamerscene wist wel voor een hoop gelach en ophef te zorgen in de zaal, was toch zijn hoogtepuntje (Lol).

Op zijn tijd vind ik een film als deze wel leuk, maar bij de aftiteling blijf je jezelf afvragen waar je nou naar gekeken hebt en ik liep met het gevoel naar buiten dat ik liever Insidious nog een keer gezien had in plaats van deze film.

Misschien waren de verwachtingen te hoog en had ik gehoopt verrast te worden door deze komedie, zeker omdat ik hoorde dat dit dé must see komedie van 2011 zou zijn, maar helaas. Dit was voor mij niet het geval.

Teveel voorspelbaarheid op een vervelende manier, aan elkaar gehaakte cliché's en terugkerende ergernissen, zoals het gepreek van Amy telkens opnieuw.

Jammer.

avatar van GastHeer

GastHeer

Matige komedie. Diaz is eerder grof dan grappig. De docenten zijn over het algemeen erg saai en niet levendig. Timberlake en Punch zijn zelfs irritant. Komische rollen die deze film omhoog moeten trekken zijn die van de domme/dikke kamergenoot van Diaz en Segal (die overigens erg weinig screentijd krijgt in deze film).

magere 2,5*

Kijk uit naar Horrible Bosses, waarbij de verwachtingen hoog gespannen zijn.

avatar van Vitruvian

Vitruvian

Gister in de sneak gezien. Leuker dan verwacht .

avatar van Diamantje06

Diamantje06

Hectometerpaal schreef:

Remember N' sync?

Hahahaha wat een vergelijking! Maar wel de juiste!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Wel ja, echt net 4*

Ik heb me namelijk best vermaakt met deze komedie. Er wordt gelukkig lekker weinig tijd besteed aan het - natuurlijk altijd aanwezige - moraaltje en de film heeft een hoge grappendichtheid. De grappen zijn vaak plat maar simpelweg grappig. Veel geinige personages, met name een aantal personages dat pijnlijk is, vind ik altijd leuk. Cameron Diaz wordt wel neergezet als het lekkere blondje, maar ik vind die roodharige eigenlijk lekkerder.

Het einde was natuurlijk voorspelbaar en zoals altijd moeten we toch een een of andere zwak voor de hoofdpersoon (Elisabeth) hebben, en dat weten de filmmakers altijd weer op te lossen door een heel simpel trucje: de bijpersonages zijn nog dommer en slechter dan het hoofdpersonage Elisabeth, dat eigenlijk gewoon een "plat wijf" is natuurlijk.

Grappig, 4*

avatar van kuno45

kuno45

arrg justin timberlake, die gozer kan gewoon niet acteren.