• 9.375.363 stemmen

Camp Rock 2: The Final Jam (2010)

Familie / Muziek | 97 minuten

Genre: Familie / Muziek

Geregisseerd door: Paul Hoen

Met onder meer: Demi Lovato, Joe Jonas en Meaghan Jette Martin

Plot Camp Rock 2: The Final Jam

Het vervolg op Camp Rock volgt het leven van Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden wanneer ze terug gaan naar Camp Rock voor nog een geweldige zomer met muziek en plezier. Eenmaal aangekomen komen ze er al snel achter dat een nieuw kamp genaamd Camp Star is geopend. Dit nieuwe kamp ligt ook aan het meer en heeft veel instructeurs en bezoekers van Camp Rock meegenomen waardoor de toekomst van Camp Rock in gevaar komt. Wanneer de beste zanger van Camp Star Camp Rock uitdaagt om te zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft, bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd. Alleen is er één probleem wanneer Nate op de dochter van de concurrent zijn baas valt.

avatar van miss_efron

miss_efron

Heb de film juist uitgekeken!!!! Super film!Heb er echt van genoten.

avatar van xMilennx

xMilennx

- Ten eerste moet ik wel zeggen dat het veeeel te lang geduurd heeft eer dit tweede deel er kwam!

In mijn jongere tienerjaren was ik een enorme fan van het eerste deel en kon ik niet wachten op het vervolg, maar nu ben ik dit soort films eerlijk gezegd wel een beetje ontgroeid.

Maar toch moest ik hem per se eens zien vond ik, aangezien ik deel 1 nu ook al had (ben iemand die niet tegen onvolledige verzamelingen kan...) &aangezien ik er indertijd toch zo lang op gewacht had!

En ik moet toegeven, dit vervolg is zeker niet slecht. Vaak verwacht je dat het tweede deel minder goed is, maar ik vond dat bij deze film goed meevallen.

Eigenlijk net als bij de HSM-reeks; daar was het tweede deel ook nog goed (in tegenstelling tot het derde...)

- Kort gezegd: weer enkele leuke liedjes (ook al is Introducing Me ronduit plagiaat van Jason Mraz - I'm Yours als je het mij vraagt), weer genoeg 'ambiance' en de personages blijven allemaal zoals in deel 1, al is er nu niet meer zoveel geruzie, wat dan ook weer beter is! Qua humor & stijl is de film totaal gelijkaardig aan zijn voorloper.

Besluit: Voor wie fan is van het Disney-genre films, hij is het bekijken nog wel waard.

avatar van ibendb

ibendb

Deze film is alleszins beter dan Camp Rock 1.

Wel een paar toffe liedjes, maar het verhaal was echt weer typisch Disneychannel.

Slechte film. 2*

avatar van Miszmi

Miszmi

Als tienermeisje ooit eens deel 1 gezien en kwam deze nu tegen en wilde hem wel eens gaan bekijken. Mogelijk dat leeftijd een behoorlijke invloed heeft gehad. Ik heb deel 1 niet opnieuw gekeken voordat ik aan deel 2 begon.

Deel 1 herinner ik mij als een leuke (tiener)film, natuurlijk heel wat clichés, maar ik denk niet dat je iets anders kan verwachten van zo'n soort film. Deel 2 viel mij tegen. Veel te veel liedjes, die ik mij van deel 1 niet kan herinneren. Natuurlijk kwamen daar ook liedjes in voor, maar bij lange na niet zoveel. Tussen de 1:09 en 1:17 werden er 3 liedjes gespeeld. Dit verpest de hele film voor mij. Het verhaal opzicht was niet verkeerd voor de doelgroep, maar het begon mij uiteindelijk wel te vervelen en heb overwogen om de film stop te zetten.

Het pluspunt aan deze film: De contest loopt niet af zoals iedereen van te voren verwacht. Ik had uiteraard verwacht dat Camp Rock hem zou winnen en pas op het moment dat de presentatrice zei dat die man alles had omgekocht was het voor mij duidelijk dat het andere team zou winnen. Zulke dingen maken mij blij, iets redelijk onverwachts in een film. Dat + het stemgeluid van de meeste zanger(essen) maakt dat ik het alsnog met 2* kan beoordelen.