• 9.379.662 stemmen

Geregisseerd door: Adam McKay

Met onder meer: Mark Wahlberg, Will Ferrell en Michael Keaton

Releasedatum: 11 november 2010

Plot The Other Guys

"When the cops are busy... Our only hope is..."

'The Other Guys' volgt detective Allen Gamble (Will Ferell), een forensisch accountant die meer geïnteresseerd is in het papierwerk dan de actie op straat en detective Terry Hoilz (Mark Wahlberg), die opgescheept zit met Allen als partner na een beschamende publieke vertoning. Allen en Terry kijken op naar de agenten Danson (Dwayne Johnson) en Manzetti (Samuel L. Jackson) maar wanneer de mogelijkheid zich voordoet voor Allen en Terry om zich te bewijzen loopt het allemaal niet zoals gepland.

Detective Allen Gamble

Christopher Danson

Christinith

avatar van Jeroen87

Jeroen87

Kon me geen moment echt boeien, type film waarbij de trailer beter is en niet representatief is voor de rest van de film

avatar van Jonesy

Jonesy

Okeej best maar een cameo,,, dat zet je toch niet op de poster??? vind ik niet echt van deze tijd eerlijk gezegd.

avatar van dwid

dwid

Film met een heerlijk hoog amusements-gehalte, flauwe humor en over the top actie wisselen elkaar af. Film heeft wel wat vage cq rommelige scenes, maar die moet je maar op de koop toenemen. Acteerwerk was prima naar mijn inziens.

Al met al een leuk filmpje... als je er niet al te serieus naar gaat kijken...

avatar van fragm0nkey

fragm0nkey

na 1 uur uitgezet, saai

eerste 15 min waren wel grappig met jackson

maar wahlberg is zo'n slechte oncharismatisch acteur niet normaal

eva mendes zag er ook niet goed uit, dus echt drama

avatar van eltorro

eltorro

Jonesy schreef:

(Ik denk dat je doelt op Jonhson en Jackson)
Geweldig toch, de film had vanaf het moment dat hun 2 zo geweldig dood gingen al mijn aandacht.

avatar van lau12345

lau12345

B film .

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Wat een geweldige film!! Zwaar over the top en zo ontzettend grappig! Heel erg lang geleden dat ik zo luidkeels heb gelachen bij een film. Will Ferrell is weer op het niveau van Old School. Supergenieten, waarom komt er niet elke week een film als dit uit?

avatar van MrLee

MrLee

Met de trailer heb je eigenlijk alles wel gezien, jammer, had er echt meer van verwacht!

avatar van Chupacabras

Chupacabras

FullMoon schreef:

Jeetje mina zeg wat een slechte film. Echt zo'n actiefilm voor minder begaafden. Bij de 15de minuut heb ik er mee gestopt. Omdat er een paar goede acteurs er in zaten krijgt ie slechts 2 sterren.

Als jij iets niet grappig vind is het meteen voor minder begaafden.... Mmmm, zegt iets over jouw begaafdheid.

Over de film: Heb een aantal keren kunnen lachen, actie was leuk om te zien, de sprong waar iedereen het over heeft, was zeer verrassend. Voor de rest geen superfilm, maar een lekker verstand op nul (ben tenslotte minderbegaafd), lachen en schieten film...

Vond trouwens wel leuk om op de aftiteling die sneer naar de kredietcrisis te zien, door alle cijfers die voorbijkwamen (of is het voorbij kwamen, of nog iets anders

avatar van venlonaar

venlonaar

wat een slechte film, het is mij nog niet voor gekomen dan ik de film uit heb gezet maar dit was de eerste keer. de film krijg van mij een 0.5

avatar van Poppe

Poppe

bauwens schreef:

Dat is niet waar. Will Ferrel speelt ook in hele goede drama's zoals Stranger than fiction.

Will Ferrell is een begrip omtrent absurdisme/flauwe grappen! Als je een film kijkt met Ferrell in de hoofdrol, dan weet je ( mits je goed geinformeerd bent, en dat zijn blijkbaar de meeste MoMe'ers niet) wat je kan verwachten! Onsamenhangend gepiepel en geneuzel.

avatar van CRu

CRu

Leuk, maar duurde net te lang. Aardig vermaak op de vrijdagavond.

Meest amusant zijn de vermakelijke conversaties tussendoor. Duidelijke Will Ferrell flick, niet z'n beste, maar ook niet de minste.

avatar van scumfrog

scumfrog

lekkere slappe humor, leuke vermakelijke film....

avatar van RipCurl

RipCurl

De eerste 10 minuten was briljant, daarna is het gewoon weer zo'n zuigfilm met Will Ferrell. Vanwege de eerste 10 minuten dus een halve ster extra.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Waarom heeft iedereen zo'n hekel aan die gast? Ik vond 'm best droog.

avatar van geetje

geetje

begon ijzersterk maar [spoiler[na de dood van Dwayne Johnson en Samuel L. Jackson zakt de film als een pluppudding in mekaar een eentje van mij

avatar van choller

choller

wel geinig filmpie maar cker geen hoogstaande comedy

avatar van Konstantin

Konstantin

de trailer was 100 keer beter dan de film,Totaal niet waard 1 ster * en erg missleidende poster

Heb bijna de hele film plat gelegen. Geniale humor, maar wel hele specifieke... ik kan me voorstellen dat heel veel mensen de film ook afzetten. Voor mij echt een topper.!

avatar van Killer-Instinct

Killer-Instinct

Leuke film die wel erg flauw is maar als je daar tegen bestand bent kun je hiervan waarschijnlijk wel genieten.
Wel jammer dat Jackson en The Rock zo snel doodgaan,hoewel het ook wel briljant is aan de ene kant,want als je ze zo langzaam ziet vallen naar die stoep denk je echt,Huh,ze gaan toch op die stoep vallen,gaan ze dood,huh,jaaa,neee,JA,hahaha(tenminste,zoiets dacht ik,was wel leuke scene) maar had me ook leuk geleken om meer clashes te zien tussen hun en 'the other guys'
Ik vond niet dat er erg goed geacteerd werd maar is op zich ook niet nodig en leuk om Titus Pullo uit top-serie 'Rome' te zien als badguy.
Ik vond dat er best veel leuke grappen inzaten maar ja,ik kan al lachen als die zwervers weglopen en iets zeggen in de richting van ; We will make love in your again!

Jammer dat Keaton rustig blijft in zijn rol,die had zich meer mogen laten gaan,en Eva Mendez is altijd wel lekker om tegen aan te kijken en hoe Mark reageerde op haar was ook leuk.

Flauw flauw,maar vermakelijk,kijkt lekker weg!

avatar van toetje1977

toetje1977

Ik heb me er goed mee vermaakt, erg flauwe humor, lekker droog.

En je kijkt toch heel anders naar een Prius als je die nu ziet

avatar van Saaimen

Saaimen

In tijden niet zo een beroerde film gezien.. Ben echt wel een fan van flauwe humor, maar dit sloeg alles! Zo een topcast en dan zo een flauwe film. Ik zei steeds tegen mezelf na deze scene wordt het wel beter want slechter kan niet, nou dat had ik dus fout !! ENIGE geniale grap was: "Aim for the Bushes" als je het al zo schrijft.. als je twijfelt of je deze moet kijken: NIET DOEN!

avatar van brabusRUS

brabusRUS

I'm like a peacock, you gotta let me fly!

Waarom heeft deze film zo'n lage notering op Moviemeter!? Ik vond dit een heerlijke flauwe buddy-cop comedie! Ik heb zo veel gelachen. Will Ferrell is heerlijk flauw in deze film. Maar ook Wahlberg doet het goed, wat mij opviel. Ook de bijrollen van onder andere Steve Coogan, die hen telkens probeert om te kopen met kaartjes, en Michael Keaton als Captain Gene, zijn geweldig! En dan die zwerver in die Prius, heerlijk. Ik snap de negatieve reactie hier helemaal niet! Als je naar een film gaat met Will Ferrell gaat dan weet je gewoon dat er veel flauw humor in zit.

De film bevat actie, prima verhaal, feel-good en het allerbelangrijkste: veel humor! Hou je van flauwe humor en Will Ferrell? Dan ga je heel erg veel genieten van deze film. Toppertje!

avatar van JamesB009

JamesB009

Grappige film, zeker de moeite waard om te kijken in een melige bui. Verhaal is wel oke, maar wat langdradig in mijn ogen.

avatar van mandy7

mandy7

Ik wist dat ik flauwheid kon verwachten en had me daar ook op ingesteld.

Daardoor heb ik mij prima vermaakt.

De running gag van al die bloedmooie vrouwen die zich op Will Ferrell storten was ook hilarisch.

En de " I'm a peackock you gotta let me fly! "-line, heerlijk.

avatar van winglo

winglo

Uitgezet na een klein uurtje. Begin dacht ik nog dat het misschien nog iets zou worden met Samuel en The Rock.. Maar wat een ongelooflijke BOUT film is dit zeg.. Will Ferrell moeten ze ook geen films meer laten maken.. zijn hoofd alleen al.. Wahlberg kan zich beter bezig houden met nieuwe seizoenen Entrourage!

Enige positieve -> Eva Mendez!

avatar van paul83

paul83

winglo schreef:

Enige positieve -> Eva Mendez!

Half uurtje kijken en dan stemmen. Dat kan natuurlijk niet....

avatar van brabusRUS

brabusRUS

paul83 schreef:

Half uurtje kijken en dan stemmen. Dat kan natuurlijk niet....

Ben ik het met je eens. De film in het tweede gedeelte alleen maar leuker. Waarom kijk je een film met Will Ferrell, als je toch niet leuk vindt? Ik vind het een heerlijke acteur! Zijn hoofd alleen al is grappig.

avatar van Quentin

Quentin

Eerste uur is geniaal - alhoewel wel erg veel grappen gerelateerd waren aan de Amerikaanse cultuur / economie, dus ik begrijp het wel als de helft van de grappen het publiek niet echt bereiken - , daarna zakte de boel helaas wat in. 4* voor het eerste uur, 3,25* voor het geheel.

avatar van TroubleSome

TroubleSome

Leuk om 1 keer te zien. De eerste paar minuten zijn veelbelovend.

Jammer dat de trailer "dit bepaalde" moment in het begin niet laat zien.

Op deze manier wekken ze de illusie dat de gehele film zo actievol is.

Maar helaas.