Crazy on the Outside (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tim Allen
Met onder meer: Tim Allen, Sigourney Weaver en Ray Liotta
Plot Crazy on the Outside
"He survived three years of hard time. Now comes a little family time."
Tommy (Tim Allen) is een ex-gedetineerde die zijn reclasseringsagent Angela (Jeanne Tripplehorn) probeert te versieren. Zijn worsteling om weer een normaal leven op te pakken wordt extra bemoeilijkt door de manipulatieve, oudere zus Viki (Sigourney Weaver) en haar sarcastische, irritante echtgenoot Ed (J.K. Simmons).
Tommy
Grandma
Ethan Papadopolous
Cooper Luboja
Justinw
Overmatige standaard Amerikaanse cliché film maar toch wel leuk tijdverdrijf.
De digitale effecten zoals die trein zagen er overigens belachelijk slecht uit.
Inderdaad een leuk tussendoortje en niet meer dan dat. De cast is best leuk (Julie Bowen was verrukkelijk) en het verhaal ook, alleen jammer dat het zo voorspelbaar en cliché is. Het eerste uur van de film is nog het leukste daarna wordt het minder (de clichés nemen dan de boventoon).
nightbreed
Matig en nergens echt leuk. Gelukkig kijkt de film wel makkelijk weg, al heb ik me hier en daar wel een beetje zitten ergeren.
Dennissssss
Niet 1x gelachen, de hele tijd op de klok gekeken om te zien hoe lang de film nog duurt. Amper vermaakt. Gewoon een saaie film en zeker geen aanrader.
Decec
Een redelijke misdaad/komedie film...
Redelijk acteerwerk...
Beetje flauw...
Redelijk regie/acteur Tim Allen
Geen moeite waard..
Fran
- 1953 berichten
Tsja, ik vond het maar een middelmatig filmpje dat op zich wel geinig was om naar te kijken maar die toch behoorlijk wat mist om echt leuk te worden. Af en toe heb ik wat gegrinnikt. Bijvoorbeeld toen die zwager van Tommy heel de tijd Frankrijk als een synoniem gebruikte voor de gevangenis. Verder was het allemaal behoorlijk flauw.
De film vind ik eerlijk gezegd meer naar een romcom neigen. Maar ook het romantische verhaal vind ik niet uit de verf komen. Tim Allen is wat het romantische aspect van acteren betreft een behoorlijke houten klaas waardoor er gewoon geen chemie ontstond. Hoe zeer zijn tegenspeelster ook haar best deed. Sigourny Weaver vond ik trouwens wel leuk in deze film.
Alles bij elkaar gezien vond ik het maar magertjes.
Waackx
Sigourny blijft een goede actrice hoor...
Niemand heeft ook gezegd dat ze dat niet is.
harm1985
Toch een tegenvaller, begon hoopgevend, met Tim Allen die visies heeft van mensen met hun hoofd in de frituurpan stoppen en een vork in iemands hoofd te steken, maar daarna vervalt hij toch weer in zijn brave rol als goeddoener. Zijn twee hulpjes zijn ook een beetje teveel van het goede, dat soort types hebben we al te vaak gezien in dit soort films. Dat we dan in het laatste deel de RomCom kant opgaan is een beetje de doodsteek.
Jammer.
brabusRUS
Een typische Tim Allen film. Voorspelbaar, maar wel leuk om te zien. De film is lekker luchtig en bevat hier en daar komische Tim Allen momenten. Ook Sigourney Weaver deed het leuk.
Lekkere makkelijk film met een typisch Amerikaanse setting waar Tim Allen, Sigourney Weaver en andere background acteurs voor komische momenten zorgen.
TimZor
redelijk te kijken. het leukste was Weaver met al haar leugens. Allen heb ik nooit leuk gevonden, maar ondanks dat evengoed een kijkbeurt waard.
m1701
Vond het zeker wel een vermakelijke film.
Vooral het begin was wel grappig, na het einde toe
werd het wat meer een drama, maar film keek lekker weg.
Ook het acteerwerk van al die grote acteurs was leuk.
Mad Man Mundt
Toch ook wel een skill op zich om met een cast als deze niet een leuke scène weten te creëren...
Alexander1900
In deze film spelen bijna alleen maar bekende acteurs en actrices maar dat mocht niet baten. Op MovieMeter staat dat het een komedie is, maar echt leuk werd het nooit. Het is een mix van komedie, drama, misdaad en romantiek zou ik zeggen.
Je mist helemaal niks als je deze film niet gezien hebt. Ik houd het op een voldoende.
PS de leukste grappen zitten in de trailer.

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie