Crazy on the Outside (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tim Allen
Met onder meer: Tim Allen, Sigourney Weaver en Ray Liotta
Plot Crazy on the Outside
"He survived three years of hard time. Now comes a little family time."
Tommy (Tim Allen) is een ex-gedetineerde die zijn reclasseringsagent Angela (Jeanne Tripplehorn) probeert te versieren. Zijn worsteling om weer een normaal leven op te pakken wordt extra bemoeilijkt door de manipulatieve, oudere zus Viki (Sigourney Weaver) en haar sarcastische, irritante echtgenoot Ed (J.K. Simmons).
Tommy
Ethan Papadopolous
Cooper Luboja
kArIzMa_Movie
eppy
niet slecht, en ik denk als je tim allan en jk simmons leuk vind dat deze film best te pruimen is.
het concept is leuk ook de pathalogische aangelegen zus was een leuk element, de cast was ook leuk en erg goed. maar het draait eigenlijk op niets uit en voor dat je er erg in hebt zit je een dertien in dozijn film te kijken.
ik zelf denk aan een overdaad aan ingrediënten, teveel personages die het geheel eigenlijk tot een warrig zooitje maken.
voor de rest is ie best wel te pruimen op een uitkater niet nadenk zondagmiddag......
Xen0n
Heb wel zin in een comedietje voor morgen overdag
Verwacht er niet teveel van, maar toch.
missl
goede cast echter word de film nergens beter dan gewoon leuk en entertaining.
xaid
leuk vermakelijk filmpje , zeker wel 1tje om aan te raden voor een leuk avondje met je vriendin/vriend
stuffie
Saaie film, gebeurt geen reet. 2 sterren omdat ik 1 keer heb gelachen ("sorry for my language mam, but you scared me the shit outta my ass").
grandpa
ja da's wel 2* waard zo'n one liner
Drikturpin
Nou denk dat dit wel de slechtste film is die ik ooit heb gezien,ben maar achter mn pc gaan zitten.
Mijn vriendin heeft hem uitgezeten heb ik respect voor.
Er gebeurd helemaal niets in deze film zonde van de tijd en het geld om deze film temaken. 3,22 sterren ????
0,5 is nog teveel jammer vind tim allen altijd wel leuk nu niet meer dus wat een draak.
RickZ
Komedie met bekende acteurs en rustig verhaaltje, niet heel leuk, netaan onderhoudend. En met leuke chicks.
stuffie
ja da's wel 2* waard zo'n one liner
ok, je hebt gelijk, verlaagd naar 1 ster.
Xen0n
Leuke simpele comedie. Valt weinig over te zeggen...
Niet zo veel hele hilarische grappen, maar over het geheel gezien vermakelijk. Sitcom achtig, ik houd er wel van.
geejeetje
Een film waar een behoorlijke 'Disney-moraal' in zit. Woorden als in de trant van 'leef je droom' en 'ga altijd je eigen weg' voerden vooral in het begin de boventoon.
Het leuke hiervan was dan wel weer dat tenminste het verhaal, sommige plotwendingen en bepaalde personages (J.K. Simmons en de oma) een goed tegengewicht bieden.
Keerzijde is dan wel weer dat de film nooit een bepaalde kant op slaat, en rustig voort blijft kabbelen zonder op een aantal bepaalde punten eruit te springen.
Absoluut leuk om eens te kijken op een zondagavond als er niets anders op televisie is. Dan is hij toch wel de moeite waard.
Waku
Beetje zoutloze voorspelbare en flauwe romantische komedie.
Tim Allen weet inclusief zichzelf een aardige bekende cast bij elkaar te sprokkelen ( Weaver, Liotta) maar ook die kunnen de film niet wat extra glans geven.
Resultaat is een komedie met te overdreven "komische" personages. Met name de mede ex gevangenen in het piraten restaurant zijn een drama om naar te kijken.
Het blijft allemaal matig.
Niet gezien? Niets gemist.
2*/2,5*
RooieBloemkool
Crazy on the Outside
Een redelijk saai, traag en standaard komedie filmpje. Leuk voor op een brakke zondag als je eisen niet al te hoog zijn. Op een ander willekeurige dag een lange zit met (te) weinig boeiende stukken. De film wordt bestempeld als een komedie alleen zijn de enige (glim)lach momenten in de film flauw, slecht of vreselijk slecht gejat. Jammer dat anno 2010 nog steeds grappen gebruikt worden die al tig keer gebruikt zijn in films, series of wat dan ook . "I'm playing catch-up. Ketchup?". Tenenkrommend, of is dit toch echt een originele grap?
De film kent een aardig bekende cast alleen oogt het allemaal een beetje rommelig en verre van bovengemiddeld geacteerd. De 2 assistenten van Tommy (Tim Allen) lijken haast wel een obsessie te hebben om iets goed te doen bij Tommy, en Tommy zelf acteert erg over-the-top. Pluspuntje is dat het vrouwelijke deel van de cast de film aangenaam maakt om naar te kijken.
Standaard, saai & flauw.
billgoldberg
Matige comedy met enkele bekende sterren. Had er iets meer verwacht, maar de film kwam niet verder dan het predikaat saai, flauw en voorspelbaar eindigend. Goed voor een regenachtige zondagmiddag, meer niet.
schoenmakertje
Tjeesis wat een drama.....heb hem na 19 min. uitgezet. Wat een slechte saaie niet leuke etc. film Zal er niet op stemmen, kan je alleen als je um uitzit, maar eerste 19 min, 0 sterren...
Betamax
Ik kan echt niet begrijpen dat er meer dan 1 ster voor deze film gegeven word.
Wat een waardeloos prul.
Heb het 35 minuten uitgehouden (met moeite)
Geen humor fFlauw, slecht geacteerd en een super slecht verhaal.
Starscream
Op zich wel een leuke film met een paar bekende sterren.maar absoluut geen topper een leuk filmpje om een keer te kijken.
NakedHero
Niet onaardig, kijkt vlotjes weg, maar helaas zoals al eerder aangehaald; doordrenkt met Disney-sentiment..
Ikke79
Wat een slechte film zeg! Sorry hoor, maar het duurde allemaal te lang, de film was voorspelbaar, niet grappig en ondanks de 'goede' acteurs en actrices, heel slecht geacteerd. Deze film krijgt van mij een halve ster, ik werd er gewoon sacherijnig van.. Na een uur veel momenten doorgespoeld, om alleen het voorspelbare einde te kunnen zien..
Dennacho
Oke, het was niet de beste film die ik heb gezien maar ik vond het wel vermakelijk.
Zeker als je even op een zieke dag geen zin hebt om je heel erg in een film te verdiepen. Voorspelbaar en cliché, maar Allen weet het met zijn eeuwige vrolijke gezicht wel op te vrolijken vind ik.
Al met al geef ik hem toch niet meer dan het gemiddelde: een 2.5
PKlijnstra
Allen is, zoals zovaak, erg voorspelbaar in deze film. Film weet opzich de gehele 96min wel te boeien, maar word nooit echt vermakelijk.
f2sputnik
Een leuke film om eens te bekijken, niet meer en niet minder.
Vond Tim Allen stukken beter in zijn serie: Home Improvement.
Thieuke
Gisteren gekeken,
Het verhaal is best wel erg voorspelbaar, maar daarom niet minder leuk, ik heb best een flink aantal keren gelachen!!
Het acteerwerk was alleen ook niet al te sterk, en samen met het voorspelbare verhaal dus niet meer dan 2,5 ster,
Maar let op, je kan hem gerust een keer gaan kijken, want hij was wel grappig.
Waackx
Ongelooflijk hoe slecht en hoe saai deze film is !
ik haat het om films niet af te kijken maar bij deze film heb ik in 2 delen gezien omdat ik er simpelweg er niet doorheen kwam.
De film is niet grappig, cliche en vooral gewoon doodsaai.
Wat moest dit voorstellen ? Komedie ? drama ? ik weet het niet maar alle punten schiet hij te kort.
Als het een komedie moest voorstellen dan is het bij deze veruit de slechtste van 2009.
Ik had al weinig met Allen maar na het zien van deze troep hoef ik nooi meer film van hem te zien.
De film krijgt een 2 van mij, zonder Weaver had ik een 1 gegeven.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod