• 9.375.080 stemmen

Wrong Turn at Tahoe (2009)

Thriller / Misdaad | 90 minuten

Genre: Thriller / Misdaad

Geregisseerd door: Franck Khalfoun

Met onder meer: Harvey Keitel, Cuba Gooding Jr. en Miguel Ferrer

Plot Wrong Turn at Tahoe

Joshua (Cuba Gooding Jr.), die geld int voor een meedogenloze maffiabaas (Miguel Ferrer), leeft in een wereld vol met bruut geweld en mooie vrouwen. Maar wanneer hij zich in het midden van een machtsstrijd bevindt met de meest dominante drugsbaron in het milieu (Harvey Keitel), beseft hij dat elke stap de verkeerde kan zijn.

avatar van NotJustAnOpinion

NotJustAnOpinion

Ik moet zeggen dat ik me toch wel vermaakt heb met deze film ,hij keek in ieder geval makkelijk weg.

Over Cuba Gooding Jr is de laatste jaren veel gezegt en geschreven en niet alles wat hij aanpakte veranderde in goud om het zo maar eens uit te drukken.

Ook met deze film kan hij die kritiek niet wegnemen, de acteerpresatie is zeker niet slecht maar iets bijzonders is het zeker ook niet.

De karakters tonen weinig diepgang en ook het verhaal is weinig omvattend. Ondanks dit alles heb ik me geen moment verveeld.

avatar van 606

Erg fijne film om te zien met sterk acteerwerk van iedereen.

Leuke misdaad sfeer.

avatar van mrwhite

mrwhite

redelijke film met hier aan daar wat klijne foutjes maar goed.het was allemaal wel nog aangenaam om naar te kijken.

miguel ferrer vond ik goed in deze rol één van zijn betere

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Middelmatige iedereen moet dood misdaadfilm. Wat meteen het geheel erg oppervlakkig, vanzelfsprekend en artificieel maakt. Hersenloos en dom verhaal, doch niet onaangenaam om naar te kijken.

avatar van Film Fan

Film Fan

Helemaal geen onaardige misdaad film. Ferrer en Gooding spelen overtuigend en Keitel speelt zoals altijd op zijn Keitels. Cinematografisch zag het er ook degelijk uit. Het enige wat echt slecht gekozen was, was de muziek. Deze was af en toe gewoon irritant te noemen. Er vielen ook genoeg doden en er vloeide daarbij voldoende bloed, wat er niet altijd even overtuigend uit zag. Hoewel ik dacht dat het plot een andere kant op zou gaan liep het zoals het (helaas) hoorde. Op het einde blijf je wel met de vraag zitten "doet ie het of doet ie het niet". Al met al zeker de moeite waard.

avatar van Decec

Decec

Gewoon misdaadfilm...

Prima acteerwerk...

Bekende acteur Cuba Gooding Jr. speelt goed...

Gelukkig van zijn jeugd geheugen, wie is de moordenaar....

Redelijk verhaal...

Minder spannend, maar geen aanrader...

3 sterren!

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Een film waarvan ik dacht dat hij véél minder ging zijn...

Cuba Gooding heb ik tegenwoordig in veel rommel bezig gezien (denk maar aan "The Way of War"), maar deze film vond ik best wel goed.

Het verhaal is nogal simpel, maar daar stoorde ik mij niet aan. Ik heb liever een simpel verhaal dan zo'n ingewikkelde plot die niet/met veel moeite te volgen is.

Om terug te komen op Gooding: hij doet het naar mijn bescheiden mening niet slecht in deze film, maar ook Miguel Ferrer vind ik zeer goed acteren.

De film zit boordevol actie die er erg goed uitziet: zowel de schiet- als de knokpartijen mogen er zijn.

avatar van scorsese

Verrassend goeie misdaadfilm met een wel erg simpel plot. De film wordt in een aangenaam tempo verteld en ook de actie scenes zijn voor de verandering niet supersnel gemonteerd. Goeie dialogen en ook een fijne cast die nog het meeste weet te bereiken met de vrij één-dimensionale karakters. Mede dankzij de korte speelduur (nog geen 90 minuten), verveeld de film geen moment.

Voor de oplettende kijker: het schorpioen/kikker verhaal is al eens eerder verteld in The Crying Game.

avatar van david bohm

david bohm

Heel wat verkeerde afslagen in deze film. Mr Ferrer is een B-film alert in hoogsteigen persoon. In deze tamelijk belachelijke misdaadfilm speelt hij een misdaadbaas,Vincent die luistert naar matige uitvoeringen van Beethoven (Pianosonate 27 in e-mineur) en vaardig is met de honkbalknuppel.

De humor is van een bedenkelijk niveau, de dialogen en het acteerwerk in het algemeen film ontstijgen deze diepte maar net. Toch is de film zo over-the-top dat ie amusant wordt.
Maar goed beschouwd is het pure tijdsverspilling.

avatar van Antinous

Antinous

Ik dacht eerst een film uit de horror serie wrong turn die ik erg goed vind. maar dit was ook niet onaardig . beetje scarface achtige afrekening taferelen.

deze film vanavond op Spike gezien. het viel mij al eerder op dat spike geen zender vermelding heeft op moviemeter terwijl daar toch altijd goede films op komen..

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Redelijk.

Snelle hap. Prima als gemakkelijke tussendoor, wat het natuurlijk nog geen erg hoogstaande cinema maakt. De cast, met Cuba Gooding als verrassende hoofdrol, doet het oké, maar verder is dit gewoon een rechtdoorzee misdaadfilmpje met zo nu en dan schietkraamallures. Goed voor 'n keertje.

avatar van Brabants

Brabants

Wrong Turn at Tahoe is een misdaadfilmpje wat lekker wegkijkt. Aantal bekende namen en een vlotte verhaallijn. Niet hoogstaand maar prima vermaak. Kijken en vergeten.

avatar van Lavrot

Lavrot

Pief paf poef. Best slecht, al acteren Ferrer en Gooding Jr zo beroerd nog niet. Iets, of eigenlijk veel, te simpel verhaal.

avatar van Shadowed

Shadowed

Bedenkelijke misdaadthriller vanuit regisseur Franck Khalfoun, die vooral de schaal mist om een film als Wrong Turn at Tahoe op een goed einde te brengen. Er wordt op die manier een verhaal op het grote witte doek gepresenteerd waarin misdaadorganisaties elkaar te lijf gaan, maar klaarblijkelijk enkel beschikking hebben over 2 tot 10 bendeleden. Miguel Ferrer speelt daarnaast een nogal belachelijke baas en Cuba Gooding Jr. kent niet genoeg charme voor zijn redelijk kille personage. Enkele brutale scenes en een redelijk bombastische finale zorgen voor wat leven in de brouwerij, maar het zijn schaarse hoogtepuntjes binnen een film die menig kijker waarschijnlijk niet al te lang zal bijblijven.