• 9.374.935 stemmen

Wrong Turn at Tahoe (2009)

Thriller / Misdaad | 90 minuten

Genre: Thriller / Misdaad

Geregisseerd door: Franck Khalfoun

Met onder meer: Harvey Keitel, Cuba Gooding Jr. en Miguel Ferrer

Plot Wrong Turn at Tahoe

Joshua (Cuba Gooding Jr.), die geld int voor een meedogenloze maffiabaas (Miguel Ferrer), leeft in een wereld vol met bruut geweld en mooie vrouwen. Maar wanneer hij zich in het midden van een machtsstrijd bevindt met de meest dominante drugsbaron in het milieu (Harvey Keitel), beseft hij dat elke stap de verkeerde kan zijn.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Een film uit 2010, die óók pas in 2010 gereleased wordt in de USA.

Kunnen die twee belachelijke stemmen even worden verwijderd door de mods?

avatar van Mug

Mug

Volgens mij is dit de zoveelste 'nu al te pindakazen' release die de laatste jaren nogal in trek zijn. Sowieso is imdb-info niet heilig.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Hmm, oké dan.

avatar van LucretiaBorg

LucretiaBorg

Toch is hij al te zien en dus te krijgen, wat me al geen goed voorgevoel geeft, plus dat Gooding al teveel slechte films gemaakt, om me warm te maken voor iets nieuws.Ik heb geen hele goede reviews gelezen,maar ook niet hele slechte, behalve dat hij veel te vaak dingen herhaalt, maar verder kan ik ook niet af gaan op die paar stemmen, dus ik wacht nog ff af, alhoewel ik altijd graag naar Kartel kijk en Miguel Ferrer is meer een serieacteur, maar hij doet het wel aardig in films, vooral in een sterke bijrol. Blijft de maker over en die heeft P2 gemaakt, waar ik me niks van herinner, als ik hem al gezien heb. We zullen zien....

avatar van eppy

eppy

nou je kunt 'm met een gerust hart kijken, het is een van de betere acteerprestaties van de afgelopen jaren van meneer gooding.

ik heb in ieder geval genoten.....

avatar van hansbreda

hansbreda

Zeker niet slecht geacteerd, maar weinig diepgang in de karakters. Bovendien wel heel ongeloofwaardig dat 2 man het opneemt tegen een heel legertje maffiakoppen.

3***

avatar van rebelman

rebelman

Hele vermakelijke film met een goeie rol dit keer voor Cuba en natuurlijk Keitel.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

boze gangsters/maffioso film waar flink in afgerekend wordt. was blij dat er na 1 uur nog iets van een uitleg/wending kwam, anders had het een nutteloze wie schiet wie eerst film geworden. maar ook met deze uitleg bleef het een magere boze mannen film

2.5

avatar van boldhead

boldhead

goeie gangsterfilm, mooie rol van cuba

avatar van barcam

barcam

Tweemansleger schiet honderden gangsters neer geserveerd met pseudo Tarantino dialogen.

En het acteertalent van Cuba bestaat er in deze film uit om een gezicht te trekken waarbij je denkt dat hij diarree of zo heeft.

Waardeloos.

avatar van Angel24

Angel24

Gooding zet hier absoluut een zeer sterke rol neer, het is jammer dat het overige acteerwerk en de rest van het verhaal hier niet geheel bij aansluit.

Veel actie maar weinig diepte.

avatar van vinnie33

vinnie33

Vermakelijke film, plot was op zich wel duidelijk

avatar van lau12345

lau12345

Vond het maar een matig filmpje.

Kan er niet meer van maken als 2.5 * .

avatar van plompa

plompa

narva77 schreef:

Een film uit 2010, die óók pas in 2010 gereleased wordt in de USA.

Kunnen die twee belachelijke stemmen even worden verwijderd door de mods?

lul niet. zit nu te kijken. is allang gereleased

avatar van NotJustAnOpinion

NotJustAnOpinion

Ik moet zeggen dat ik me toch wel vermaakt heb met deze film ,hij keek in ieder geval makkelijk weg.

Over Cuba Gooding Jr is de laatste jaren veel gezegt en geschreven en niet alles wat hij aanpakte veranderde in goud om het zo maar eens uit te drukken.

Ook met deze film kan hij die kritiek niet wegnemen, de acteerpresatie is zeker niet slecht maar iets bijzonders is het zeker ook niet.

De karakters tonen weinig diepgang en ook het verhaal is weinig omvattend. Ondanks dit alles heb ik me geen moment verveeld.

avatar van drissie

drissie

ik heb geen woorden voor gwn een top film een 5

avatar van chevy93

chevy93

Toch raar dat hier al 24 stemmen zijn en op iMDB nog geen .

Hij is inderdaad al te downloaden ( ), dus waarom op iMDB nog geen stemmen?

avatar van christophel

christophel

ik vond er niets aan, moeite om hem uit te kijken, totaal geen inhoud

avatar van SITH_LORD

SITH_LORD

Deze film heb ik gisteravond gekeken en ik vond het absoluut geen tegenvaller, het verhaal liep wel lekker snel door. alleen dat met z'n tweeën tegen een heel huis met van die maffiosi was wel een beetje overdreven en het einde natuurlijk hè, wat zou hij nou gedaan hebben?!

avatar van Raffael77

Raffael77

Is mij niet tegen gevallen. Keek lekker weg en zit ook het nodige actie in.

Acteer werk is aardig en soms goed.

Verhaal is redelijk maar wel vermakelijk.

Effecten zijn aardig alleen bed scene is matig want het zag er niet echt uit.

avatar van Waku

Waku

Film die totaal in teken staat van "afrekeningen"

En dat is eigenlijk ook het gehele verhaal.

De uit eindelijke verstandhouding tussen ljifwacht Joshua en zijn maffiabaas doet met name aan het slot je wenkbrouwen fronsen.

Maar liefhebbers van harde actie en geweldadige scenes komen hier zeker aan hun trekken.

Er is geen gebrek aan bloedige actiescenes.

avatar van 606

Erg fijne film om te zien met sterk acteerwerk van iedereen.

Leuke misdaad sfeer.

avatar van RickZ

RickZ

Misdaadthriller over wraak in de onderwereld. Het begin is wat standaard en slap (2*) vergeleken met de prachtige bloederige shootout aan het einde (4*), dus blijf de gehele film kijken

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Aardige film, wel erg donker gehouden. De liefhebber van veel aktie komt in elk geval aan zijn trekken. De maag wordt gespaard doordat er geen overdreven bloederige beelden te zien zijn. Wel vind ik het einde onlogisch; Joshua doodt Vincent omdat die zijn vader vermoord heeft, iets wat hij dus al vele jaren weet. En wie, wat, waar is zijn eigen kind en vrouw??? Ergens halverwege pleegt hij een telefoontje waaruit je kon opmaken dat hij zelf ook een kind en partner heeft). Maar de film zelf amuseert voldoende.

avatar van armand 1

armand 1

gewone film

avatar van mrwhite

mrwhite

redelijke film met hier aan daar wat klijne foutjes maar goed.het was allemaal wel nog aangenaam om naar te kijken.

miguel ferrer vond ik goed in deze rol één van zijn betere

avatar van Saaimen

Saaimen

Ik vond het persoonlijk ook wel een redelijk filmpje.. Had een beetje gevoel of het low-budget moest blijven en het is gewoon een B-film. Daardoor is hij wel aardig in elkaar gezet.. Maar de glorietijden van Cuba Gooding Jr. en Harvey Keitel lijken we toch al in een ver verleden achter ons te hebben gelaten.

avatar van race-eend

race-eend

Een typische misdaad film maffia style, kon mij wel bekoren, op enkele onrealistische dingen na, moeite waard voor liefhebbers van het genre, drie sterren

avatar van dwid

dwid

Zal de film binnenkort eens ff checken, maar als ik naar de poster kijk, denk ik niet aan een 2010 film, meer begin jaren 80

avatar van imro

imro

Het begin van de film is erg leuk en ook goed vind ik, maar het laatste half uur slaat helemaal nergens op! Wat een slecht einde zeg, zonde.

Ben een Cuba Gooding fan, maar dit was niet 1 van zijn beste films.