Genre: Actie / Misdaad
Geregisseerd door: Lauro Chartrand
Met onder meer: Steven Seagal, Darren Shahlavi en D. Neil Mark
Plot Born to Raise Hell
"A duty to protect. A heart for vengeance."
Een sterke Interpol-agent (Steven Seagal) wordt toevertrouwd aan een Oost-Europees team dat strijdt tegen wapen- en drugssmokkel in de Balkan. Terwijl hij bezig is met het observeren van een Russische wapendealer, raakt zijn team gevangen in een vuurgevecht tussen een groep zigeuners en de Russen. Hierbij komt één van zijn teamleden om. Gevuld met wraak, besluit hij de dood van zijn vriend te wreken.
Bobby
Christian
Nina
Dorina
DiDa
De nieuwe Seagal. Wordt op dit moment opgenomen in Bulgarije.
De cover ziet er in ieder geval goed uit.
Lui (crew films)
Laten we in ieder geval hopen dat dit niet weer een goedkope Oostblok-productie wordt!
Het filmen zit erop.
De film gaat binnenkort in post-production. Ben toch benieuwd wat dit gaat worden...
blisteringdude
Steven had een tijdje geleden op Twitter gezegd dat de fans deze film geweldig zouden filmen. Ben benieuwd
!
blisteringdude
http://www.steven-seagal.ne... Steven tijdens zijn verblijf in Romenië om deze film te maken. Hij ziet er wel badass uit
domkey
Steven Seagal & Russen....
Gevuld met wraak, ik vraag me af over welke enorme hoeveelheid men het dan heeft. Lijkt me toch al iets.
domkey
Je hebt gewoon gelijk, z'n vorige films waren pareltjes.
Je hebt gewoon gelijk, z'n vorige films waren pareltjes.
Nu heb je snel je bericht aangepast en komt het anders over.
Ja zoals ik al zei eerst stond er alleen steven seagal en russen
Later zet je de rest erbij nadat ik op je reageer.
Ja en
Ik weet het niet jij reageert vreemd op wat ik zeg.
Maar nu weer back to the movie
of stuur me een PM
DiDa
Voltage Pictures heeft een link geplaatste naar de trailer van deze film. Alleen werkt het filmpje niet.....? Balen.
DiDa
Ik denk dat we eerlijk moeten zijn:
Het ziet er niet zo best uit. Na Driven To Kill, The Keeper en A Dangerous Man ben ik na het zien van deze trailer bang dat Seagal weer keihard terugvalt naar de tijd van Shadow Man en Attack Force (oké misschien deze niet want die is wel heel erg).
Ten eerste moet degene die deze trailer heeft gemaakt zich schamen voor zijn werk. De trailer is zeer slecht in elkaar gezet, weet niet te triggeren en bestaat eigenlijk (voor zover ik het zie) uit 5 verschillende scenes uit de film die door elkaar zijn gemixt.
Uitgaande van de trailer oogt de film goedkoop en saai. Uit de trailer is geen verhaal op te maken. Wat wel op is te maken is de slechte editing van de vechtscenes. Let hierbij op het stuk wanneer Seagal die mannen buiten bij zijn auto in elkaar ramt. Je ziet niet wat er gebeurd. Verder zijn de slowmotion shots overbodig.
Je kunt een film niet beoordelen vanuit een trailer, maar 1 ding is zeker: de trailer weet me nog niet enthousiast te krijgen.
We wachten af...
jumpstylemovie
Steven Seagal... kijk, mocht ik ooit een film regiseren, dan weet ik wel wie ik niet cast.
blisteringdude
Iemand heeft hem al gezien dus? Kan niet, dus verwijderen die stem graag.
Iemand heeft hem al gezien dus? Kan niet, dus verwijderen die stem graag.
Waarom kan dat niet ?
DiDa
De film is nog niet eens uit post-production en er is nog geen releasedatum bekend.
Misschien dat de stemmer even een review kan plaatsen met details over de film.....
Oh ja daar had ik nog niet naar gekeken inderdaad.
DiDa
Kan de stem nog verwijderd worden?
Verder is er nog steeds geen releasedatum bekend. Het duurt wel lang. Ik heb het vermoeden dat men wacht tot september om vervolgens mee te liften op het eventuele succes van Machete (waar Seagal ook inzit).
SSeagal
We wachten af...
Inderdaad, we wachten af...al moet ik zeggen dat de vechtscenes er juist verfrissend uitzien, met dat slow-mo bloed enzo, vond het wel lol, en juist prima te zien wat seagal doet imo
!
Ik bedoel natuurlijk dat de fans deze film geweldig zouden gaan vinden.
DiDa
Het duurt trouwens lang alvorens we een releasedatum te horen krijgen...
mrwhite
ik denk dat dit wel eens zijn grote comback zal worden !!!! NOT !!!!
lig het aan mij maar ik heb de indruk dat hij enkel het kleur van een poster veranderd bij een nieuwe film??
mrwhite
hij produceerd en schrijft vaak zn eigen crap mss dat hij zich daar ook me bezighoud.

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan