• 9.376.815 stemmen

Deep in the Valley (2009)

Komedie | 96 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Hot Babes

Geregisseerd door: Christian Forte

Met onder meer: Chris Pratt, Brendan Hines en Denise Richards

Plot Deep in the Valley

"Where Every Fantasy Comes True"

Carl en Lester komen via een mysterieuze videocabine terecht in een levensechte pornofilm. Het is daar aan Bambi en Daphne om zich over de jongens te ontfermen, zoals dat alleen in hun dromen kan. Beide indringers moeten ondertussen uit handen zien te blijven van 'super agent' Rod Cannon en zijn partner, de strenge meesteres Suzi Diablo.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van JvdV

JvdV

Als de intentie is geweest bij t maken van de film, prop zo veel mogelijk hot babes in een film met alle cliché porno film situaties Dan oordeel ik 5 sterren....

Kijk ik verder dan alleen hot babes, wat niet meevalt bij deze film, aangezien er exemplaren door t beeld lopen die je bijna verplichten niet te gaan lopen tijdens de film, dan oordeel ik toch maar 2 sterren voor 't verhaal.

Maar goed, deze film ga je ook niet aan zetten als je een goed verhaal wilt, deze zet je aan puur voor de babes...

Dus mijn toegewezen score is het gemiddelde:

Babes 5 sterren, verhaal 2 sterren, score 3,5 ster

avatar van Film Pegasus

Een typisch Amerikaanse puberparodie dat denkt om wat suggestief bloot te laten zien en enkele flauwe woordspelingen te gebruiken al voldoende is om een film in elkaar te boksen. Helaas werkt dat niet en is de film dus ook zeer flauw en de moeite niet om te zien.

avatar van rep_robert

Toegegeven, het is minder slecht dan ik had verwacht. Acteerwerk is natuurlijk wel vreselijk met die 2 klonen in de hoofdrol. Ook het begin is erg slecht. Gelukkig kon ik nog wel lachen om die porno wereld(noem het maar gerust soft-erotiek). Veel flauwe woordgrappen en beeldgrappen.Ik heb toch regelmatig een glimlachje op mijn gezicht gehad tijdens deze film.

Toch zakt het niveau weer in richting het einde en wordt er een totaal onnodig liefdesplotje ingegooid.

avatar van blurp194

blurp194

Ongeveer evenveel inhoud als de aquariumdvd. Die speel je ook niet voor de karakterrollen of het goede verhaal. Toch zal dat niet de bedoeling geweest zijn lijkt me, en er had met dit gegeven wellicht iets van een cult- of camp geval gemaakt kunnen worden, en dat is het toch niet echt geworden. Wat er dan precies aan ontbreekt om dat te halen? net iets meer inspiratie, als ik het zo even bedenk. Maar die was er kennelijk niet, want dat de opzet mislukt is is wel duidelijk.