• 9.370.253 stemmen

Geregisseerd door: Jon Turteltaub

Met onder meer: Victor Wong, Michael Treanor en Chad Power

Releasedatum: 8 juli 1993

Plot 3 Ninjas

"Crosses Teenage Mutant Ninja Turtles and Home Alone!"

Drie nog jonge broers hebben tegen de zin van hun vader hun hele leven al ninja-trainingen gekregen van hun Japanse grootvader. Wanneer een voormalige leerling van hun opa, die zijn ninja-opleiding voor slechte doeleinden gebruikt, door hun vader in het nauw wordt gedreven wil hij hen laten kidnappen. Nu moeten de jongens hun speciale technieken inzetten om zich te verdedigen.

Grandpa Mori Tanaka

Samuel 'Rocky' Douglas Jr.

Jeffrey 'Colt' Douglas

Michael 'Tum Tum' Douglas

Hugo Snyder

Samuel Douglas Sr., FBI

Jessica Douglas

avatar van Roofless

Roofless

goeie kinderfilm, leuk vermaak, verder niets speciaals, maar films als open water horen toch eerder thuis in deze flop top..

avatar van sonyjh

sonyjh

als kind vond ik hem ook aardig.

Als ik hem nu voor het eerst zou zien zou ik waarschijnlijk ook zeggen: wat een kutfilm.

Maar hij is bedoelt voor kinderen, en als kind hem ik me ziek gelachen met deze film

avatar van RJR

RJR

Als kind was dit één van mijn favoriete films....dus toch ****

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

je moet de film beoordelen als een kinderfilm.

maar slecht is hij niet .

hij heeft wel goede humor.

ik geef 3.0

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Echt een film tot en met 12 (10?) jaar. Flauwe humor en zo'n saaie gevechten.

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

Haha deze film keek ik vroeger ALTIJD deze huurde ik altijd in de videotheek. Toen vond ik hem nog leuk maar helaas: aan alles komt een eind Nog aardige actiefilm voor kleintjes en wat jack-sparrow al zegt: deze film moet je beoordelen als een kinderfilm. Maar zelfs daar was hij nog best slecht in, maar in vergelijking met andere afschuwelijke kinderfilms toch maar:

avatar van mikeh

mikeh

onzin dat deze in de flop 100 staat,

als kind vond ik deze film geweldig.

en zo moet je hem ook beoordelen, nu vind je er niets meer aan nee.

avatar van Joe-K

Joe-K

mikeh schreef:

onzin dat deze in de flop 100 staat,

als kind vond ik deze film geweldig.

en zo moet je hem ook beoordelen, nu vind je er niets meer aan nee.

avatar van tom54

tom54

Slecht.

avatar van Metalfist

Metalfist

Vroeger vond ik deze wel goed => 3* maar ik denk dat als ik hem nu terug zou zien dan zou ik een 1 ofzo geven

avatar van movie*freak

movie*freak

Weer zo een jeugd herinering filmpje

1 en half ster

avatar van mj rules

mj rules

Heb alle 3 ninjas films en vin deze de beste. heb hem al zeker 20x gezien en ben hem nog niet moe gezien. daarom 5*****.

avatar van ags50

ags50

Leuke kinderfilm, waarin behoorlijk veel geweld voorkomt maar geen bloed vloeit. Vermakelijk hoe het jongste ventje zijn veel grotere tegenstanders vloert. Vreemd dat zo vaak een Chinees in Hollywood-films voor Japanner moet doorgaan (en minder vaak andersom). Nu speelt Victor Wong als de Japanse grootvader (en zijn dochter - de moeder van de kids - heeft geen enkel Oosters kenmerk).

avatar van mc ninja

mc ninja

die met hulk hogan is nog veeeeeeel slechter

en er waren ook goede ninjas,voor de mensen die het niet weten

keek er naar toen ik 4 was,weet niet wat ik er nu van zou vinden

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Een film die mij vroeger erg wist te vermaken! Jammer dat ik vroeger niet snapte dat dit eigenlijk een gigantishe prutfilm is! Ik hoef deze nu niet meer te zien, want ik weet zeker dat ie het einde van de speelduur niet haalt....!

* *

avatar van Shinobi

Shinobi

Als kind vond ik deze film altijd wel lachen, maar nu hoef ik 'm echt niet meer te zien.

Ik geef 'm 2, 0 sterren.

avatar van AGE-411

AGE-411

RJR schreef:

Als kind was dit één van mijn favoriete films....dus toch ****

Wij keken toch liever naar Rambo of Predator.

avatar van Fallen God

Fallen God

Vroeger zou ik deze film 5* geven maar nu de helft 2.5*

avatar van eminemfan190

eminemfan190

waarom is het zo dat er vet veel films die ik leuk vind hier in de flop staan of een lage beaordeling hebben

avatar van MoviePom

MoviePom

Het is een kinderfilm, beoordeel hem dan als een kinderfilm. Ik heb deze film toen ik een jaar of 8 was tig keer bekeken en vond hem helemaal te gek. Achterlijk dat hij in de flop 100 staat. Misschien moet er maar moviemeter voor kids komen ofzo. Kinderfilms moeten namelijk niet beoordeeld worden door ouwe saaie filmsnobs.

5* Omdat ik deze film als kind zeker 5 sterren had gegeven en nu dus nog even als een kind stem.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Slechte, Erg flauwe Film die ik niet nog eens hoef te zien, Ik vond dat er vreselijk geacteerd werd maar dat was niet het enige, Het Verhaal vind ik ook super slecht kortom : Voor mij klopt er niks aan deze Film.

avatar van wwelover

wwelover

Als kleine jongen vond ik het wel geinig . 100x gezien ofzo

avatar van gijs (-.-)

gijs (-.-)

dit was vroeger mijn favoriete film ik keek hem altijd op VIDEOBAND:P deze film keek ik egt elke dag haha

avatar van Eric§Cartman

Eric§Cartman

Slechte film.

avatar van Woutrr

Woutrr

gijs (-.-) schreef:

haha dat ken ik, maar bij mij was het wekelijks

avatar van douwens

douwens

Deze film vond ik als kind geweldig. Heb deze meerdere keren met mijn broertje bekeken. Beetje overdreven in een floplijst, aangezien het gewoon een kinderfilm is.

2 voor het jeugdsentiment.

avatar van jackie chan

jackie chan

verbazingsweekend leuke film!

Als flop 100 nr 98 had ik er toch veel minder van verwacht.

Hij was cliché, oke, welke films in dit genre niet? qua concept/verhaal niet anders dan Home Alone of die Beethoven films.

Viel me reuze mee! Vond hem niet slecht, daarentegen best goed. Het is ook niet voor de meeste die een 0.5 geven bedoeld. Zal voor velen wel zo zijn dat ze een harde pornofilm verwachten maar een luchtige american pie voorgeschoten krijgen.

Maar als je geen harde porno verwacht dan is het zeker een leuke film!!!

3.5 van mij!!!

avatar van DONNI

DONNI

1 van mn favoriete films als kleine snotter

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ik vond hem als kind anders erg tof. Waarschijnlijk moet ik hem nu niet meer onder ogen zien, maar voor de doelgroep is het dan in elk geval geslaagd...

avatar van coldheaven

coldheaven

Donkerwoud schreef:

Ben ik het helemaal mee eens; als kind heb ik deze werkelijk grijsgedraaid, misschien heb ik hem zelfs nog wel ergens op videoband liggen. Als volwassene wordt het ten sterkste afgeraden om deze te kijken, dus dat doe ik ook niet (ben 18, whoepie!).

Erg geschikt voor de doelgroep t/m 10-12, daarboven waarschijnlijk lachwekkend.