- Home

Releasedatum: 18 maart 2010
Bekijk via iTunes
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Everybody's Fine
"Frank's travelling light but carrying excess baggage."
Een weduwnaar realiseert zich na de dood van zijn vrouw dat zij eigenlijk zijn enige link met zijn kinderen was. Hij neemt het impulsieve besluit een road trip te ondernemen om het contact met zijn inmiddels volwassen kinderen te herstellen.
Frank Goode
Mugger
Dr. Ed

Captain Pervert
- 2003 stemmen
Ik vond het een mooie film. Rustig, subtiel, maar toch een mooi beeld van een ouder wordende man die het contact met zijn kinderen wil oppakken, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot.
De Niro zet een heel aandoenlijk oud mannetje neer waar je meteen sympathie voor hebt. Alles aan hem is precies zoals mijn opa was: de schoenen, de jas, de analoge camera, het vasthouden aan oude technologie (hij belt ook alleen maar via vaste lijnen, terwijl zijn kinderen enkel mobiel bellen). Heel herkenbaar.
De film is niet spectaculair maar mixt een paar leuke ideeën uit andere films tot een aardig geheel.
3,5 sterren
Die kerel die hem die BBQ verkoopt:
"It's 635 dollars. I really can't go any lower than that."
- "How about 600."
"Done."
Haha

Aardig filmpje, met name door De Niro die erg goed en leuk speelt.
Verhaal is al wel bekend en ook niet altijd even fijn uitgewerkt (met name de flashbacks naar de kinderen als ze jong zijn, zijn uitermate storend). Maar de film wordt wel gered door De Niro.

booyo
Robert de Niro tilt deze film duidelijk naar een hoger niveau. Zet een hele mooie rol neer, en het is eigenlijk gewoon een mooie film.
Inderdaad een totaal misplaatste poster, ook ik dacht hierdoor dat het een flauwe meet the parents-achtige film zou zijn, tegendeel bleek het geval..

Zeer krachtig en realistisch verhaal dat je op bepaalde momenten niet onberoerd laat.
De niro heeft een erg meelevende rol, en acteert erg sterk.
Ook de rest van de cast is goed in hun rol.

De poster wekt inderdaad een verkeerde indruk op, het is toch een tamelijk serieuze film.
De film wordt wat mij betreft ook gedragen door een sympathieke de Niro, die de band met zijn kinderen sterker wilt aanhalen na de dood van z'n vrouw.
De motieven van de kinderen vind ik allemaal een beetje twijfelachtig, zijn ze nou zo bang voor hun pa? Kan me dat nauwelijks voorstellen. Er worden van die dingen verzwegen waarbij je denkt dat kan toch niet.
Wel weer leuk vond ik de manier waarop de telefoonpalen/draden in het verhaal werd geïntroduceerd. Dat vond ik wel origineel.
Als je het stuitende gedrag van Beckinsale, Barrymore en Rockwell opzij kunt zetten wacht je gewoon een alleraardigste volwassene coming of age film.

Aardig ontroerend drama met een prima cast. Vooral Robert De Niro was lekker op dreef en je voelde goed met hem mee. Film deed inderdaad sterk denken aan "About Schmidt" maar die was misschien net iets beter.

Aapje81
Uitstekende cast en vooral De Niro doet het erg goed. Enig nadeel is dat de film nogal traag is en de clichés niet worden geschuwt maar uiteindelijk weet de film toch echt te ontroeren en is dit toch zeker een aardige wegkijker.

Decec
Ik vond een mooie dramafilm!!
Acteur Robert de Niro speelt nog steeds goed... op 67 jarige leeftijd..

John Lee Hooker
De eerste film die ik op HD zag, met onze nieuwe televisie. Dat HD zorgt er wel voor dat de sfeer wat minder wordt, het is moeilijk uit te leggen maar ik vond het minder prettig kijken. DeNiro doet het goed, verhaal zelf vond ik wat minder.Een reunie, die niet vlekkeloos loopt. Het was me niet altijd duidelijk wat Jones aan wilde tonen, sommige scenes waren best wel zwak geacteerd. bijvoorbeeld aan het ziektebed bij Niro, erg vreemd hoe die kinderen doen. Wel grappig gedaan dat Robert af en toe nog steeds tegen zijn kinderen ( in gedachten ) zit te praten. Kan er mee door maar enthousiast ben ik er niet over.

Fran
- 1953 berichten
Wat een lieve film was dit. Eindelijk weer een dijk van een rol neergezet door De Niro. Ik vond hem in zijn laatste films wat minder worden maar hier laat hij toch maar weer zien wat hij kan.
Dit is een heel ontroerende film. Mooie symboliek vond ik die telefoonpalen die je door heel de film ziet. Je voelt ook echt de liefde die vader voor de kinderen heeft maar ook de liefde van de kinderen voor hun vader. Ondanks hun stroef verlopende relatie. Dat vond ik heel sterk neergezet.
Sommigen hier hebben het over een cliché verhaal. Misschien is dat wel zo maar ik heb me er niet aan gestoord. Zolang de sfeer, het acteerwerk en dergelijke goed in elkaar zitten maakt dat voor mij niet zo uit.

merijn82
Erg goede rol van De Niro in een rustig voortkabbelende film die niet saai wordt. Alleen heel soms vervelend. Bijvoorbeeld tijdens die terugblikken, waar Frank weer even (letterlijk) zijn kinderen van vroeger ziet. Verder heb ik me niet gestoord aan clichemomenten of vals sentiment. Wel is het iets teveel een echte Hollywoodfilm geworden, naar mijn mening. Ik had het bijvoorbeeld niet erg gevonden als het nog wat dramatischer verteld zou worden. Ook had de film wat subtieler gekund hier en daar. Nu lag de achterliggende gedachte er wel erg dik bovenop vaak.
Maar verder prima film, die mede door het spel van De Niro goed overkomt en bij vlagen weet te raken.

Een behoorlijke film, dat veel meer drama is, dan je misschien door de poster zou verwachten. Het is een sterke rol van Robert De Niro, zijn beste in jaren, die er voor zorgt dat de film je toch pakt. Ook de andere rollen zijn goed, zowel die van Barrymore, Beckinsale, alsook die van Sam Rockwell.
Het drama zelf ligt er soms wel wat te dik bovenop en het is jammer dat het geheel zelf soms wat oppervlakkig en onduidelijk overkomt. Het is mij niet duidelijk waarom ze hun vader niet vertellen over hun echte leven. Daarvoor wordt er gewoon te weinig verteld over de voorgeschiedenis van het gezin. Het lijkt namelijk wel alsof ze daar een goede reden voor hebben, angst of iets anders, maar dat komt uit het karakter van de Niro in ieder geval nooit naar voren.
Maar verder is het best een aangename film, met goed acteerwerk, af en toe mooie beelden en plaatjes. Maar het verhaal zelf had nog net iets beter verteld kunnen worden, dan had een hogere score er absoluut ingezeten.

Mooi familiedrama annex roadmovie waarin een recent weduwnaar een bezoekje brengt aan zijn vier volwassen kinderen, die ieder met hun problemen kampen. Grappig en ontroerend. Het einde met de dood van één van zijn kinderen is helaas wel iets te sentimenteel. Geloofwaardige personages allemaal goed gespeeld door een fijne cast.

Movsin
Zeer goede familiale film met humor, ironie en droefenis en met een knappe opbouw.
De flashbacks vond ik erg passend. Meerdere charmante scènes (de verstelbare valies, het tijdsverschil, het golfspel, de treinscène....) met daarbij het stelselmatig uitdiepen van het karakter van het hoofdpersonage.
Dit personage wordt dan briljant vertolkt door Robert De Niro, als de goede huisvader die iets te dicht bij zijn werk stond en iets te ver van vrouw en kinderen.

Jessen0wnt
Net gezien, prima filmpje voor tussendoor maar nergens echt bijzonder. De film begon erg goed en Robert steel de show, maar wanneer zijn kinderen in beeld kwamen kreeg het verhaal een trieste stemming die mij niet echt wist te pakken. De band tussen de broertjes en zusjes, en de vader was er gewoon niet. Wel leuke dialogen en ook mooi gefilmd. Inderdaad wat Spetie zegt, is dat de poster een verkeerd beeld geeft van de film. Zeker de moeite waard maar komt voor mij niet verder dan een 6je. 3 sterren

BBarbie
Aardig, maar met zo'n verhaal en zo'n sterke cast had ik een betere film verwacht.

Gon1234
Ik vond het een geweldige film!
Vanwege het aantal sterren en de goedkope cover had ik deze film onderschat.
Allereerst vond ik de beelden erg mooi gefilmd, waardoor de film al gelijk erg prettig weg kijkt. Ook waren de overgangen vlekkeloos. Zo vond ik bijvoorbeeld de telefoongesprekken er erg mooi in verwerkt, zoiets heb ik nog nooit gezien, echt mooi gedaan!
Qua verhaal was de film minstens zo sterk. Het verhaal geeft goed weer hoe belangrijk en onmisbaar een moeder in een gezinsleven is, wat helaas vaak vergeten wordt. Ik heb me geen moment verveelt, elke seconde van de film wist mij te boeien. Het was geen ingewikkeld en complex verhaal, maar gewoon een simpel verhaal die op een mooie manier weergeeft wat 'Robert De Niro' mee maakt (en denkt) in zijn reis langs al zijn kinderen. (Alhoewel...)
Normaal gesproken komt hier nog een stuk tekst te staan met mijn negatieve punten; Ik heb m'n best gedaan, maar ik kon niets vinden!
Zonder twijfel krijgt deze film van mij een 4*!

Piratje
Het hangt van je ouderdom en je eigen gezinssituatie af hoe je tegen deze film aankijkt.
Bijna het ganse verhaal hangt met leugens aan mekaar. Met één doel: je leven mooier voorstellen dan het allemaal is.
Ieders excuus om niet naar de réunie te gaan van de vader - prachtig vertolkt door Robert de Niro - 8 maanden na het overlijden van moeder, brengt de vader dan zelf op het idee, ondanks het afraden van de dokter, onverwacht zelf de kinderen te gaan opzoeken. Hij maakt een lange reis en komt op tegenstrijdige verklaringen uit die niet dat beeld geeft dat bij de vader afgespiegeld staat.
Een erg dramatisch-sentimenteel verhaal, want bij de hoopgevende gedachten van de vader, speelt één ding een belangrijke rol. Zijn ziekte en de medicijnen. Toch wil hij het hechte contact dat de moeder met de kinderen had, hoe dan ook, vervangen en verderzetten.
De vertolking en verfilming van dit - ook ruim hedendaags - trieste verhaal raken je hoe dan ook en het zelfverwijt klopt op je hart.
Het slot had je in beide richtingen kunnen sturen. Maar dit blijkt dan nog de beste oplossing om al die leugens om te buigen in de mooie waarheden van het moment en het leven positief recht in de ogen te kijken.
Sterk aanbevolen en voor mij een 4,5plus waard.

wessey
ik geef deze film simpelweg 5 sterren, want de film geeft wat het belooft. En het is denk ik unaniem hoe iedereen denkt over de rol van De Niro en dat is gewoon fenomenaal. En ik zat goed in de film, de sfeer greep me. En zo'n Hollywood einde is het niet. niet iedereen zit rond de tafel die er nog zou kunnen zitten en daarmee vind ik het dat zich voldoende onderscheid van een normale film, je voelt dat ze iemand missen die er nog zou moeten zijn. en de eindscène is juist toepasselijk op de titel.
Ik vind het ook dat het mooie les meeneemt, uitzonderingen daar gelaten is het zo dat wij als kinderen niet zien wat onze ouders wel niet voor ons over naarmate wij ouder worden. Maar ze zijn er nog steeds en houden nog steeds van je. Al en al gewoon 5 sterren waard, zeker gezien het genre.

Noodless
Mooi opgebouwd verhaal dat twee belangrijke levensfeiten wil duidelijk maken en dit gelukkig niet op een melige manier aankaart, nl. de mensen hebben geen tijd meer voor elkaar ( zeker de jongeren voor de oudere generatie ) en dat je als ouder uiteindelijk gewoon je kinderen gelukkig wilt zien.
Een gegoten rol voor De Niro. 7/10

teigertje
Een schitterende en prachtige film.
Feel good film, en aangrijpend.
Een verassende juweel van een film.
Met een uitstekend spelende cast en weer een ijzer sterk spelende Robert de Niro en met prachtige film muziek.
Een film met een prachtig verhaal met een lach en een traan.

'Love Story'-acteur Ryan O'Neal overleden, Angus T. Jones uit 'Two and a Half Men' onherkenbaar in nieuwe serie met Charlie Sheen | MovieMeter Recap

Netflix-kijktip: Heftige Spaanse oorlogsfilm 'La Trinchera Infinita'

De tien best beoordeelde films van de jarige John Malkovich (70)

Dit is de reden dat Heath Ledger als The Joker steeds aan zijn lippen bleef likken

Leaving Normal

The Burning Plain
Drama / Misdaad, 2008

The Magic of Belle Isle
Komedie / Drama, 2012
gay interestfamilie relatiesdokterretiredvisitweduwnaarduringcreditsstingerheart trouble lgbt interestfilmnewfilmarch
Realtimes | Publishing Network
Social media