• 8.900.458 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Drew Barrymore en Kate Beckinsale

Releasedatum: 18 maart 2010

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Everybody's Fine

"Frank's travelling light but carrying excess baggage."

Een weduwnaar realiseert zich na de dood van zijn vrouw dat zij eigenlijk zijn enige link met zijn kinderen was. Hij neemt het impulsieve besluit een road trip te ondernemen om het contact met zijn inmiddels volwassen kinderen te herstellen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

O jee, alweer een remake. Lijkt me niet zo'n goed idee, dit.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

You wanna see my legs?

- Wanna see mine?

Haha.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Hmm, ziet er wel leuk uit eigenlijk.

avatar van Raffael77

Raffael77

De trailer weet mij niet echt te overtuigen.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Robert de Niro heeft nu al 2 prijzen gewonnen met deze film. Hij heeft de prijzen 'Hollywood Actor Award' en 'Hollywood Film Award' binnen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Verhaal klinkt slap, maar een combi van Drew Barrymore met Robert de Niro staat me erg aan.

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

DeNiro komt hier niet heel overtuigend over:

- Video - Telegraaf.nl [24 uur actueel, ook mobiel] [Prive]

Mja hij wordt een jaartje ouder. Ik zie hem ook veel liever in sterke drama's of thrillers in plaats van in van die standaard komedietjes met Barrymore en Beckinsale. Hoewel Meet the Fockers daar dan wel enigszins n uitzondering op is.

avatar van SniPes

SniPes

Dit is trouwens alles behalve een komedie, maar een serieuze drama film. Die ook nog eens heel goed is, en heel sterk geacteerd door De Niro.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2000 stemmen

Ik vond het een mooie film. Rustig, subtiel, maar toch een mooi beeld van een ouder wordende man die het contact met zijn kinderen wil oppakken, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot.

De Niro zet een heel aandoenlijk oud mannetje neer waar je meteen sympathie voor hebt. Alles aan hem is precies zoals mijn opa was: de schoenen, de jas, de analoge camera, het vasthouden aan oude technologie (hij belt ook alleen maar via vaste lijnen, terwijl zijn kinderen enkel mobiel bellen). Heel herkenbaar.

De film is niet spectaculair maar mixt een paar leuke ideeën uit andere films tot een aardig geheel.

3,5 sterren

Die kerel die hem die BBQ verkoopt:

"It's 635 dollars. I really can't go any lower than that."

- "How about 600."

"Done."

Haha

avatar van billgoldberg

billgoldberg

De Niro speelt zijn rol met verve in een mooie en ontroerende film voor de wat meer gevoelige filmkijker. Dicht bij elkaar kruipen en de tissues bij de hand houden voor het geval dat.

avatar van janneman12

janneman12

zoals gewoonlijk weer van de niro lekker 4 sterren is deze mij waard

avatar van lieswarmie

lieswarmie

Ik wist niet wat voor genre dit was (had niet gekeken van te voren)

Ik verwachtte een soort Meet the Parents. maar het was totaal anders. Goede drama film. Natuurlijk Deniro, thumbs up

heeel klein vochtig oogje op het laatst, maarja, heb ik al snel

avatar van Nasty

Nasty

Prima film .

Uitstekend gespeeld door de Niro je kunt gewoon met em mee voelen .

Het verhaal is uit het leven gegrepen , en alsof je een spiegel voor je neus gezet krijgt zeg maar .

Geen tijd alles moet snel en dan vegeet je de dingen in het leven waar het eigenlijk om draait .

Zeker de moeite waard om te gaan kijken

Prachtig drama 4 *

avatar van Swastika

Swastika

Mooie drama die ook eens de kant laat zien als een vader er alleen voor komt te staan .Hij probeert de contacten met zijn 4 kinderen staande te houden wat niet zonder slag op stoot gepaard gaat.De Niro die zijn rol uitstekend neerzet.Vond dit 1 van de betere drama's van het afgelopen jaar.

avatar van mitta81

mitta81

super leuke film

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Mooie film, beter als ik had verwacht.

de Niro speelt weer super deze keer in een voor mij verrassende rol.

Zeker een aanrader en geeft je te denken als je zelf kinderen hebt

avatar van chim0

chim0

Captain Pervert schreef:

"It's 635 dollars.

648 dollar

Ik had een soort Meet The Fockers verwacht maar dit was totaal anders maar desalniettemin een leuke film.

avatar van Nasty

Nasty

jordybeukeboom schreef:

DeNiro komt hier niet heel overtuigend over:

- Video - Telegraaf.nl [24 uur actueel, ook mobiel] [Prive]

standaard komedietjes ? ik zou de film eens gaan kijken voor je zo'n oordeel geeft, alles behalve dat zou ik juist zeggen ! ,

avatar van breedbeeld

breedbeeld

Aandoenlijke mooie rustige film.

De Niro acteert eigenlijk altijd hetzelfde maar evenals b.v. bij Jack Nickolson stoort dat nooit.

Jones heeft knap werk geleverd want met dezelfde ingrediënten maar een slechtere producer, regiseur en editor had het zomaar een 2 of minder kunnen worden.

Verder sluit ik me aan bij alle positieve commentaren wat de details betreft.

avatar van rotem

rotem

Tjeeee.......wat een mooie film. Ik heb me zeker niet verveeld, omdat je in beslag genomen wordt door deze roadtrip.

Zelfs als "stoere" man/vader hield ik de laatste 15 minuten niet droog. Door deze film ga je nadenken over de jaren waarin je kinderen een eigen leven leiden.

Deze film levert schitterende beelden en het acteerwerk is op en top.

Het enige minpuntje vond ik dat geneuzel met die telefoonpalen/draad. Dat schilderij van zijn overleden zoon ging natuurlijk nergens over!. Al met al een aanrader 1e klas.

Waarom is dit geen Oscar(nominatie) waard??

avatar van james_cameron

Rustig verteld, hier en daar iets te zoetsappig drama dat prettig voortkabbelt. Sfeervol camerawerk en een prima cast tillen dit makkelijk boven de middelmaat uit, al had het verhaaltje wel wat scherpe randjes kunnen gebruiken. Desondanks beschikt de film over een reeks voortreffelijke, emotioneel aangrijpende scenes en speelt De Niro hier zijn beste rol in een lange tijd. Zijn subtiele vertolking van een kalme maar autoritaire man die er te laat achter komt dat hij gedurende zijn leven fouten heeft gemaakt is indrukwekkend.

avatar van Mementos75

Mementos75

Komt een beetje langzaam op gang maar raakt uiteindelijk wel. Mooi drama.

avatar van Waku

Waku

Mooie film, ik kan niet anders zeggen.

Vooral te danken aan de Niro die vol overtuiging en natuurlijke wijze zijn rol als zorgzame vader neerzet.

"Everybody's Fine" is geen overdreven tranentrekker maar een film die puur overkomt en uit het leven is gegrepen.

Iets wat iedere vader op leeftijd kan overkomen. Het schildert de verstandhouding tussen vader en zijn kinderen.

Prima speelfilm die zeker indruk achterlaat met een feelgood einde.

avatar van erik1677

erik1677

Robert de niro is samen met al pacino en jack nicholson toch het beste wat er op acteergebied hier op aarde rond loopt.

Ook deze film was weer fantastisch.

Een emotionele knock out.

Vooral inn het ziekenhuis.

geweldig

Heerlijke film een mooi realistisch verhaal!

avatar van stinissen

• 22053 berichten

Prachtige mooi ingetogen film met een werkelijk supercast en zeer goede acteer prestaties ook bv Melissa Leo die maar een paar minuten meedoet en hier totaal geen problemen mee heeft.

Verder ook nog een bijrol van Sam Rockwell .

avatar van jolandasam

jolandasam

erg saaie film

avatar van Delta65

Delta65

Ik vond het een mooie film. Ik zal niet ontkennen dat ik af en toe een traantje liet vallen. En dat maakt de film mooi.

avatar van edmo

edmo

Mooie, beetje droevige film over de band tussen een vader en diens kinderen sinds de dood van zijn vrouw.

Zeer goed gespeeld door De Niro.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Al die positieve geluiden maken me wel benieuwd.... snel kijken dan maar.