Genre: Drama / Komedie
Releasedatum: 18 maart 2010
Bekijk via iTunes
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Everybody's Fine
"Frank's travelling light but carrying excess baggage."
Een weduwnaar realiseert zich na de dood van zijn vrouw dat zij eigenlijk zijn enige link met zijn kinderen was. Hij neemt het impulsieve besluit een road trip te ondernemen om het contact met zijn inmiddels volwassen kinderen te herstellen.
Frank Goode
Mugger
Dr. Ed

kArIzMa_Movie

Raffael77
De trailer weet mij niet echt te overtuigen.

kArIzMa_Movie
Robert de Niro heeft nu al 2 prijzen gewonnen met deze film. Hij heeft de prijzen 'Hollywood Actor Award' en 'Hollywood Film Award' binnen.

BlueJudaskiss (moderator films)
Verhaal klinkt slap, maar een combi van Drew Barrymore met Robert de Niro staat me erg aan.

jordybeukeboom
DeNiro komt hier niet heel overtuigend over:
- Video - Telegraaf.nl [24 uur actueel, ook mobiel] [Prive]
Mja hij wordt een jaartje ouder. Ik zie hem ook veel liever in sterke drama's of thrillers in plaats van in van die standaard komedietjes met Barrymore en Beckinsale. Hoewel Meet the Fockers daar dan wel enigszins n uitzondering op is.

SniPes
Dit is trouwens alles behalve een komedie, maar een serieuze drama film. Die ook nog eens heel goed is, en heel sterk geacteerd door De Niro.

Captain Pervert
- 2000 stemmen
Ik vond het een mooie film. Rustig, subtiel, maar toch een mooi beeld van een ouder wordende man die het contact met zijn kinderen wil oppakken, maar dat gaat helaas niet zonder slag of stoot.
De Niro zet een heel aandoenlijk oud mannetje neer waar je meteen sympathie voor hebt. Alles aan hem is precies zoals mijn opa was: de schoenen, de jas, de analoge camera, het vasthouden aan oude technologie (hij belt ook alleen maar via vaste lijnen, terwijl zijn kinderen enkel mobiel bellen). Heel herkenbaar.
De film is niet spectaculair maar mixt een paar leuke ideeën uit andere films tot een aardig geheel.
3,5 sterren
Die kerel die hem die BBQ verkoopt:
"It's 635 dollars. I really can't go any lower than that."
- "How about 600."
"Done."
Haha

billgoldberg
De Niro speelt zijn rol met verve in een mooie en ontroerende film voor de wat meer gevoelige filmkijker. Dicht bij elkaar kruipen en de tissues bij de hand houden voor het geval dat.

janneman12
zoals gewoonlijk weer van de niro lekker 4 sterren is deze mij waard

lieswarmie
Ik wist niet wat voor genre dit was (had niet gekeken van te voren)
Ik verwachtte een soort Meet the Parents. maar het was totaal anders. Goede drama film. Natuurlijk Deniro, thumbs up
heeel klein vochtig oogje op het laatst, maarja, heb ik al snel

Nasty
Prima film .
Uitstekend gespeeld door de Niro je kunt gewoon met em mee voelen .
Het verhaal is uit het leven gegrepen , en alsof je een spiegel voor je neus gezet krijgt zeg maar .
Geen tijd alles moet snel en dan vegeet je de dingen in het leven waar het eigenlijk om draait .
Zeker de moeite waard om te gaan kijken
Prachtig drama 4 *

Swastika
Mooie drama die ook eens de kant laat zien als een vader er alleen voor komt te staan .Hij probeert de contacten met zijn 4 kinderen staande te houden wat niet zonder slag op stoot gepaard gaat.De Niro die zijn rol uitstekend neerzet.Vond dit 1 van de betere drama's van het afgelopen jaar.

jeuletaxi
Mooie film, beter als ik had verwacht.
de Niro speelt weer super deze keer in een voor mij verrassende rol.
Zeker een aanrader en geeft je te denken als je zelf kinderen hebt

chim0
"It's 635 dollars.

Ik had een soort Meet The Fockers verwacht maar dit was totaal anders maar desalniettemin een leuke film.

Nasty
DeNiro komt hier niet heel overtuigend over:
- Video - Telegraaf.nl [24 uur actueel, ook mobiel] [Prive]

breedbeeld
Aandoenlijke mooie rustige film.
De Niro acteert eigenlijk altijd hetzelfde maar evenals b.v. bij Jack Nickolson stoort dat nooit.
Jones heeft knap werk geleverd want met dezelfde ingrediënten maar een slechtere producer, regiseur en editor had het zomaar een 2 of minder kunnen worden.
Verder sluit ik me aan bij alle positieve commentaren wat de details betreft.

rotem
Tjeeee.......wat een mooie film. Ik heb me zeker niet verveeld, omdat je in beslag genomen wordt door deze roadtrip.
Zelfs als "stoere" man/vader hield ik de laatste 15 minuten niet droog. Door deze film ga je nadenken over de jaren waarin je kinderen een eigen leven leiden.
Deze film levert schitterende beelden en het acteerwerk is op en top.
Het enige minpuntje vond ik dat geneuzel met die telefoonpalen/draad. Dat schilderij van zijn overleden zoon ging natuurlijk nergens over!. Al met al een aanrader 1e klas.
Waarom is dit geen Oscar(nominatie) waard??

Rustig verteld, hier en daar iets te zoetsappig drama dat prettig voortkabbelt. Sfeervol camerawerk en een prima cast tillen dit makkelijk boven de middelmaat uit, al had het verhaaltje wel wat scherpe randjes kunnen gebruiken. Desondanks beschikt de film over een reeks voortreffelijke, emotioneel aangrijpende scenes en speelt De Niro hier zijn beste rol in een lange tijd. Zijn subtiele vertolking van een kalme maar autoritaire man die er te laat achter komt dat hij gedurende zijn leven fouten heeft gemaakt is indrukwekkend.

Mementos75
Komt een beetje langzaam op gang maar raakt uiteindelijk wel. Mooi drama.

Waku
Mooie film, ik kan niet anders zeggen.
Vooral te danken aan de Niro die vol overtuiging en natuurlijke wijze zijn rol als zorgzame vader neerzet.
"Everybody's Fine" is geen overdreven tranentrekker maar een film die puur overkomt en uit het leven is gegrepen.
Iets wat iedere vader op leeftijd kan overkomen. Het schildert de verstandhouding tussen vader en zijn kinderen.
Prima speelfilm die zeker indruk achterlaat met een feelgood einde.

erik1677
Robert de niro is samen met al pacino en jack nicholson toch het beste wat er op acteergebied hier op aarde rond loopt.
Ook deze film was weer fantastisch.
Een emotionele knock out.
Vooral inn het ziekenhuis.
geweldig

- 22053 berichten
Prachtige mooi ingetogen film met een werkelijk supercast en zeer goede acteer prestaties ook bv Melissa Leo die maar een paar minuten meedoet en hier totaal geen problemen mee heeft.
Verder ook nog een bijrol van Sam Rockwell .

Delta65
Ik vond het een mooie film. Ik zal niet ontkennen dat ik af en toe een traantje liet vallen. En dat maakt de film mooi.

edmo
Mooie, beetje droevige film over de band tussen een vader en diens kinderen sinds de dood van zijn vrouw.
Zeer goed gespeeld door De Niro.

SaNDuTjE
Al die positieve geluiden maken me wel benieuwd.... snel kijken dan maar.

Nicolas Cage wil stoppen met in films spelen: 'Misschien nog drie of vier en dan wil ik iets anders doen'

De tien best beoordeelde films van de jarige Jeff Bridges (74)

Relatief onbekende tranentrekker 'Ordinary Love' met Liam Neeson vanavond te zien op televisie

Thriller 'Nocturnal Animals' van Tom Ford nu te zien op Amazon Prime Video

The Burning Plain
Drama / Misdaad, 2008

The Magic of Belle Isle
Komedie / Drama, 2012
gay interestfamilie relatiesdokterretiredvisitweduwnaarduringcreditsstingerheart trouble lgbt interestfilmnewfilmarch
Realtimes | Publishing Network
Social media