• 9.375.245 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Jack Snyder

Met onder meer: Elisabeth Röhm, Waylon Payne en Stacey Dash

Plot Ghost Image

"Some lives refuse to be erased."

Video-editor Jennifer heeft last van slaapwandelen en hallucinaties waarbij ze haar overleden zusje ziet. Gelukkig heeft ze haar vriend Wade om veilig tegen aan te kruipen. Maar dan overlijdt hij bij een auto-ongeluk en kan Jennifer alleen nog troost vinden als ze naar de video kijkt die gemaakt is de avond voor zijn dood. Plotseling verschijnt Wade in beeld en vanaf dat moment praat Jennifer met hem via haar edit-set. Is ze langzaam gek aan het worden of heeft ze daadwerkelijk een manier gevonden om te communiceren met een andere wereld?

avatar van Aapje81

Aapje81

Zwakke en voorspelbare film waarbij alleen de mooie hoofdrolspeelster er net mee door kan. Verder zie je alles van kilometers afstand aankomen en is het acteerwerk behoorlijk bedroevend met als dieptepunt de twee rechercheurs. Hoewel alles vrij saai en nietszeggend was kon ik de film wel goed uitzitten maar de kans is groot dat ik hem snel zal vergeten.

avatar van Thom1994

Thom1994

Ik vind deze film helemaal niet slecht.

Het acteerwerk in deze film is erg goed, evenals het verhaal.

In mijn ogen een goede film , die érg laag beoordeeld is.

Helaas.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond het wel een spannende film. Vooral omdat het een combinatie had van èn een geestverhaal èn een moordmysterie. Soms vond ik de scene's met het vriendje dat over het beeldscherm met haar communiseerde wel een beetje erg fake. Maar de rest van de film vond ik toch behoorlijk spannend.

Het acteerwerk van Jennifer, de agenten en de advocaat waar ze mee bevriend was vond ik zeker goed. Het exvriendinnetje en dus ook de moordenares vond ik beduidend minder. Dus het is een beetje fifty-fifty deze film, maar aangezien ik heel de film vol spanning heb zitten kijken en, zoals ik al eerder aanhaalde , ik het wel origineel vind dat ze een geestverhaal en een gewone thriller in 1 film combineren vind ik dit zeker wel een goede film.

avatar van Thom1994

Thom1994

Fran, gelukkig, ik ben niet de enige. We hebben de film in ieder geval een stuk omhoog gekregen met onze 3,5*. Ik zag niet in wat er nou zo slecht was aan deze film. Jij wel ? Echt vreemd. Ik had de beoordeling vooraf niet bekeken en dacht dat hij wel iets van 3,20 beoordeling had of in ieder geval iets in die buurt. Maar hij was iets van 1,90