Hot Tub Time Machine (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Pink
Met onder meer: John Cusack, Craig Robinson en Rob Corddry
Gesproken taal: Russisch en Engels
Bekijk via Netflix
Plot Hot Tub Time Machine
"Kick some serious past!"
Een stel vrienden op leeftijd zuipt op een avondje flink door. Als ze beschonken in een bubbelbad gaan zitten, blijkt dit tot hun schrik een 'Hot Tub Time Machine' te zijn die hen terugstuurt naar het jaar 1986. Dankzij deze tijdmachine vinden ze hun jeugd terug, wat voor de nodige bizarre ontmoetingen en gebeurtenissen zorgt...
FuzzyNL
Matige film. zaten wel wat aardige dingen in zoals de verwijzing naar mobiele telefoons/email/internet. Ook een beetje een flauw en voorspelbaar einde met Lougle en al die andere dingen die hij gebruikt om rijk te worden. Zoals al eerder gezegd, veel flauwe grappen met seks/kots etc. al met al een matige comedy.
deLeeuw
- 1944 stemmen
Het begin was nogal slap, niet-komisch en snel. Naarmate de film naar het einde toewerkt werd het ietsje leuker. Heel af en toe een goede grap, en "het arm-verhaal" was ook lachen.
override100
tja zeer gewone comedy voor een zondag avond is oke
2.5 ster voor de mooie vlees stukjes
Quentin
Erg slap, complimenten voor de trailereditor want de hoge verwachtingen worden totaal niet ingelost.
Delta65
Fantastiche film. Heerlijk simpele film om met een paar vrienden weg te kijken.
Ik vond het alleen jammer dat je de personages niet vaker "jong" ziet. Het was voor mij duidelijk dat iedereen ze daar als jong zag, maar als kijker zie je ze maar heel af en toe jong, terwijl ze er zo grappig uitzagen.
Leland Palmer
''Alright, two things - number one; fuck you!! ... ''
Prachtige film. Helemaal mijn ding als liefhebber van de jaren '80. Als je niet veel over de 80's weet of er niet veel mee hebt, vind je dit al snel een stuk minder bijzonder...
... al hoeft dat niet (echt) natuurlijk én kan het nog steeds geweldig uitpakken. Voor mij was het dubbel pret. Er wordt met de mooie settings - in het sneeuwige gebied - al een sterk fundament gezet. De cast is leuk, met Corddry en Robinson als uitschieters; geweldige figuren. Veel gevloek, gezuip, drugs, sex en geweldige - zéér vermakelijke avonturen. Leuke humor; bij vlagen zit er nog een flauwe, simpele grap tussen, maar voor de rest barst deze film van de scherpe, bij vlagen hilarische humor.
Veel leuke details, ook in de humor, die je al snel mist als je minder thuis bent in de jaren '80. Geweldige soundtrack; o.a. 'Safety Dance' en Obsession (twee van m'n favoriete 80's tracks). Tsjah, dan kan er weinig misgaan. De film barst echt van de geniale quotes, in alle soorten en maten; ''I wanna fuck something!'' of de wat drogere soort; ''Get outta my way stool''.
Lang geleden dat ik zoveel gelachen heb.
Dan het verhaaltje. Oké, misschien wat gejatte elementen, maar wel in een nieuw én fantastisch leuk jasje gestoken. Dat bubbelbad alleen al.
Heb van het begin tot het einde genoten. Het einde, wanneer Lou (Lougle
) zijn eigen toekomst heeft veranderd en enorm geprofiteerd heeft van alles is geweldig - ik zag het niet aankomen. Het optreden van Nick (Jessie's Girl!) is minstens zo geniaal. Sowieso zijn alle momenten, waarin de mannen van het moment profiteren én de toekomst veranderen geweldig. Leuk gevonden allemaal. De bijrollen van Cusack en Duke zijn dan wel minder memorabel, maar ook gewoon erg leuk.
Ja; leuk, leuk, leuk.
Ik hou van humor, ik hou van de jaren 80... en nu ook best van deze Hot Tub Time Machine. Alle (hoge) verwachtingen zijn makkelijk ingelost.
BS
erg leuk !
Gelukkig is al snel duidelijk dat de film zich op een aantal punten gelukkig zelf niet serieus neemt.
Maar goed ook, het is tenslotte een comedy
Als je het goed, doe het dan goed of doe het zo fout dat het weer goed is. Dat moeten ze gedacht hebben toen ze de hot tub time machine verzonnen hebben. En het werkt ( als goed-fout dan wel he
De film begint goed, gaat luchtig over de (gejatte ) ideeën heen en slaagt erin daarna leuk te blijven en toch nog iets van een boodschap erin te stoppen.
Leuk uitgewerkt, leuk geacteerd en leuke effecten.
Dus .. ja .. een leuke film
skipy05
Leuke film. Goed verhaal. Leuke acteurs. Mss toch iets grappiger verwacht. Goed gedaan.
tal1b
zoals de titel je al doet vermoeden, zo'n soort film is het ook.
Toch wilde ik een poging wagen om deze te kijken
nah, hoewel ik zelf de jaren 80 had meegemaakt (als puber de laatste paar jaar
) vond ik 't allemaal toch flauw. Ok het is ook zo bedoeld, maar vond het eerlijk gezegd niet zo veel aan. Dit soort komedies vind ik tijdverspilling.
dragonmaster
hele leuke film, vooral voor mensen die de jaren 80 hebben meegemaakt : lekkere foute muziek ! Chevy Chase kan ik nog steeds niet mee lachen : was wat mij betreft het enige minpunt aan de film.
Elmotje
Ik vond hem erggg leuk!!! echt genoten
ik vond het heerlijk hoe rob corddry in deze film speelde
barcam
Verstand op nul en amuseren.
Aardige film als je de jaren 80 hebt meegemaakt.
FrisoBoei
Aardige komedie die net aan boven het gemiddelde uitkomt.
Maar zeker niet in de categorie epische komedies.
Dit is er één die je 1 a 2 keer kijkt en dan is ie prima.
Bubblez
- 2060 berichten
Slaat helemaal nergens, maar ontzettend grappig. Zitten goede grappen in.
Ant
Af en toe grappig, maar niet zo heel bijzonder. Kan er geen voldoende aan geven.
WB
Leuke film, met leuke karakters en gewoonweg een leuk verhaal. En als we dan dat leuke 80's sfeertje erbij pakken is het nog leuker!
Uiteraard erg cliché en weet je alles vantevoren wel te voorspellen, maar dat stoort hier niet.
Freckles
Soms een grappig stukje hier en daar, maar verhaal is zo uit je duim gezogen. Niet zo héél positief...
twistie
Wat een bagger zeg, niet leuk zonde van je tijd .
Film is een kruising van costa en the A team....

Uhhh?
Stephanovic
Vermakelijk, maar ik had n.a.v. de trailer er echt meer van verwacht. Het is toch niet van het kaliber The Hangover of Old School nog. Wel een aantal leuke verwijzingen naar het verleden en de aankleding is ook grappig gedaan, maar toch mis ik iets, moeilijk te verklaren. De terugkerende grap over de man met/zonder arm is dan wel weer hilarisch.
Freckles
Ja, WB. Zeer voorspelbaar
Natuurlijk moet die ene kerel de andere zijn lul zuigen omdat het weer misgaat.
Betamax
Gezien de toch wel aardige acteurs viel deze film erg tegen.
Erg voorspelbaar, je zag alles al van vere aankomen.
Gewoon een matige film.
Ëe'n keer kijken en dan nooit meer.
Zandkuiken
De vergelijking is hier al gemaakt en ook mij deed deze Hot Tub Time Machine wel denken aan The Hangover. Eveneens zo'n dol avontuur, met veel platte humor en erg druk.
Beide films hebben genoeg leuke momenten, maar meer dan 3 sterren kan ik er toch niet aan kwijt. Daarvoor zijn de echt hilarische momenten me iets te schaars. Misschien ook wat te veel "fysieke" humor, waarbij mensen zich ongelooflijk veel pijn doen. Vind dat bijna nooit grappig.
Wel een paar komische personages zoals Nick en Lou: zowel Craig Robinson als Rob Corddry waren me in het verleden reeds in positieve zin opgevallen. De rest doet het best aardig, maar is minder memorabel.
Fijn filmpje, maar een topper herken ik er nu ook niet in.
subwoofer henk
Ze hadden veel mee uit deze film kunnen halen
Was te voorspelbaar
Gewoon kijken op een zondag met een brakke kop

Hot Tub Time Machine 2

The Gatekeepers
Documentaire, 2012

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
vergiftigenone-night standtijdreizentime machinezangerincest overtoneshot tubpeter pan syndromeforty something sneeuw skiënski resortjaren 80butterfly effect80s throwbackchange the past80salternate futurechange the future80s rock bandmotley crue