Hot Tub Time Machine (2010)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Steve Pink
Met onder meer: John Cusack, Craig Robinson en Rob Corddry
Gesproken taal: Russisch en Engels
Bekijk via Netflix
Plot Hot Tub Time Machine
"Kick some serious past!"
Een stel vrienden op leeftijd zuipt op een avondje flink door. Als ze beschonken in een bubbelbad gaan zitten, blijkt dit tot hun schrik een 'Hot Tub Time Machine' te zijn die hen terugstuurt naar het jaar 1986. Dankzij deze tijdmachine vinden ze hun jeugd terug, wat voor de nodige bizarre ontmoetingen en gebeurtenissen zorgt...
namingway24
Spill.com, één van mijn favoriete filmsites, was hier laaiend over, en ik vertrouw die mensen vaak, dus ik ben blij dat deze hier in de bioscoop uit gaat komen...
rotterdam
Erg leuke en frisse comedy,het is allemaal wel een beetje voorspelbaar maar dat is altijd in dit genre. al met al een goede film met leuke grappen door heel het verhaal......kijken dus!
canciser
Geslaagde comedy, niet elke grap was even leuk maar ik heb me toch goed vermaakt! De soundtrack is natuurlijk geniaal! 3*
Pinoy
Hhaha geweldige Comedy.. leuke grappen.
Het feit dat ze alles zelf willen uitvinden is gewoon echt Master.. Lougle whaha echt om te schateren.. en dan Get it started van de Black Eyed Peace hilarisch haha was zeer vermakelijke film
Showey
hahahaha leuke komedie, toch wel origineel type verhaal! Goede grappen en goede cast!
Rosicky
Het is goed om te zien dat steeds meer mensen deze komedie ontdekken. Hij is te goed om zo'n laag aantal stemmen te krijgen.
judgepaddy
Ja, geinig filmpje dit.
Als je een beetje na gaat denken over het verhaal (moet je dan ook niet doen), klopt het niet helemaal. Maar wie gaat daarover nou zeuren als het gaat over een bubbelbad, dat een tijdmachine blijkt te zijn
De muziek vond ik verschrikkelijk (op The Talking Heads, Public Enemy, Echo, en New Order na) en dat paste dan ook prima in de film; zwaar fout.
Mooi hoe de jaren 80 flink op de hak worden genomen.
Thai_Teen
In mijn broek geplast van het lachen, leuke film.
Beloki
Aardige komedie. Geen schaterlachen, maar af en toe wel erg grappig. Leuke cast ook.
B.
scorepio
Leuke film met heel sterke momenten en met heel flauwe momenten.
Met dit uitgangspunt , had volgens mij nog een veel betere film kunnen gemaakt worden.
De film brengt trouwens leuke herinneringen aan de jaren 80 terug. ( het lijkt zo lang geleden en ook weer niet. )
Al bij al , een aanrader . (vanwege enkele heel grappige momenten)
brave71
leuke film die helemaal niet verveeld, heb niet blauw gelegen van het lachen, maar de film heeft me niet verveeld.
misschien had er wat meer in kunnen zitten wat komedie aan gaat.
maar toch zeer onderhoudend
Aanvankelijk leuke maar uiteindelijk toch vrij flauwe komedie, voorspelbaar uitgewerkt. De degelijke cast maakt er nog wat van en er zijn een aantal geslaagde grappen, maar hier had veel meer ingezeten. Voor kijkers opgegroeid in de jaren '80 zijn er wel heel veel leuke verwijzingen naar de populaire cultuur van toen, alsmede een stortvloed aan 'foute' muziek.
tassebas32
aardige film niet dat je in je broek plast van het lachen maar er zaten leuke momenten tussen
de tijd van de jaren 80 vind ik altijd leuk om te zien en de muziek heerlijk
al met al een film om te bekijken
Hele aardige komedie met een vermakelijk verhaal.
Acteurs doen het ook prima.
De sfeer is genietbaar.
3,5 ster
De GeuS
De film is een leuke komedie, met een aantal goede grappen (en leuke foute jaren '80 setting) maar geen absolute top; dikke 3*
the-hague-pride
aan de trailer te zien dacht ik eerst, zal wel een film zijn dat leuk wegkijkt en meer ook niet.
maar heb me een aantal keer echt rot gelachen, ga hem zeker nog een 2e keer kijken
Wheely5
Een walgelijk slap aftreksel van Back to the future. Maar door de herinneringen en leuke humor érg leuk ! We hebben genoten hier.
RickZ
Flauwe komedie over groep midle-agers die naar hun jeugd reizen, het einde is goed de rest niet.
Lefgozer
Ik ben het helemaal met Beloki, scorepio en brave71 eens. Leuke film die geen moment verveeld.
Waku
IMDB hoogte vind ik persoonlijk wel erg overgewaardeerd.
"Hot Tub Machine"is een beetje flauwe komedie met de welbekende kots en seks grappen.
Niets nieuws onder de zon.
Enkel grappig is de knipoog naar de eind jaren 80.
Alf, geen e-mail en internet ect.
Asiamania(c)
Ik had het liever zo gezien, dat de vrienden echt veranderd waren naar hoe ze er vroeger uitzagen! Magere 3*
MarieGabriel
Bijzonder slap. Begrijp de relatief hoge cijfers dan ook niet.
De grap van het negenjarig meisje was origineel maar de rest absoluut niet.
jacobine_rodijk
Die Anders/Heald scenaristen zorgen voor even leuke verhalen als uit de Apatow fabriek. Coddry mag wat mij betreft even groot worden als Rogen, wat een geweldige rotkop heeft die vent. 3,5*
Beste quote door Cusack:
I don't care if you put that arm in a steel f*cking vault, that arm's coming off!

Hot Tub Time Machine 2

The Gatekeepers
Documentaire, 2012

The Girl Next Door
Komedie / Romantiek, 2004
vergiftigenone-night standtijdreizentime machinezangerincest overtoneshot tubpeter pan syndromeforty something sneeuw skiënski resortjaren 80butterfly effect80s throwbackchange the past80salternate futurechange the future80s rock bandmotley crue