Genre: Animatie / Familie
Alternatieve titel: De 4 Dino's
Geregisseerd door: Phil Nibbelink, Simon Wells, Dick Zondag en Ralph Zondag
Met onder meer: Blaze Berdahl, John Goodman en Jay Leno
Plot We're Back! A Dinosaur's Story
"Wish for a dinosaur and watch all your dreams come true."
Het vogeltje wil weglopen van huis omdat hij gepest wordt een moederskindje te zijn, maar een golfspelende dinosaurus vertelt hem dat dat niet slim is. In de tijd dat hij nog woest was kwam een tijdreiziger met een IQ-bevorderend ontbijt, waarvan de uitvinder nu graag de wensen van kinderen wil laten uitkomen. In een tijd dat dinosaurussen populair zijn, het heden, kunnen de dino's helpen de dromen van kinderen uit te laten komen. Een van de kinderen wilde net als de vogel weglopen om bij het circus te gaan.
Rex (stemrol)
Captain Neweyes (stemrol)
Louie (stemrol)
Dr. Bleeb (stemrol)
Sjan
Deze had ik gezien toen ik thuis moest blijven vanwege een gebroken been, en toen vond ik er niet veel aan.
empirekees
Voor zover ik weet vondt ik dit een geweldige tekenfilm, en als ik zo over nadenk is dat ook zo 3*
neo
Erg leuke film met goed ingesproken stemmen van onder andere Goodman en Martin Short. Tijd niet meer gezien maar toen ik daar straks de net gekochte score van James Horner luisterde, kwam er gelijk weer een boel naar boven. 3 sterren
The One Ring
Vond ik vroeger best leuk, maar geweldig was ie niet.
2,5 sterren
Pieter Montana
Best wel een leuke film.De videoband is ondertussen grijsgedraaid
Aardige muziek en goed getekend.
FillumGek
Vond het erg cool toen ze in de stad de boel op zun kop zette. Hier heb ik me vroeger zeker mee vermaakt. 3*
the good guy
Sorry dat ik het zeg: maar, je moet maar de uitleg te lezen+de tekening te zien en je weet al genoeg: totale onzin
kiriyama
Gewoon jeugdsentiment dit. Vroeger wel 100X gekeken. Erg leuke film. (als je jong bent)
Dragoon
1 keer gezien toen ik 8 was ofzo. Maar was straat speeldag.De film heeft aangestaan zonder dat we er echt naar keken. Opgenomen op band en het nog een kans gegeven. Maar niet echt gekeken. Vond hemvrij saai.
Sam_Bracke
vandaag weer eens gekeken. Is echt een leuke film, een jeugdfilm.
matthijs_013
Als kind ooit op een Belgisch netwerk gezien (ketnet?). Vond het toen erg indrukwekkend. Wil de film graag nog een keer zien voor het jeugdsentiment.
Achmed
Ik heb deze nog op videoband, een van me favoriete tekenfilms van vroeger.
gebruiker_56935
Op en top jeugdsentiment. Ik kan het gewoon geen laag cijfer geven. Wat een leuke film is dit.
AchmedATM
Fantastisch gewoon, als ik alleen al denk aan hoe vaak ik deze film wel niet heb gezien toen ik klein was. Voel ik me weer als een jochie van 8.
Linds
Vroeger 10000000x gekeken.
Vond hem steeds geweldig.
Laatst nog eens opgezet, is natuurlijk anders als je al 15jaar ouder bent, maar toen ik jonger was, was het echt een van m'n favorieten.
ibendb
Het is jammer dat zo’n leuk uitgangspunt volledig wordt verprutst door nietszeggende momenten en een verhaal dat alle kanten opschiet. Sommige scènes zijn ongemakkelijk getimed en het stemacteerwerk is ook niet echt denderend.
Het voelde allemaal net iets te kinderachtig voor deze cynische, verbitterde bijna‑dertiger. Misschien is dat juist een teken dat ik weer eens moet leren plezier maken.
En verder: ik doe álles om een gigantische schelp te bemachtigen die opengaat om de Amerikaanse vlag te onthullen, vastgehouden door een zeemeermin en haar volkomen normale broer, Richard.

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix

'Hacksaw Ridge' van Mel Gibson wordt vanavond uitgezonden op televisie