• 9.380.004 stemmen

Geregisseerd door: Marcus Dunstan

Met onder meer: Josh Stewart, Madeline Zima en Robert Wisdom

Plot The Collector

"He always takes one"

Ex-oplichter Arkin (Josh Stewart) is wanhopig op zoek naar geld om zijn vrouw af te betalen, zodat ze de stad niet verlaat met hun dochter. Als hij inbreekt in het huis op het platteland van zijn rijke baas, komt hij erachter dat de familie wordt vastgehouden door een gemaskerde moordenaar, die het huis vol boobytraps heeft gezet.

avatar van stinissen

nu al een nieuwe titel

• 11917 stemmen

Dankje Henk, het is aangepast. Dit schijnt trouwens een zeer grove film te worden!

avatar van stinissen

Laten we het hopen en ja graag gedaan

avatar van Spartaan1986

Minotaures

Klinkt beetje als Saw 2.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Inderdaad en dat was een vermakelijke film

Dus laat maar komen deze.

• 11917 stemmen

Het schijnt dat de film een soort van kruising wordt tussen Hostel en Saw. Maar dat hebben we natuurlijk vaker gehoord...

Poster geplaatst.

avatar van deTuinman

deTuinman

trailer gezien, helaas door het zien van saw in de credits lijkt het mij al niets meer

typisch corey masker trouwens

avatar van aerts007

aerts007

Hopelijk wordt dit iets, trailer is al oke.

avatar van eppo349

eppo349

Violent The Collector Trailer | WorstPreviews.com

Weer een nieuwe trailer, nog bloediger. Is idd een grove film vol met verminkingen/ martelingen. Dat mensen daar nog blij van worden.

eppo349 schreef:

.Dat mensen daar nog blij van worden.

Ik zeg altijd; hoe zieker, hoe beter! Maar dat is natuurlijk iets persoonlijks.

avatar van Noodless

Noodless

Trailer gezien, lijkt me wel iets.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ben benieuwd!

avatar van eJay

eJay

Voor het eerst sinds tijden weer eens naar een film geweest enkel afgaande op de trailer... achteraf gezien een slechte beslissing. Ik vond de film zeer tegenvallen. Geen spanning, voorspelbaar, slap verhaal... ik kan nog wel even doorgaan. Echter, wie kickt op een hoge "gore level" is hier aan het juiste adres. Dunstan heeft zijn "zieke geest" weer eens flink de vrije loop laten gaan. Mijn genre is dit in ieder geval zeker niet...

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Het zijn ook de makers van SAW!

avatar van MoviefreakRob

MoviefreakRob

Onee dat is fout, het zijn de schrijvers van Saw 3,4 ,5

Die hebben daar het script geschreven.

Aldus hier.

avatar van gringo84

gringo84

wil ik deze film nou zien of niet......somebody help me

avatar van Keane1983

Keane1983

Je kunt inderdaad wel zien dat het van de makers van SAW is.
Met name het kleur gebruik, de manier van filmen en de soundtrack.
Een verhaal is er niet echt...alleen overleven!!! Eigenlijk gewoon geheel op non-actief kijken...je weet dat je geen big-story kunt verwachten bij dit soort films. En tja..voorspelbaar is hij ook.
De film kent een aantal gore scenes, maar ik kan niet zeggen dat ik deze gruwelijker of enger dan SAW of hostel vond hoewel de scene met de kakkerlakken me toch wel eventjes the creeps gafEn zo zitten er nog wel een aantal van dat soort scenes in.
Qua acteerwerk moet je niet al te veel van verwachten. Alleen het schreeuwen is van hoog niveau.
Spanning is er wel, maar natuurlijk heb je ook het nodige erger werk hiermee bedoel ik....die jongen zegt tegen moeder...blijf bij mij...wat doet madam..rent de trap op met als gevolg...je raad het al. De jongen zegt tegen de dochter (de oudste) NIET DOEN..wat doet de freule...ze pakt de schaar met alle gevolgen van dien.
En zo kan ik er nog wel een aantal opnoemen.
Het einde vindt ik toch echt wel een beetje jammer zag het wel gebeuren dat hij in de doos/box zou eindigen
MAAR...hij heeft wel de diamant
Ik hoop niet op een deel twee, hoewel het einde dit wel min of meer aankondigd!!!
Dit klinkt allemaal heel erg negatief, maar zoals ik net al aangaf kun je dit soort dingen verwachten.
Ik heb me toch wel goed kunnen amuseren.

avatar van mixmaster

mixmaster

sinds lange tijd weer is een geweldige horror gezien !!!

fantastisch , heerlijke spanning en veel gore , voor mij is dit een klasse horror .

keihard en lekker smerig , sinds saw 1 heb ik weer eens echt genoten van een top horror .

avatar van Noodless

Noodless

Lijkt me inderdaad wel iets

avatar van 606

Een geweldige brute film

Verhaal is toch anders als saw vanwege boobytraps.

Leuk idee mensen verzamelen.

Acteren was ook niet slecht.

avatar van zorro

zorro

een leuke en Spannende Film bruut geweld en Veel Schrik momenten een Top film

avatar van WessRocks

WessRocks

Ik was aangenaam verrast, was al een tijdje opzoek naar een film zoals Saw en Hostel, en ik heb hem gelukkig gevonden.. Alleen jammer van het verhaal, Ik had toch een licht verhaaltje of uitleg verwacht waarom hij "The Collector" is.. Oke de man in de doos zegt: Hij verzameld mensen, maar is nog de vraag waarom? hoeveel? Welke mensen?
Er zit de nodige spanning in, nodige bloed..

avatar van filmsz

filmsz

Pfff wat een film weer, weinig spanning, dingen gebeuren echt puur en alleen om de speelduur te vullen met smerigheid en dan dat einde.. Want er moet natuurlijk een deeltje 2 komen (net als 7 delen van saw, triestig), maar niet voor mij dus. Blijkt maar weer eens totaal niet mijn ding te zijn al dat geslacht en gekloot om niets, totaal verhaalloos, wat horror betreft moet ik het echt bij zombie films en houden en spoken soms.

avatar van chrisje2525

chrisje2525

een heerlijke slasher movie absoluut geen horror

voor de boobytraps en de goorheid een 5.0

de rest een 3.0

totale film toch een 4.5 omdat het goorgehalte soms zelfs beter was dan saw

avatar van Undertraxx

Undertraxx

Goede en spannende film, soms allemaal wat te overdreven, maar valt nog mee. Had alleen spijt van het laatste kwartier in de film, ze hadden dat er beter uitgelaten.

avatar van engelen

engelen

De makers van de film hebben echt hun best gedaan om een mooi visueel en spannende film te maken. En het is hun ook nog gelukt.

Een aanrader. Moet je zeker 1 x zien.

avatar van ronp911

ronp911

Film begint zoals je dat niet van een horror/thriller verwacht. Wordt wel spannend en soms lekker goor.

Het zal geen SAW of Hostel worden maar neigt er zeker naar.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

over het algemeen een goede kat en muis horror/thriller. van het verhaal moet hij het niet hebben,maar gore is zeker aanwezig. tijd geleden dat ik een horror uit de USA heb gezien van dit niveau.

acteer prestaties: goed

visueel: goed

verhaal: mwaah...

spanning: redelijk

einde: kom beter

orginaliteit: niet echt

kortom een aanrader voor gore liefhebbers!

dikke 3.5