• 9.377.473 stemmen

Geregisseerd door: Ruben Fleischer

Met onder meer: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg en Emma Stone

Plot Zombieland

"Nut up or shut up."

Twee mannen genaamd Columbus (Jesse Eissenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) moeten zien te overleven in een wereld die overbevolkt is door zombies. Tijdens hun strijd met overleving bundelen ze krachten met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook een manier hebben gevonden om in leven te blijven. Tijdens hun strijd moeten ze zich afvragen wat erger is, van elkaar afhankelijk moeten zijn of toch maar aan de zombies overgeven.

Bill Murray

Clown Zombie

Zombie Meter Maid (onvermeld)

Hippie Girl (onvermeld)

Bicycle Zombie (onvermeld)

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

kArIzMa_Movie schreef:

Volgens mij is dat gewoon Mila Kunis. Kunis zat eerder in de castlijst, en nu is er opeens geen hond die haar naam blaft. Niet dat ik het erg vind, maar het is wel vreemd.

Gewoon een berg onzin natuurlijk, 't is gewoon Emma Stone. Lijkt me nogal vreemd om haar niet te gaan crediten maar wel op de poster te gaan plaatsen.

Anyway, erg leuk filmpje maar wederom weer té hoge verwachtingen van gehad met die lovende recensies en die (overdreven) top #250 IMDb plaatsing.

Het viertal vult elkaar erg leuk aan (met name Eisenberg en Harrelson), één hele leuke cameo en genoeg originele slo-mo zombie kills maken dit een vermakelijke, doch kort durende film.

avatar van Reinbo

subwoofer henk schreef:

Doet me in de verte denken aan shaun of the dead^O^

Da's nu niet bepaald een aanbeveling....

avatar van m1701

m1701

Ik vond er niet veel aan!

Had er zeker meer van verwacht. Verhaal klonk aardig.

Af en toe grappig maar ook erg saai.

De film is alleen leuk als er zombies in de scene zitten.

Het enige dat ik de moeite waard vondt waren de laatste 15 a 20 minuten.

avatar van ralfsjam

ralfsjam

m1701 schreef:

Het enige dat ik de moeite waard vondt waren de laatste 15 a 20 minuten.

en dat snap ik dan niet, het laatste deel was het slechtste en voorspelbaarste deel? doordrenkt met fouten en goedkope acties.

een pretpark dat zonder personeel aan de gang gaat...

(of moet ik niet zo zeuren want het is nu eenmaal 't genre. haahahaha)

avatar van m1701

m1701

ralfsjam schreef:

een pretpark dat zonder personeel aan de gang gaat...

(of moet ik niet zo zeuren want het is nu eenmaal 't genre. haahahaha)

Toen werd het pas een beetje spannend en kwam er wat actie. Maar voorspelbaar was het zeker. Rest was soms gewoon saai.

avatar van The Oceanic Six

Ik had veel meer verwacht van deze film dan dat het uiteindelijk werd.

Zombieland begon erg aardig, had tussenin een paar aardige momentjes en het laatste kwartier in het pretpark was heel leuk maar overall vond ik het niet geweldig.

Een horror komedie met zombie's...waar kennen we dat van? Oja, Shaun of the dead! Die film is het bewijs dat je wel degelijk een hilarisch leuke film van zoiets kan maken. Ik hoopte met Zombieland ook eigenlijk op een film die daar in de buurt kwam.

Woody Harrelson was wel top in de film! Leuke rol! De overige rollen waren niet bijzonder geacteerd.

Uiteindelijk hou je een bij vlagen grappige film over maar is het te lang niet boeiend.

avatar van AceRed

AceRed

Reinbo schreef:

Da's nu niet bepaald een aanbeveling....

Voor mij wel

avatar van Vascago

Vascago

Helaas. Ik had hier erg veel van verwacht, maar op het laatste kwartier na was het niet echt wat. De grappen waren grotendeels niet leuk en de vertelstructuur begon me een beetje op de zenuwen te werken, zeker omdat die gast volgens mij wel 500 keer de naam van de film erin zei. Ook zaten er veel te weinig zombies in. Woody Harrelson speelt aardig , maar de rest best matig. Wel een leuk rolletje van Murray.

2,5 vanwege die paar geslaagde grapjes en de laatste 15 minuten.

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Waar iedereen Shaun of the Dead aan het ophemelen is, en ik die gewoon (op een paar momenten na) super flauw, saai, slecht geacteerd en zo overdone dat het niet meer grappis is vind, vind ik Zombieland gewoon geniaal.

De flim neemt zich echt helemaal nergens serieus de cameo van Bull Murrey bijvoorbeeld PRACHTIG en dat werkt heel goed.

5* waard in zijn Genre, maar omdat dit een puntenstelsel is op het totaalplaatje een dikke 3.5* omdat een 8 net te hoog is en je een 7.5 niet kan geven.

avatar van desert

desert

Geweldige film. Zombiefilms zijn sowieso strak. Deze is niet zozeer grappig, maar gewoon leuk verteld met een paar originele scenes. Woody Harrelson vond ik persoonlijk de smaakmaker van deze film. Zak chips erbij, niet te serieus nemen en je zal hier plezier aan beleven.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

ik vond het ntoch niet slecht
het was wel wat kort
en had wat beter gekund in het midden
voor mij was het begin toch wel leuk met woody en op het laatst met bill murray, dat was geweldig gewoon

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Hele aardige met zombie film met een leuke rol van Harrelson.
één van de leuke stukken aan de film vind de zoektocht naar een twinkie. De knipoog rond deze grap vind ik ook schitterend als ze in het huis van Murray Ghostbusters aan het kijken zijn.
Verder niet heel speciaal maar gewoon een leuk weg kijkertje.
Met een leuk cameo van Murray,

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Zieke beoordeling op imdb!

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zou deze film leuker zijn dan "Shaun of the Dead"? Dat is haast onmogelijk namelijk!

avatar van AceRed

AceRed

Zeker niet leuker dan Shaun of the Dead. Het verhaal is slecht, deze film moet het hebben van zijn momenten vind ik. Meer sketch dan film.

avatar van Ozymandias88

Ozymandias88

Hij duurt maar 80 minuten? Ook niet erg lang.

avatar van rempsycho

rempsycho

zeker niet leuker dan SOTD, maar heb mij prima vermaakt, leuke humor, nergens echt spannend, maar dat kan ook niet de bedoeling zijn geweest. Leuk, die Clowns neus onder de hamer!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel zombie films, maar deze die vond ik toch wel apart goed en dat mede door de humor. En weer eens een goeie rol van Woody Harrelson. Het was eigenlijk ook meer Comedie dan een horror film. Trouwens een hele mooie meid (de oudste van die 2 zussen)

3.5 ster en dat komt voor het grootste gedeelte door de mooie rol van Woody Harrelson.

avatar van Obbie

Obbie

Niet heel erg bijzonder / origineel, maar goed te verteren. 80 minuten waren lang genoeg. Ik vond 'm aardig,maar niet meer dan dat.

avatar van AHWA

AHWA

Geen fantastisch origineel verhaal natuurlijk, maar het setdesign is erg goed gedaan en de inkleuring van het verhaal is heel erg origineel. De regels die om de haverklap in beeld komen, geven de ietwat saaie voiceover van Eisenberg een extra lading humor mee.

Harrelson is grappig, maar niet zo fantastisch als je overal hoort. Ik heb me itt veel mensen helemaal niet gestoord aan Breslin. Vind het een van de leukste jonge actrices in Hollywood. Lekker droge delivery.

Emma Stone wist me al in te palmen in Superbad, maar hier is ze een regelrechte vamp. Schitterende vrouw.

Eisenberg heeft een beetje op dezelfde acteerschool gezeten als Michael Cera, alleen Cera heeft die schtick gewoon net iets beter onder de knie.

De film zit op een goede 3,5, maar ik doe er een half sterretje bovenop vanwege de leuke trucjes, Emma Stone en niemand minder dan Metallica in de opening credits. Hoor je niet vaak.

avatar van 606

Prachtige zombiefilm en zeer leuk in elkaar gezet,

Vooral de belangrijke regels stukje tussen door.

Pretpark scene en bill murray en de zoek tocht naar twinky zijn vermakelijk.

avatar van Minotaures

Minotaures

Deze lijkt me toch geslaagd dan de zombie films van tegenwoordig.

avatar van Rebel80

Rebel80

narva77 schreef:

Tsja, als je geen smaak hebt dan zal die inderdaad niet beter zijn.

Shaun of the Dead, alsjeblief hoor hahaha

avatar van deft0nes

deft0nes

Wat een heerlijke zombiecomedie! De beste sinds Shaun of the Dead!

avatar van eppy

eppy

zoveel potentie had deze film, het begin was goed de karakters waren leuk en zelfs een leuke gastrol van.......

die gastrol was trouwens ook het enige goeie aan de film, want al bij de eerste aanraking met zombies stort de film als een kaartehuis inelkaar.

om te beginnen zombies rennen niet maar strompelen, dit had zowiezo meer overtuiging gegeven aan de rol van Woody Harrelson.

en waar komt die stroom toch vandaan, ik weet dat de hooverdam amerika van stroom kan voorzien zestig jaar nadat de mensheid er mee ophoud maar dat geld alleen voor de midwest en niet voor de westcoast waar california ligt en waar bijna ge gehele film zich afspeelt.

en dat hopeloze gevalletje in het midden van de film om Woody Harrelson ook nog een menselijk gezicht te geven is helemaal zielig en gaat nergens over.

hoewel er een poging word gedaan om grappig te zijn vallen de meeste grappen in het niets, en de serieuze momenten dat men een zombie film tracht te zijn zijn gewoon weer te lachwekkend voor woorden, de gemiddelde aflevering van scooby doo (tekenfilm) zijn beter...

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Ik hoorde vrijdagnacht tijdens de Halloween Horror Show dat deze níet in Nederland zal worden uitgebracht, of in elk geval niet in de bioscopen. Het is om te janken...

Hoezo? Lijkt me niet echt een film die per se in de bioscopen te zien hoeft te zijn.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Waarom niet? De film was in elk geval in Amerika een grote hit.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

deft0nes schreef:

Wat een heerlijke zombiecomedie! De beste sinds Shaun of the Dead!

"Shaun of the Dead" vond ik echt niks. Ik denk dat ik deze horrorkomedie "Zombieland" ook links laat liggen. Heb liever klassieke horror en échte horror. De enige horrorkomedie die ik geniaal vond was Stuart Gordon's "Dolls".

avatar van deft0nes

deft0nes

Mac Hammer Fan schreef:

Dat kan. Dan denk ik dat deze ook niets voor jou is