• 9.373.574 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Brandon Nutt

Met onder meer: America Olivo en Marissa Tait

Plot The Last Resort

Kathleen, die op het punt staat om te trouwen, en haar vier bruidsmeisjes, Sophia, Jessica, Beth en Amber, reizen af naar Mexico om hier nog even te feesten, voordat de bruiloft plaatsvindt. Na een nacht flink gefeest te hebben, verlaat Sophia de groep, om mee te gaan met Rob, een knappe Amerikaanse toerist. De overige vrouwen besluiten een trip te maken naar het plattelandsgebied, maar worden hier beroofd en achtergelaten op een afgelegen terrein. Als de nacht dichterbij komt, besluiten de uitgeputte vriendinnen de nacht door te brengen in een verlaten gebied. Meteen als ze binnenkomen beginnen er al rare dingen te gebeuren; het lijkt alsof er een kwaad iets aanwezig is. Sophia, die inmiddels terug is, doet er alles aan om haar vriendinnen op te sporen. Sophia en Rob gaan op zoek naar hen en komen ook in het gebied terecht. Maar het kwaad neemt bezit van iedereen die het gebied binnentreedt.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

"We should've gone to Vegas!"

Tsja, dit is allemaal erg slecht. Acteerwerk dat zelfs te zwaar onder de maat is voor een pornoproduktie, erg veel pijnlijke pogingen om het spannend te maken maar falen voordurend en de zogenaamde mooie vrouwen zijn niet eens mooi. Dat dit een DVD release heeft gekregen is mij een raadsel.

Nog nooit heb ik een low budget film gezien dat een director zo kansloos bezig is. De invloed op de regie was ie helemaal kwijt. Ik snap nog steeds niet wat de reden was dat die chicks compleet doordraaiden. Nee, mijden deze troep en laat je ook niet verleiden door de cover.

avatar van 606

Het einde was het leukste rest was bar slecht gewoon.

1,5 ster

avatar van Noodless

Noodless

Mooie hoes die samen met de beschrijving van het verhaal me wel nieuwsgierig maakte. Maar helaas viel de uitwerking tegen. De vrouwelijke cast kan niet op tegen de sexy dvd cover ( is ook helemaal niet aan de orde in de film ) en het acteerwerk van de dames is matig. Toegegeven, die America Olivo mag er wel wezen. Maar waar vooral het schoentje wringt is het ontbreken van enige spanning en een zeer zwak uitgewerkt slot. Het laatste half uur zou wat leuke scènes moeten bevatten, maar wat hier de regisseur voor ogen had....ik zou het niet weten. Echt belabberd slecht uitgewerkt. 4/10

avatar van Shadowed

Shadowed

Slecht.

Een film die zichzelf verkoop als een exotisch gebeuren die zichzelf op het strand bevindt. In realiteit bevinden we ons echter eerder in de binnenstad dan op de kust, want The Last Resort heeft weinig met water te maken. Wel heeft het alles te maken met op vakantie gaan, maar dan zijn het de makers die op vakantie gaan in plaats van het publiek.

De demotiverende houding van de productie straalt er per scene vanaf, waarvan zowat elke scene lelijk in beeld wordt gebracht. Eigenlijk voelt het zelfs aan alsof we meer tijd spenderen in de bar met dansende en feestende vrouwen dan op het vlak van horror, waarmee deze film duidelijk maakt eerder een soort vakantieproject te zijn dan een serieuze horrorfilm.

Verder voelt elke scene stoffig en herhaald aan en zijn de horrorscenes gedemotiveerd. Uiteindelijk is het ook absoluut een serieuze trektocht om nog door de film heen te komen, want geen enkele scene biedt echt iets dat vernieuwend genoemd kan worden. Bovendien is het acteerwerk matig en de montage oudbakken. Als de film zich vervolgens qua focus eerder bezighoudt met leisure dan met de film zelf wordt het wel erg duidelijk dat ze gewoon de helft van de productieduur op het strand zaten.

Een strand waar we overigens, net als de andere mooie kansen op natuur, niets van te zien krijgen. De locatie heeft wel een zekere warme indruk, maar regisseur Nutt onderneemt vervolgens wel erg weinig om dit nog levend in beeld te krijgen. The Last Resort is een erg slepende film zonder visuele of inhoudelijke meerwaarde. Een behoorlijke inspanning om hier doorheen te banjeren.