• 9.234.951 stemmen

Met onder meer: George Wendt, Christopher Lloyd en Danny Woodburn

Gesproken taal: Engels en Hongaars

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Santa Buddies

"The Buddies are coming to town!"

Puppy Paws, het zoontje van Santa Paws, is de Noordpool nogal zat en gaat op zoek naar andere hondjes, zodat hij kan leren om normaal te zijn en hij ontmoet Budderball. Maar dan begint de magische kerst ijspegel te smelten en mensen vergeten langzaam maar zeker de echte gedachte rondom deze feestdagen. Het is nu aan Puppy Paws en zijn nieuwe vriendjes om kerst te redden.

Puppy Paws (stemrol)

Budderball (stemrol)

B-Dawg (stemrol)

Buddha (stemrol)

Rosebud (stemrol)

Mudbud (stemrol)

Eddy the Elf Dog (stemrol)

Tiny (stemrol)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Christopher Lloyd. U weet wel, uit Back to the Future...

avatar van BS

BS schreef:

imdb zegt een gigantische 1,9

hier is het nu 4,75

???

Kijk eens wie er gestemd hebben

Er is gewoon 2 of 3 keer door dezelfde persoon gestemd maar ondere andere namen

avatar van Dooz

Dooz

Wel grappig, echt zoetsappig kerstfilmpje.

avatar van tcdaizz

tcdaizz

heerlijke kerstfilm voor de hele familie

avatar van henkula

henkula

Norm!!! Nou die deed pas slecht in deze film, hij heeft de omvang, maar verder leek het of hij een pint te veel op had en zijn tekst vergeten.

Tja, zo'n image raak je moeilijk kwijt.

Verder konden mij die honden weinig boeien, misschien Rosebut's, waar ken ik die naam toch van, kontje.

avatar van taborano

taborano

Slecht, slechter, slechtst, en dan dit gedrocht.

Als mijn kinderen het al nep en zoetsappig vinden, zegt dit wel genoeg.

avatar van stinissen

Meer voor kinderen van een jaar of 5.

avatar van Norma

Norma

Na het vreselijke Beverly Hills Chihuahua heb ik gezworen geen films met in kleding gestoken pratende hondjes te kijken. Maar toen werd het bijna kerst, en waren er die schattige puppies met kleine rode kerstmutsjes op, dus ach…

Dom, dom dom. Een warrig en on-origineel verhaal, het praten van de honden is erg lelijk gedaan en de noordpool ziet er werkelijk niet uit. In deze ongetwijfeld schattig bedoelde film ontbreekt elke vorm van charme. Nou ja, op die van de puppies na dan.

avatar van luckiie

luckiie

JEMUG MENSE...

ik vind het een beetje asociaal hoe jullie de film lopen af te kraken,

ik heb de film in het engels bekeken, en daar vond ik het teminste een super film, de stemmen zijn er leuk, en vooral ''tiny'' het kleine hondje smelt je bij weg als ze het liedje zingt.

mn broer (en hij is aardig macho) vond de film int engels leuk

ik ken snow buddies ook en die is in het nederlands niks

maar in het engels vind ik hem leuker

ik vind het een top film, en het is een familie film, vooral voor de kindere,

dus als je zo graag commentaar geeft als volwassenne over deze film, kijk dan ook eens door de ogen van het kind

ik vond de film geweldig

avatar van martinovitch

martinovitch

Ik vond het een geweldig leuke kerstfilm!

Ideaal voor een fijne kerst namiddag!

Kei leuke hondjes. En heel leuk kerstverhaal

Ik snap ook de slechte reacties niet het is een kinderfilm maar wel een verdomd leuke! En zoals luckiie zegt in het Engels is de film het fijnste!

Ik vind ook dat de hondjes zeer leuk zijn. En de film heeft ook een goede boodschap!

4 *

avatar van SpikeR

SpikeR

De slechtste kerstfilm van het jaar.

zelfs mijn jongste dochter keek raar op tegen de slechte computeranimaties bij enkele momenten.

het lijkt me ook sterk dat deze in Amerika aanslaat, omdat ze daar veel meer met kerst(mannen) bezig zijn.

Opmerkelijk is hoe er wordt gedaan alsof kerstman altijd een hond heeft gehad (santa paws)

de Nederlandse vertaling is beneden alle pijl!

snow buddy's kon ik nog wel waarderen, maar deze versie is zeer zwak

SpikeR schreef:

avatar van deventer-b

deventer-b

We hebben alle delen van de buddies

maar deze is toch wel de leukste

de kinderen vonden hem ook geweldig

avatar van ags50

ags50

SpikeR schreef:

de Nederlandse vertaling is beneden alle pijl!

... en dan mogen we nog blij zijn dat ze niet jou hebben gevraagd de vertaling Engels-Nederlands te maken ...

Het is toch echt: beneden alle peil !

Van de "buddies" films vind ik deze helaas wel de minst leuke, maar dat kan ook liggen aan mijn niet aanwezige belangstelling voor kerst (en alles dat daarbij hoort).

avatar van SpikeR

SpikeR

ags50 schreef:

Het is toch echt: beneden alle peil !.

Mensen maken wel eens fouten in hun tekst, ik bedoelde inderdaad de Engelse vertaling naar het Nederlands en dat was trouwens al opgemerkt

pijl, peil - tomato tomorrow

Om dit nog eens aan te halen is zinloos, meld dit maar op het forum waar ze zich zo druk kunnen maken wie welke verkeerde spelling gebruikt

avatar van missy85

missy85

Een leuke kerstfilm met super schattige hondjes. Daar zwijmel je van weg, als je althans van die leuke wollige hondjes houd. Aanrader, leuke familiefilm

avatar van david bohm

david bohm

Film die inspeelt op de gevoelens die vooral kinderen koesteren voor puppies.
De clichés worden niet geschuwd. De liedjes vormen samen met het religieuze geneuzel dieptepunten. Met de scene dat het gezin met de hondenlokker voor het kerstmaal in gebed gaat als kers op de bedorven slagroomtaart.
1 kerststerretje

avatar van Spetie

Een zeer matig filmpje, dat echt alleen leuk is voor de allerkleinsten, want voor de anderen valt er niet echt veel te genieten. Wat vooral opvalt is de ontzettend slechte CGI. De noordpool en de rendieren zien er echt ontzettend nep uit.

Verder is het verhaal zo standaard als maar zijn kan, mierzoet en vol vervelende muziek en ander geneuzel. Het is dat we de film 's middags met zijn allen hebben gekeken. Was het avond geweest, dan was ik er ongetwijfeld bij in slaap gevallen.

1,0* voor de hondjes

avatar van Aapje81

Aapje81

Als hondenliefhebber kan ik hier niet omheen. Ik weet wel dat dit een slechte film is maar ik ben nu eenmaal gevoelig voor dit soort schattigheden en dan vergeet je het moralistische geneuzel meteen.

Koddig filmpje

avatar van Phantasm

Phantasm

Deze was een stuk minder grappiger dan de voorgaande delen, alleen de laatste 20 minuten zijn nog de moeite waard.

avatar van Dk2008

Dk2008

Het begin is wel wat matig en erg kind gericht met breakdance en modetaal en ik dacht miskoop maar wordt daarna wel beter alleen gaan ze er te lang mee door waarom het einde ook wat minder is.

Kerst lijkt alleen maar om cadeaus te gaan en lijkt verder vergeten. Zelfs de zoon van de hulphond van de Kerstman lijkt er geen aandacht meer voor te hebben. Maar dankzij de Buddies komt het toch weer goed en nemen zelfs de plaats van de rendieren in.

De hondenvanger is wel wat achterhaald maar misschien vanwege de Kerstgedachte die erachter zit, het gaat niet alleen om cadeaus maar de betekenis van Kerst. Lijkt snel in elkaar geflanst maar tegelijkertijd oogt het ook wel weer dat er flink wat tijd in is gestopt, vooral met de CGI. Minder dan Air Buddies maar best aardig.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

• 2064 stemmen

Mijn kinderen kijken hier nu naar maar ik ga even de afwas doen want dat geeft meer plezier.

Wel zie ik gigantisch lelijke CGI en mensen met dwerggroei getypecast als kerstelf. Niet best.