• 9.371.614 stemmen

Geregisseerd door: Robert Vince

Met onder meer: Sierra McCormick, Harland Williams en Elisa Donovan

Gesproken taal: Engels, Pools en Zweeds

Plot Spooky Buddies

De pratende puppy's zijn terug en komen terecht in een mysterieus landhuis waar iets spookachtigs aan de hand is. Samen met een aantal nieuwe vrienden, waaronder een aardig spook, moeten ze alles op alles zetten om "Warwick the Warlock" te stoppen en de aarde te redden van zijn kwaadaardige plannetjes.

avatar van stinissen

Mijn dochter is Disney fan en vond deze productie niet om aan te zien , misschien voor kleuters nog te doen.

avatar van Spetie

Zelfs voor kleuters is het niet leuk, want mijn jongste dochter van 4 haakte na een uur ook af. Zelf kijk ik altijd alles af, maar ik moet toegeven dat de laatste drie kwarier wel een ware lijdensweg waren. Erbarmelijk slecht niveau. De overige Buddy films zijn ook verre van goed, maar de tweede helft hiervan sloeg echt alles.

En dat terwijl de eerste tien minuten nog best aardig waren. Dat speelt zich in het verleden af en zag er best mooi en sfeervol uit. Daarna gaat het niveau echter hard naar beneden. Humor was ook ver te zoeken en de irritaties kwamen daarna al snel om de hoek kijken.

Samen met Space Buddies de slechtste in de reeks.

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik von het wel een leuke film, heb me er wel mee vermaakt, weer eens een ander idee, een soort spookverhaal.

Ik vond deze wel redelijk leuk, maar ik heb betere gezien!

avatar van Shadowed

Shadowed

Voor de minder kritische kijker en vooral de jonge doelgroep zal een film als Spooky Buddies makkelijk te verteren zijn en het gebrek aan inhoudelijke ambitie werkt hier voor de verandering in het voordeel. Regisseur Robert Vince maakt gebruik van een direct verhaal en vooral de Halloween-achtergrond om zijn film fraaier mee te maken en alhoewel een hoop insteken wat meer inzet hadden kunnen gebruiken blijft het wel entertainen. De effecten zijn lelijk en een aantal personages nodeloos kinderachtig, maar de puppy's zijn schattig en de jonge kinderen doen het prima. Geen geweldig project, maar de doelgroep zal zich er wel mee kunnen vermaken.