• 9.378.017 stemmen

Into the Blue 2: The Reef (2009)

Actie | 92 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Stephen Herek

Met onder meer: Chris Carmack, Laura Vandervoort en Audrina Patridge

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Into the Blue 2: The Reef

"It's not another day at the beach."

De film vertelt het verhaal van scuba-duikers Sebastion en Dani, een sexy paar dat veel geld aangeboden krijgt in ruil voor het begeleiden van duikexcursies langs een gevaarlijk Hawaïaans rif. Aan de hand van dubieuze klanten wordt het jonge paar in gevaar gebracht en uiteindelijk zwaar op de proef gesteld wat betreft hun duikervaring, hun liefde en de wil om te leven.

avatar van winglo

winglo

Als je echt, echt, echt niets te doen hebt dan moet je deze film aanzetten. Cast is so so.... Verhaal.. slap... Naja iig niet de moeite waard om nog eens te bekijken.... of ik moet echt, echt, echt niets te doen hebben....

avatar van egelhunter

egelhunter

Ik vond hem zeker zo slecht nog niet. Mooie onderwaterbeelden, lekkere chick, opzich beetje standaard verhaal. Vond het wel verrassend wat er in de container zat. Opzich niet slecht geacteerd. Enigste bekende gezicht in de film was die meid die in seizoen 4 van lost speelde.

Jammer dat Alba niet mee doet maargoed, vond hem toch wel de 3,5* waard

avatar van rotem

rotem

winglo schreef:

Als je echt, echt, echt niets te doen hebt dan moet je deze film aanzetten.

Niets meer aan toe te voegen.....helemaal goed !!

avatar van anacondas

anacondas

Sluit me helemaal bij egelhunter aan,alleen als extra opmerking wou ik plaatsen dat er ook maar weinig actie in zit.

avatar van RUBBERBURNER

RUBBERBURNER

Echt een B film,slap acteerwerk en verhaal ....

avatar van pindope

pindope

zeer verassend alleen jammer dat ze het voorwerp helemaal niet lieten zien daar gaat de film over

zeker lekkere babes

er had veel meer in kunnen zitten in deze film maar mijn gevoel zegt dat er een 3 komt haha dat die bitch weer verschijnt die ook in black knight heeft gezeten met martin lawrens

avatar van RickZ

RickZ

Zelfde ingredienten als in deel 1. Nu gelukkig andere mooie meiden, dus samen met deel 1 een leuke verzameling

Mooie beelden Hawaii maar het koraalrif zag er nogal grauw uit.

Het verhaal stelt (natuurlijk) niet veel voor.

Netaan voldoende, een 6, dus 3 sterren

avatar van Jules15

Jules15

Deze hoef ik niet te zien denk ik, Ik kan die gast op de voorkant niet uitstaan en het verhaal klinkt ook niet echt boeiend!

avatar van Kr!kke

Kr!kke

het eerste deel was goed, maar deze ziet er een pak minder uit aan het gemiddelde te zien

avatar van mixmaster

mixmaster

niet zo goed als deel 1 maar zeker leuk om een keer te zien.

hetzelfde recept : mooie vrouwen , mooie locaties , alleen iets minder actie en het verhaal is minder goed .

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

Deel 1 was uiteraard de beste, laten we dát voorop stellen.

Verhaallijn is hetzelfde als deel 1, maargoed.. daarom heet ie ook 'Into the blue'.

Ik was eerst Paul Walker gewend, en dan valt Chris wel ff 'tegen' zegmaar.. maar Laura maakte 't toch aangenamer om naar te kijken

Vond het een 'grappige' film, dus niet veel punten.

avatar van Killerkip

Killerkip

Weinig actie voor een actiefilm :S

Inderdaad wel mooie onderwaterbeelden

avatar van svenn.dhert

svenn.dhert

zon, zee, lekkere wijven, mooie onderwater beelden, the good the bad, ongeloofwaardig plot. Hoe meer actie film kan een actie film zijn.... Naja er mist wat actie hier en daar maargoed, voor een actiefilm isie wel oké

avatar van AC/DC

AC/DC

Gij mixt een standaard verhaaltje, een mooie vrouw en een macho-man met een aantal onderwaterbeelden met criminelen en gij hebt: Into the Blue 2: The Reef! Tadaaa!

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Tja, deel 1 vondt ik leuker,

dit deel draait duidelijk om de sexy looks van de acteurs, maar tja het is een beetje een slap verhaal, kon me niet echt boeien.

Ook wordt er te weinig aandacht besteet aan de "schat" die er gevonden wordt, jammer.

avatar van Thorak

Thorak

Deze film heeft zo'n beetje het niveau van een gemiddelde tv-serie aflevering.

Dat zegt genoeg denk ik...

avatar van henkula

henkula

Stephen Herek vond ik wel leuk, wat is er gebeurd, weet iemand dat, is hij ziek? Voor een regisseur van dit formaat is dit een schande en niet meer dan .5, zeker bij het einde zakte mijn hoop op beter in als een pudding.

avatar van Killerbert

Killerbert

redelijke film, lijkt veel op deel 1.

mooie scènes en goed verfilmd.

ook erg mooi onder water gefilmd

mooi eind

avatar van HoRRoR-Freak23

HoRRoR-Freak23

redelijk filmpje, niet zo goed als deel 1, maar toch net een voldoende

avatar van Godspeed

Godspeed

• 1909 stemmen

Verhaal vond ik af en toe vrij voorspelbaar, maar de mooie beelden zorgen er toch voor dat ik hem 3 sterren geef. Leuk om naar te kijken, maar niet meer dan dat.

avatar van skipy05

skipy05

Leuke film. Iets minder dan de eerste film. Verhaal is goed, iets vergelijk baar met de 1ste film. mooi gefilmd.

avatar van 606

Leuke film met redelijk verhaal.

Acteren was ook nog te doen alleen de onderwater beelden zijn erg mooi.

3,5 ster

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

waardeloos vervolg eigenlijk

meestal zijn de vervolgen die niet direct doorgaan waar deel 1 eindigde redelijk verdoemd te mislukken.. en dat is hier ook..

ik vond het erg jammer dat ze weinig met het duiken hebben gedaan en er teveel thriller aspecten in de vorm van wapens, gijzeling etc aan gegeven werden. ondanks dat het duik-aspect opzicht de rode draad in het verhaal is, word het teveel op de achtergrond gelaten. En als ze het dan zo nodig zo erg op een thriller moesten laten lijken, doe er dan wat meer mee, met in eerste instantie bijv wat meer actie..

ook de cast is niet geweldig. Chris Carmack kan ondanks z'n surferlook Paul Walker uit deel 1 niet evenaren. Alleen Marsha Thomason was wel echt geschikt voor haar rol..

al bij al misschien leuk als tijdverdrijf, maar teleurstellend als je deel 1 heb gezien..

avatar van maus9

maus9

Deel 1 vond ik zelfs best wel goed. Maar hier is het echt een waardeloos slechte film, met dito acteerprestaties. Wederom wel een lekkere chick... dat dan weer wel. *2

Helaas dat er duik fouten worden gemaakt,

zoals het loszitten van uitrusting, verkeerd gebruik van kompas (ze hing helemaal scheef), adem inhouden onderwater.

verder opzich wel leuk om een duikfilm te zien.

avatar van m1701

m1701

Tja niet een heel bijzondere film

Deel 1 was vele malen beter! Maar dan ook vooral vanwege de acteurs die veel beter waren.

Verhaal is ook niet meer zo heel bijzonder. Maar al met al geen onaardige film

avatar van The_Game

The_Game

Kameraad: Hee zullen we deel 2 van vorige week kijken??

Ik: die van vorige week?? ... met die kont??

Kameraad: ja Jessica Alba ja...

Ik: is daar een deel 2 van??? WAAROM is daar een deel 2 van??

Kameraad: omdat... euhhh... kont!!!

Ik: zit wat in, laten we het kijkenl...

EINDE FILM

Ik... ja maar waar bleven de mooie scenes zoals we die zagen in deel 1???

Kameraad: keek jij nog??

Ik: waar na??

Kameraad: nog een biertje??

Ik: Hertog Jan graag... trouwens wat keken we ook alweer??

1.0* bagger

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

misschien voortaan bier weg laten, is slecht voor je hersencellen.

avatar van schram101

schram101

Helaas probeert deze film veel te cool zijn. De zogenaamd stoere scenes komen op alle fronten veel te geforceerd over en de film overtuigt op geen enkel vlak. De reden dat er op het leuke verfrissende eerste deel een vervolg gemaakt moest worden is voor mij een raadsel. Inmiddels moet toch wel duidelijk zijn in Hollywood dat zoiets totaal niet aanslaat bij het publiek.

Audrina Patridge en het persone Mace zijn nog de beste van het groepje 'acteurs'. Vooral Audrina is een genot om naar te kijken!

1,5

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Deze was veel minder als de 2de, hoe kan je in hemelsnaam verzinnen om precies hetzelfde verhaal toe te passen als in de 1ste film. Ze hadden het bij die 1ste film moeten houden, de 2de film verneukt alles. Het enige pluspuntje was Laura Vandervoort (hoe ze er uitziet dan).