• 9.375.261 stemmen

Anaconda 4: Trail of Blood (2009)

Horror / Actie | 85 minuten

Genre: Horror / Actie

Alternatieve titel: Anacondas: Trail of Blood

Oorsprong: Roemenië / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy

Met onder meer: Crystal Allen, Calin Stanciu en Linden Ashby

Plot Anaconda 4: Trail of Blood

"Bigger, Faster, Hungrier"

Een jonge anaconda werd gevangen door een wetenschapper, om hem vervolgens voor experimenten te gebruiken. Hij creëert een slechte vorm van bloedorchideeën, waardoor de anaconda's veel sneller groeien, en bovendien langer leven. Ook ontwikkelt hij een speciaal middel waardoor de cellen sneller groeien. Maar dan verdwijnt de wetenschapper en ontsnappen de anaconda's. Er wordt een team gestuurd om hem op te sporen. Dr. Amanda Haze gaat ook op zoek naar de wetenschapper, om het middel en de slangen te vernietigen. De twee groepen komen nog meer mensen tegen, die ook betrokken raken bij de zoektocht. Maar door het middel dat ze gekregen hebben, zijn de anaconda's niet zomaar te doden; hun interne organen moeten beschadigd raken, willen ze sterven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Vascago

Vascago

Dat heb ik nu misschien wel nodig inderdaad Leidenaar. Dit deel is net zo dramatisch slecht als het derde deel, maar waar het derde deel zich duidelijk niet serieus nam met als toppunt een hevig schmierende David Hasselhoff, lijkt deze film zich toch een stuk serieuzer te nemen. De slang heeft weliswaar een betere kleur dan in deel 3 maar ziet er nog steeds verschrikkelijk nep uit. En het acteerwerk is gruwelijk slecht. Leukste stukje was dat zo'n gast die denkt dat ie opgevroten gaat worden, 2 handgranaten uit zijn jaszak haalt en daar de pinnen uittrekt. En dat de slang dan achter 2 anderen aangaat ipv hem op te vreten en je hem zo ziet kijken naar die handgraten van: Oeps Waanzinnig slecht. Om deel 3 kon ik nog lachen, hier eigenlijk alleen maar huilen.

avatar van rep_robert

Barslecht, net als deel 3. Groot probleem is ook dat ze deze troep nog serieus nemen ook. Werkelijkwaar alles is tenenkrommend, de cast, de domme accenten, de special effects, de slang , het verhaal(echt slaapverwekkend saai) en de vele slechte dialogen.

Snap ook niet waarom ze deze troep nog Anaconda noemen, zie er geen 1 namelijk. Ze lopen de hele tijd te kutten in een aangeplant bosje en worden achtervolgt door een geanimeerde slang die geluiden van een leeuw of 1 of ander landroofdier maakt. Lionsnake was een gepastere naam geweest voor deze troep.

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Anaconda 4: Trail of Blood

[sarcasme]Maanden naar dit vierde deel uitgekeken en mijn wachten wordt ruimschoots beloond. Wauw! Wat een geweldige film! Uitmuntende acteer prestaties, overdonderende special effects en een origineel en spannend verhaal. De volle 5 sterren. [/sarcasme]

Wat een verschrikkelijk slechte film. Een film als deze, die draait om een monster, staat of valt met de uitwerking van het monster (in dit geval de anaconda). Het mag duidelijk zijn na het kijken van deze film dat staan behoorlijk lastig kan zijn. Ten eerste is de anaconda heel slecht al dan niet heel heel slecht geanimeerd. Het ziet er echt nep uit. Ten tweede is de manier waarop de anaconda in de film is verwerkt tenenkrommend slecht. Het lijkt wel alsof de anaconda in sommige scènes 'zweeft' over de grond. Een man die door het bos rent en achtervolgt wordt door een anaconda die vrijwel geluidloos door de bladeren kan voortbewegen zonder dat de omgeving enige vorm van reactie geeft. De anaconda lijkt wel geplakt in de film.

Ik was helemaal onder de indruk hoe één van de hoofdrolspelers 2 granaten door de voordeur naar buiten gooit en dat 1 van de 2 granaten aan de zijkant van het huis afgaat. Ik vind het erg knap om een granaat om een hoek te gooien. We hadden zeker de oorlog een paar jaar eerder gewonnen met soldaten als deze. O

Jammer dat de laatste 2 delen van de Anaconda reeks zo slecht zijn, want het eerste deel was erg vermakelijk. Spannend, keek lekker weg en Jennifer Lopez; erg leuk!

Als ik deze film cadeau krijg, zou ik me echt af gaan vragen of diegene me wel mag.

avatar van xxc

xxc

Anaconda 1 en 2 behoren echt tot mijn lijstje top 25 en die ik zeker vaker op kan zetten. Daarom had ik grote hoop dat deel 3 en 4 mij ook zouden bevallen. Een aantal weken geleden heb ik deel drie op gezet.. Nou dat viel me zo ontzettend tegen. Daar ga ik verder ook niets over zeggen, dat is de film gewoon niet waard.

Nou, vanmorgen heb ik dus deel 4 opgezet. Ik moet zeggen, hij is een stuk beter dan deel 3. Maar dat kan ook liggen aan David Hasselhof. Ook vond ik Crystal allen hier beter in acteren dan in deel 3. Hier kwam ze veel overtuigender over.

Waar ik me toch wel het meest aan ergerde waren de special effects. Van veraf zag het er soms nog goed uit, maar van dichtbij.. Nee. Dit was overigens ook bij deel 3 zo. Deel 1 en 2 kwamen toch wat realistischer over bij mij dan deze 2 delen.

De film was ook echt onzettend voorspelbaar. Ik kon al wel raden hoe het eindigde. Nou maakt dat niet zo veel uit, want er zijn zat goede films die net zo voorspelbaar zijn.

Ontzettend jammer allemaal. Omdat ik deel 1 en 2 zo goed vond, had ik graag mooie opvolgers willen zien.. Maar helaas.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Dit deel sluit eigenlijk nauw aan bij het derde deel (wat natuurlijk ook logisch is, aangezien dit een echt vervolg is op het derde deel). Het grootste probleem van deel 3 waren de anaconda's zelf, die er echt verschrikkelijk uitzagen. Dit probleem geldt in mindere mate voor dit vierde deel: de anaconda ziet er nog altijd niet uit, maar tegenover deel 3 was het toch al een verademing. Het verhaal in dit vierde deel is ook niet meteen memorabel, maar dat is dikwijls het geval in een film waarin een dier de killer is. Er zit in ieder geval genoeg actie in de film, waar het uiteindelijk toch allemaal om draait in dit genre. Al bij al vond ik deze film dus toch nog een leuk tussendoortje.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Erg neppe slang! het verhaal gaat nog, maar Anaconda 1 is nog de mooiste in de serie, daarna loopt het steeds meer af, met dit deel als slechtste

avatar van K. V.

K. V.

Na 10 min afgezet. 'k dacht eigenlijk dat het het deel met de Hoff ging zijn, maar dit was al deel 4. De slang zag er echt niet goed uit en het acteerwerk was al even bedroevend.

Een absolute C film

'k zal deze dan ook niet beoordelen, aangezien 'k hem niet volledig heb bekeken.