Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: Don E. FauntLeRoy
Met onder meer: Crystal Allen, Calin Stanciu en Linden Ashby
Plot Anaconda 4: Trail of Blood
"Bigger, Faster, Hungrier"
Een jonge anaconda werd gevangen door een wetenschapper, om hem vervolgens voor experimenten te gebruiken. Hij creëert een slechte vorm van bloedorchideeën, waardoor de anaconda's veel sneller groeien, en bovendien langer leven. Ook ontwikkelt hij een speciaal middel waardoor de cellen sneller groeien. Maar dan verdwijnt de wetenschapper en ontsnappen de anaconda's. Er wordt een team gestuurd om hem op te sporen. Dr. Amanda Haze gaat ook op zoek naar de wetenschapper, om het middel en de slangen te vernietigen. De twee groepen komen nog meer mensen tegen, die ook betrokken raken bij de zoektocht. Maar door het middel dat ze gekregen hebben, zijn de anaconda's niet zomaar te doden; hun interne organen moeten beschadigd raken, willen ze sterven.
Amanda Hayes
Roland / Patrick
Murdoch
Jezus,deel 3 is nog amper uit haha,wat een baggerfilms
Lui (crew films)
Precies! Ze zijn (erg) slecht, maar blijven vermakelijk!
Vascago
Voor de B-film liefhebbers zijn het goude tijden
B film ?
Dit is meer een Z film denk ik. Dat was deel 3 ook al.
Heb me kapotgelachen. Die slangen zagen er nog wel 10.000 keer zo fake uit als die haai in Deep Blue Sea. Dus ben benieuwd naar deze
Kr!kke
ik vind het al bij al wel goede films ...
(al heb ik de derde nog niet gezien), dus ben wel benieuwd naar deze
Vascago
ik vind het al bij al wel goede films ...
(al heb ik de derde nog niet gezien), dus ben wel benieuwd naar deze
De 1ste vond ik ook wel goed. De 2e werd al een stuk lachwekkender en de 3e moet je echt zien gewoon. Anders geloof je het niet. Die is zoooo superlachwekkend slecht.
Raar maar waar ik vond het 2de deel het beste.
Vascago
Ik ga deze nu bekijken. Kratje bier staat koud. Ik denk dat ik dat wel nodig heb
LEIDENAAR187
Denk het ook,en 2 joints,en wat te snuiven,maarre sterkte met de film,geef ons een uitgebreide beschrijving.
Hoe nep de slang is,en hoe slecht de acteurs haha...
Sterkte!
Vascago
Dat heb ik nu misschien wel nodig inderdaad Leidenaar. Dit deel is net zo dramatisch slecht als het derde deel, maar waar het derde deel zich duidelijk niet serieus nam met als toppunt een hevig schmierende David Hasselhoff, lijkt deze film zich toch een stuk serieuzer te nemen. De slang heeft weliswaar een betere kleur dan in deel 3 maar ziet er nog steeds verschrikkelijk nep uit. En het acteerwerk is gruwelijk slecht. Leukste stukje was dat zo'n gast die denkt dat ie opgevroten gaat worden, 2 handgranaten uit zijn jaszak haalt en daar de pinnen uittrekt. En dat de slang dan achter 2 anderen aangaat ipv hem op te vreten en je hem zo ziet kijken naar die handgraten van: Oeps Waanzinnig slecht. Om deel 3 kon ik nog lachen, hier eigenlijk alleen maar huilen.
imagic
ik heb wel eens slechtere films gezien, maar ik moet toch lang gaan nadenken welke dat waren.......
slechte acteerprestaties en special effects van voor christus zo ongeveer
ik durf hier niet eens voor te stemmen
lucdecoster
Ik heb een korte trailer gezien. De slang ziet er precies beter uit dan in Anaconda 3. Voor mij blijft de eerste film nog steeds de beste met Jennifer Lopez als mooie vrouw.
kaydegreef
Euhm....Dit is niet de echte poster
Is gewoon een zelfgemaakt poster, gewoon gekopieerd van de tweede filmposter(Anacondas:hunt for the blood orchid)
Dit is de échte poster van Anaconda IV:
Echt een belachelijke poster, nog erger als de poster van Anaconda III
Lui (crew films)
Bij deze aangepast!
Voor de liefhebbers; de film krijgt binnenkort een DVD release!
Een draak van een film, waar de andere anaconda films nog mooie locaties hadden had deze prent zelfs dit niet te bieden.
LEIDENAAR187
Respect dat je een film als dit gaat kijken haha,ik ga me er niet eens aan wagen,heb de trailer gezien en dat vond ik meer dan genoeg..
Ik kijk alles en laat me telkens weer verrassen en ik kijk nooit naar trailers omdat die vaak veel verpesten.
LEIDENAAR187
Dat is waar,maar bij een film als deze twijfel ik al zo erg dat een trailer nodig is voor de definitieve beslissing wel of niet te kijken....
Dat klopt ook , toch laat ik me liever verrassen en neem deze pulp op de koop toe.
nightwish1956
Ik ben een liefhebber van dit soort B films, ik vind ze wel vermakelijk
een film hoeft niet altijd diepgang te hebben, .
Hersenloos vermaak op zijn tijd is ook lekker,,
Grappig is dat het af en toe zo dom is dat ik er om moet lachen.
Voorbeeld,
De hele film door zijn ze aan het rennen met de slang op hun hielen, de slang haalt ze bijna niet in, ook zit de slang achter auto,s aan en dan kan de slang opeens net zo hard gaan als de auto,s.
superdom, lachen dus
KeteltjeJB
Inderdaad superdom maar heb toch wel hierom kunnen lachen.
Echt een filmpje wanneer je niks anders te doen heb en waarbij je je gedachten op nul zet met een zak chips en een biertje erbij.
Nancy1980
Een enorme B film ( B is van Bagger )
maar kon er soms wel om lachen, zoals de man met de granaat, en dat de slang snel weggaat en hij zelf opgeblazen wordt, erg grappig.
i
Warner Brothers
Inderdaad superdom maar heb toch wel hierom kunnen lachen.
Exact.....denk er precies hetzelfde over!
Vlijmscherp
Ik vind alle Anaconda films geweldig. Je moet alleen niet denken dat
het echt spannend word. Gewoon lekker fout. Nep slangen. Ik zie
het meer als vermaak. Mooi landschap, lekkere vrouwen etc.

Anaconda: Offspring
2008

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
2004

Anaconda
1997

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Black Water

Prey
Horror / Thriller, 2007

The Prophecy: Forsaken
Thriller, 2005
predatorslangexperimenthuman vs naturebossenschepselwetenschapperanacondakiller snake dangerous missionregenerationinvasive species animal horrorspecieshunters vs hunter