Genre: Komedie / Horror
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jake West
Met onder meer: Noel Clarke, Terry Stone en Christina Cole
Plot Doghouse
Zeven mannen besluiten op excursie te gaan met een vriend om hem te helpen zijn scheiding te boven te komen. Als ze aankomen in een klein dorpje, komen ze erachter dat alle vrouwen die er wonen besmet zijn met een virus, waardoor ze kannibalen zijn geworden met een hekel aan mannen.
Vince
Sergeant Gavin Wright
Banksy
The Snipper
Vascago
Ben zeer benieuwd naar deze film. Ga ik zeker in de gaten houden.
aerts007
Lijkt me inderdaad toffe film, een virus die de vrouwen lesbisch maakt,haha.
Vascago
Lijkt me inderdaad toffe film, een virus die de vrouwen lesbisch maakt,haha.
Er staat niet dat ze lesbisch zijn maar misschien hebben ze wel gewoon een hekel aan mannen. De Amazones hadden ook een hekel aan mannen, maar hadden ze wel nodig om kinderen te krijgen.
Mr Confused
Trailer: YouTube - DOGHOUSE TRAILER
Ziet er inderdaad weer iets leuks uit!
Lui (crew films)
Na het zien van deze poster die ik via Google vond, ben ik toch wel nieuwsgierig geworden naar deze film. Laat maar komen!
erik1677
net de trailer gezien!!!!!!!!! Lijkt me helemaal geweldig.
Anime Fan
Trailer ziet er goed uit. Lijkt me een mooie film
De Hoog
Leuk zo een vrouwen clubje en ik maar klagen over mijn vrouw der vriendinnen.
Inderdaad leuke trailer
WB
Leuke film. Gore gemengd met komedie. Engelse humor is altijd wel te genaken. Uiteraard moet er even verwezen worden naar Shaun of the Dead, aangezien je deze film er een beetje mee kan vergelijken.
Tonypulp
Sinds Shaun of the dead niet meer zo'n goede horror/komedie gezien. Misschien zelfs gelijkwaardig aan Shaun.
Vanaf het stuk dat ze aankomen in het dorp zit het goed.
De sfeer, de humor, de gore, alles klopt en is er in overvloed.
Vooral de gore zal niet tegenvallen, het is heerlijk over-de-top en ziet er fantastisch uit. Daarnaast is het allemaal met een dikke knipoog gebracht.
De zombies zien er ook top uit, het zijn er geen honderden en juist daardoor kan er veel tijd aan hun uiterlijk worden besteed, zo ziet elke zombie er goed en origineel uit. Die spastische bewegingen die ze maken, maken het helemaal af.
Eigenlijk geen moment me weten te vervelen, een erg welkome maar vooral erg sterke horror/komedie die nogmaals bewijst dat deze twee genres heel goed samengaan.
De GeuS
Deze kan in mijn mening bij lange na niet tippen aan 'Shaun of the dead'. het is allemaal wel bloederig genoeg, maar er zitten gewoon amper grappige stukken of memorabele scenes in; het is gewoon 1,5 uur lang kijken naar een groepje mannen dat op de vlucht is voor gemuteerde vrouwen. 2*
balosa
ik ben het grotendeels met jeroentjuhhhhh eens, de sfeer, de setting en de personages klopten gewoon helemaal, en ik moet eerlijk zeggen ik heb meer gelachen dan bij een 'echte' Komedie film, de vaart zat er wel lekker in en ik heb me ook nergens verveeld, niet al te serieus nemen en je zult genieten van deze film
Brianna
Wat heb ik gelachen zeg! Normaal hou ik niet van zombiefilms, maar deze is echt erg leuk, en bloederig.
Vascago
Ik vond hem zelfs beter dan Shaun Of The Dead. Heb echt van het begin tot het eind in een deuk gelegen en de gore was ook nog goed. De zombievrouwen zagen er geweldig uit. Het acteerwerk was overtuigend, in de zin van dat je duidelijk kon zien dat ze er veel plezier in hadden, en zo hoort het ook bij een film als dit. De sfeer is uitstekend en ook de soundtrack verdiend een compliment.
Topper !!
ASman
Leuke Britse horrorkomedie !
Wat is het toch weer overdreven allemaal !
Absurde situaties gehuld in dat typische Britse sfeertje zijn natuurlijk altijd om je te bescheuren. Acteerwerk is ook weer leuk ( die Dyer
) en de regie ( van Jake West ) weer bijzonder toepasselijk. De gore is leuk, al is het toch niet de pure splatstick die Evil Aliens was. Evenzeer, erg fijn ! En ja ,het is altijd entertainend om mensen achterna te zien worden gezeten door van die zombievrouwen ( die weliswaar iets meer lijken op Shrek-achtige ogres ).
Weeral een bewijs dat de Britten er wat van kunnen !
$pecial
Beter dan Shaun of the Dead vind ik hem zeker niet. SotD had iets unieks en vooral veel meer geslaagde humor dan deze.
Doghouse is een aardig horror-comedy, waar ik me zeker mee heb vermaakt. De humor is bij vlagen echt erg leuk en de 'geïnfecteerde vrouwen' zien er uitstekend uit. De gore is oké, mocht in mijn ogen iets meer voorkomen.
De film neemt de tijd om de personages te introduceren en dat vind ik een pluspunt. Bij soort gelijke films heb je soms gewoon schijt als er iemand wordt afgemaakt, maar dat is hier niet het geval
Ik wilde deze film belonen met 3* , maar door het matige einde ben ik toch meer geneigd om er 2.5 * aan te plakken.
barcam
Leuke Britse horrorkomedie.
Vond hem iets minder dan Evil Aliens maar zeker geslaagd.
Veel lachwekkende momenten en lekker over de top.
Zoals hier al veel gezegt is na Shaun of the dead niet meer zo' n geslaagde zombie / komedie gezien die erg vermakelijk is om naar te kijken.
Acteren was overtuigend en zombie waren goed.
zelfs de gore was meer dan prima.
Een dikke pluim voor de fat woman
j0zman
Beetje in de trend van Shaun of the Dead, en dat is zeker niet slecht.
Af en toe beetje té cliché, maar evengoed een leuke horror komedie!
Maximilian
Aardig geslaagde zwarte komedie uit de Britse stallen, hoewel het mannelijke geslacht af en toe wel errug stereotiep werd neergezet. Spanning naar de moorden toe (duurde lang trouwens
) werd goed opgebouwd, maar als puntje bij paaltje kwam toch iets teleurstellend.
Kostuums waren erg grappig gedaan en de vele vondsten van al gedane slachtingen waren erg 'smakelijk' (die vent aan die schutting
3,5/5
Herhalingsoefening.
Maar daar hoeft natuurlijk niets mis mee te zijn. Alleen na de vele britse horror-comedies voelt e.e.a. een beetje als mosterd na de maaltijd. En blijkt dit i.i.g geen 'Shaun' o.i.d. te zijn.
De film heeft een lange en clichématige aanloop nodig, waar gelijk al een hoop opvalt. Men wil graag hip en grappig zijn, maar het voelt allemaal erg geforceerd.
Toch valt er na verloop van tijd nog genoeg te genieten. Met dank aan 'The Spitting Image'-zombies, en een aantal goede kills. Volgende keer graag wat betere humor en wat minder naar anderen kijken. Ik zie zombies namelijk liever bekogelt worden met elpees dan met plastic emmertjes. Want zo blijft het tòch nog een beetje origineel, moet West gedacht hebben... Ahum..
Redelijk.
Maximilian
Nu je het zegt, die kills waren vaak wel érrug dom. Daarnaast liep er geen enkel kind rond in de film, so what's up met de plastic emmertjes? Halfje eraf dan maar.
dragonmaster
leuke, over the top horrorfilm in de trend van Shaun. de gore is lekker aanwezig. Dyer is weer goed bezig. verder niet te veel van verwachten en over je heen laten komen.
Keane1983
Een erg leuke horror/comedy...heb veel gelachen (zelfs meer dan bij SOTD).
De beschrijving hierboven klopt alleen niet helemaal...ze gaan niet op excursie maar ze gaan op een mannen weekend. Ook om hun beste vriend uit de put te helpen die in een scheiding zit.
Aangekomen in het "dorp" zijn alle vrouwen ( op dat moment) op onverklaarbare wijze veranderd in mannenhatende zombies.
Gore is er volop en ook de humor (zo zwart als de nacht) is volop aanwezig.
In het kader "het is bijna halloween" gewoon lekker kijken en laat je verrassen
van mij een 3.5
stuifje
Deze film begint meteen goed, lekkere droge engelse humor.
Lekker vlot verloop, geen onzinnige scenes waar toch niemand op zit te wachten.
na de introductie van de hoofdrolspelers ( heel belangerijk om de latere grappen te begrijpen ) zit al gauw in de actie.
Ik heb deze film met veel plezier gekeken en raad iedereen aan die van horror en engelse humor houdt te gaan kijken.
domkey
Toffe horror-komedie met vooral leuke zombies.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Tucker and Dale vs. Evil