• 9.376.945 stemmen

Met onder meer: Johnny Depp, Amber Heard en Aaron Eckhart

Gesproken taal: Spaans, Engels en Duits

Releasedatum: 22 december 2011

Plot The Rum Diary

"One part outrage. One part justice. Three parts rum. Mix well."

Freelance journalist Paul Kemp (Johnny Depp) weet dat hij keuzes moet maken voor zijn leven en carrière, maar schuift dat moment zo ver mogelijk voor zich uit. Hij besluit naar zonnig Puerto Rico te vertrekken, om daar bij 'The San Juan Star' te gaan werken. Paul’s nieuwe, ietwat vreemde collega’s maken hem wegwijs in de wondere wereld waarover de krant dagelijks de kolommen vult. Bij gebrek aan nieuws op het ongeorganiseerde eiland komt dat er vooral op neer dat ze hun dagen slijten op het terras van hun favoriete bar. Paul kan het al snel zo goed vinden met collega Bob Sala (Michael Rispoli) dat ze huisgenoten worden. Maar dan raken ze verwikkeld in een dubieus ontwikkelingsplan van de rijke Amerikaan Sanderson (Aaron Eckhart). Dat Sanderson een bloedmooie vriendin (Amber Heard) heeft maakt het voor Kemp niet makkelijker. Haar verschijning maakt een onuitwisbare indruk op Paul’s troebele geest en zet hem er zelfs toe aan eindelijk eens een richting te kiezen.

avatar van Minotaures

Minotaures

Lijkt me weer een goede film van Depp

Dat is ook waar ik meteen aan dacht!

avatar van Rizz

Rizz

''What the fuck is een HST?''

niet lullig bedoeld, ik weet ook zoveel niet.

Nakkie13 schreef:

De man is een held.

"When the going get weird, the weird turn pro"

avatar van Wilderness

Wilderness

Zin in !! Johnny Depp & Amber Heard, haha kan niet beter

Skycrawler

Deze film kan nooit zo vet worden als de geniale tripfilm van Terry Gilliam!

avatar van louisvf

louisvf

Skycrawler schreef:

Deze film kan nooit zo vet worden als de geniale tripfilm van Terry Gilliam!

Zelfde schrijver... geef de film dus maar een kans

Filmpje1

Welke film bedoel je Skycrawler?

en een slecht idee natuurlijk om films te vergelijken dus zoals "Louisvf" al terecht opmerkte;

geef de film een kans

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ik kijk hier toch wel erg naar uit. Wel te porren voor dit soort avonturenfilms op een tropische bestemming en met Amber Heard. Jammer van Ribisi, maar goed.

Filmpje1 schreef:

Welke film bedoel je Skycrawler?

geef de film een kans

Terry Gilliam heeft toch maar één film gemaakt gebaseerd op een verhaal van Hunter Thompson?

Uiteraard geef ik de film een kans maar ik zeg alleen dat het lastig wordt om de (visuele) genialiteit van Gilliam's film te overtreffen.

Skycrawler schreef:

Ah ok, ben er verder niet heel bekend mee. Dus bedankt voor de tip ga ik die binnenkort eens kijken

Skycrawler

Ik denk eerder dat deze film een voortzetting wordt van Where The Buffalo Roam, of Bruce Robinson moet zo slim zijn om Nicola Peccorini in te huren als Director of Photography.

avatar van WeZet

WeZet

Benieuwd hoe dit uitpakt. Vanmiddag nog de hardcover van F&L in LV besteld (Engels ditmaal) en de vertolking daarvan is subliem. Nu heb ik Johnny Depp volledig aan Raoul Duke gekoppeld (Del Toro eveneens als Gonzo) en ben ik benieuwd of ik niet steeds het idee krijg Duke te zien. Zou maar lichtjes leuk zijn, want Kemp is een behoorlijk ander persoon. Toch laat Depp in de Pirates films zien ook een piraat te kunnen spelen zonder dat ik daarbij aan Duke denk. Moet lukken!

Leland Palmer

Schiet eens op met die trailer!

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

Leland Palmer schreef:

Schiet eens op met die trailer!

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Is de releasedatum die hier staat trouwens al zeker? Aangezien deze al meerdere keren verschoven is.

avatar van Justinw

Justinw

Volgens filmtotaal.nl wel.

Klik hier voor het artikel ...

''Try and look normal''.

Geniaal, schitterend! Deze trailer was dus écht wel het wachten waard, dit kan niet anders dan geweldig worden. Damn, wat kijk ik hier nu NOG meer naar uit!

Ook machtig mooi om dezelfde voice-over uit 'Fear and Loathing' weer te horen.

avatar van Justinw

Justinw

Inderdaad die voice over brengt meteen zon gevoel naar boven.

avatar van Esp

Esp

Die trailer ziet er echt geweldig uit

Leland Palmer

Nieuwe poster geplaatst. Leuke!

avatar van KillaJah

KillaJah

Dit is de afsluiter voor het Filmfestival van Gent en ik heb Ticketjes. Hoera!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Toffe trailer. Zou tijd worden.

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Off-topic berichten en stem verwijderd.

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Jammer dat ik hem in de Russisch heb gezien anders nog een beter cijfer.Kan nog wel een hoger cijfer hebben.Wacht ik nog wel even op de Engels originele versie.

avatar van xekjiram

xekjiram

Madecineman schreef:

Off-topic berichten en stem verwijderd.

In de VS draait hij intussen, dus die stem zou wel kunnen...

Hier komt hij even voor kerst. Hopelijk wordt hij op grote schaal uitgebracht, maar ik heb begrepen dat hij in de VS niet bepaald met open armen wordt ontvangen.

Ik ben superbenieuwd, als HST- en Deppfan!

avatar van herder

herder

Geflopt aan de kassa en zeer negatieve recensies, dat betekent GOED NIEUWS

avatar van Adammeh

Adammeh

Ik heb m net in de bioscoop gezien, en ik moet zeggen dat het geen bioscoop film is!

Er is geen verhaal. Hou je van Fear and Loathing in las vegas. Dan nog is dit geen film waarvan je verwacht het te zijn van dezelfde kaliber. wacht het beter af tot hij uitkomt op de DVD en kijk m dan als je een keer niets te doen hebt.

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Fear and Loathing in Las Vegas (1998) 7,6 *****bron IMDb

Heeft niet zo veel te maken met deze film.

Maar ik gok ook maar wat/iets en geef geen statements gewoon een film op zich die de moeite waard is om te gaan kijken als je van Drama houd zitten wel een paar komische scenes in.

Heeft dus niets te maken met "Pirates of the Caribbean" voor de fans van Depp?

avatar van Adammeh

Adammeh

mauwiewauwie jawel, zelfde schrijver.