• 9.373.533 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Jim Wynorski

Met onder meer: GiGi Erneta en Tony Todd

Plot Vampire in Vegas

Las Vegas, de stad van de zonden en plezier. Op deze straten houdt zich een vampier (Tony Todd) op om zich te voeden op de bewoners van Las Vegas. Hij is namelijk op zoek naar de perfecte bloedgroep die hem en zijn soortgenoten in staat zal stellen om in het daglicht te lopen.

avatar van Drikturpin

Drikturpin

Ziet er nu al B uit ....eerst maar ff kijken

avatar van MrProper

MrProper

net gezien

slecht geen woorden voor....wel paar schone madammen...

avatar van Draconian

Draconian

Inderdaad een b-film maar wel geile vrouwtjes.

avatar van bauwens

bauwens

dit is geen b meer... eerder c of zo

maar de dametjes mogen er zijn

avatar van Paco Delavega

Paco Delavega

Dan pindakaas ik hem wel voor de dames haha

avatar van pmdk

pmdk

Heb het ook gezien viel me echt tegen en wat die dames betreft heb ik zeker geen interesse in als ik daarvoor een film moet bekijken om mooie mensen te zien ga ik wel een terrasje pakken of zo het verhaal op zich vond ik niet slecht alleen jammer dat de acteurs en zeker de actrices niet konden acteren van mij krijgt tie maar 1 ster

avatar van mcdaktari

mcdaktari

dit is zo'n beetje de grootste flut film die ik de laatste jaren heb gezien, ik vind dat zoiets verboden moest worden. Een halve ster vind ik nog teveel voor deze film daarom stem ik er niet op .

dus mensen mocht je de film nog niet gezien hebben? houden zo dan

avatar van schorpio1970

schorpio1970

MIJN GOD........wat een ongeloofelijke B-film, is echt lang geleden dat ik zo'n slechte film gezien heb. Na 45 minuten wilde ik hem afzetten, maar heb toch nog ergens de kracht gevonden om het helemaal af te kijken.

1* voor een aantal lekkere dames met push-up-bra's

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Ik heb deze rotzooi in de Super dee Boer zien liggen, ik heb hem wijzelijk niet gekocht...

avatar van Boeikens

Boeikens

Pfff.

Heb onlangs Brotherhood of Blood gezien en dacht dat die erg slecht was, maar nu, na het zien van deze bucht, deze overtreft alles!

Echt de moeite niet waard!

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Wat een teleurstelling.

Verhaal is natuurlijk niks, maar met de juiste uitwerking kan het een redelijk wegkijkertje zijn. Maar dan worden er weer belachelijk dingen bij bedacht zoals vampiers met vleugels, en die volgens mij zelfs een soort van kunnen teleporteren.

Special effects waren uiteraard ook belachelijk, maar er was zelfs 1 moment waar Tony Todd een glaasje 'bloed' in liet schenken voor een dame, en dat de kleur overduidelijk iets als witte wijn of water had, kom op maak de kleur dan nog tenminste rood, ook al lijkt het alsnog niet op bloed. Ook bij de 'gunshots' zag je overduidelijk dat er niks uitkwam en dat er niks geraakt werd..

Met de cast is van alles mis en het acteerwerk trekt op niks en was of te apathisch of weer te overdone. Tony Todd in de hoofdrol, en hoe slecht dan ook, nog steeds het best acterende in de film zegt al genoeg. En dat de mensen o zo slecht acteren zou al genoeg zijn zou je zeggen, maar dan ook nog een politievrouw met inkijk en een nerd als rechercheur met een stom strikje erin vertonen.. kom op..

Zelfs de dames waren niet echt mooi. Een en al bagger deze film, ik kan doorgaan met slechte punten opnoemen maar ik hou het hierbij.

1 ster omdat ik slechtere films heb gezien, zoals Ghost Lake en Swamp Zombies..

avatar van Wilfred Genee

Wilfred Genee

Eens met die bovenstaande gozer

Maar dan geef ik het een 0,5, heb die andere 2 slechte films gezien maar die had ik graag een 0 gegeven en deze een 0,5.

avatar van Woeke

Woeke

Vermakelijke k**-film. Belabberde special effects, slap verhaal, lege karakters.......maar wel geinig om een keer te zien.